Jobbet nästa!

Ja rubriken säger typ allt, ska dra mej till jobbet om några minuter och sista jobb dagen för mej denna vecka och sista dagen hos mamma för nästa veckan ska jag jobba hos pappa istället, pengarna rullar in nu :) men slänger in en bild också. Skriver kanske mer ikväll!


God natt alla!

Okej slänger in ett inlägg lite snabbt nu.
Som sagt jag jobbar från 4 fram till 10 nu på grund av lite orsaker så jobbar inte fram till 12 längre, men jobbar ändå bara denna vecka till sen känner jag för lite sommarlov faktiskt :)
Ligger i sängen nu och skriver från iphonen men jag ska snart sova men innan blir de att kolla på andra avenyn, den serien är så bra, måste ju kolla på något annat nu när jag har kollar klart på one tree hill :( saknar att kolla på de... Men nu ska jag börja kolla på de nu så jag hoppas alla ni har de bra och jag ska försöka att uppdatera oftare :)
Godnatt!


dags att sova snart!

okej jag vet att de va sjukt längesen jag bloggade men jag har inte haft ork eller lust. har tänkt några gånger när jag sitter vid datan att jag ska blogga men sen när jag ska göra de så har jag ingen lust för de längre. men nu kommer de ialla fall vara rätt så dålig uppdatering om jag inte hinner blogga på dagarna för de är så att jag jobbar hos mamma och vi håller på med saker som är lättst att göra på kvällen eller de är jag, mamma, jesper och mattias som hjälpsåt, men ialla fall så jobbar vi kvällar så vi börjar 4 och slutar runt 12 vilket är rätt så skönt faktiskt.
men nu borde jag sova så jag äår utvilad tills imorron.
juste får inte glömma säga detta, på fredag kommer mitt liv bli så sjukt mycket bättre för då släpps biljetterna till justin biebers konsret!!! :D

godnatt.

RSS 2.0