ingen förstår...

ingen förstår hur mycket jag älskar dej. jag hatar verkligen att de är som de är mellan oss. och jag kan inte säga att de bara är ditt fel för de är de inte, men om du hade sagt som du tyckte ifrån början istället för att jag skulle få veta av lisa så hade de nog kanske inte blivit som är de är nu och om du hade hade sagt sanningen till mej. jag vet att jag också har gjort fel och de ångrar jag sjukt mycket nu också, jag vet att mitt humör är som de är och tyvärr har de alltid varit så, men eftersom de är typ där problemet ligger så skulle jag kunna försöka att ändra på de och du börjar säga sanningen till mej så kanske de hade funkat. jag ångrar verkligen allt jag sagt och gjort mot dej. jag orkar verkligen inte att de ska vara såhär och plus att jag fick veta massa saker av en annan person igår som gjorde mej arg också för jag tycker att du kan säga de till mej istället. men allt blev bara så fel eftersom vi tog allt på sms och facebook de hade varit bättre om vi hade tagit de när vi träffades. orkar inte skriva mer om dehär nu för de jag vill är att de ska vara som förut mellan oss.
älskar dej och de vet du om.


dåligt av mej.

jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men de får ni nästan leva med nu för jag kommer lägga in ett inlägg när jag har tid och sen sitter jag inte lika mycket vid datan heller som jag gjorde förut, men sen är också mycket i skolan och sånt skit nu...
men idag har jag inte gjort så mycket förutom skolan typ som inte gick så bra men jag orkar inte ta nu eller kanske skriver de sen, men annars har jag inte gjort så mycket.
men orkar inte blogga mera nu. bloggar kanske mer imorron.


färdig för sängen.

lägger in ett litet inägg innan jag går och lägger mej.
aja ialla fall vi åkte inte till familjen sandqvist men tim kom och hämtade mej och sen va jag med niclas, emil och tim typ hela kvällen eller från typ halv 9 och sen skjusade tim hem mej vid 11, men roligt hade vi. men de tråkiga är att jag inte kommer få träffa niclas på ett tag nu, men vi har typ snackat om att träffas i sommar :)
men nu ska jag nog stänga av datan och sova faktiskt.
imorron blir de bara att städa lite och packa & lite sånt eftersom vi åker hem imorron eftermiddag vilket ändå kommer bli skönt på ett sätt.
hinner kanske skriva ett inlägg imorron innan vi åker men de får vi se då.
men nu säger jag som man brukar säga innan man går och lägger sig:
Godnatt!

hemma från backen.

ligger nu helt död i sängen efter en dag i backen, fast jag åkte inte så mycket idag för de va bara jobbigt för de är som slash i backarna nu så de va inte jätte roligt. åkte inte så mycket igår heller faktiskt för de är så jobbigt att åka som de är nu i backarna och de finns typ ingen snö kvar heller vilket är ganska tråkigt. har åkte med niclas, emil, carro, erik, tim och sen va de några andra ungar, dom har jag åkt med idag och de va typ samma igår också, vi har haft de ganska kul faktiskt. kul att man har är typ röd om kinderna och näsan, de har typ varit från 13-18 grader här och sol :)
och sen har de på gått en tävling sen i torsdag här i vemdalen "Big jump cup" den började i björnrike men sen fick dom flytta den till klövsjö för att de inte fanns någon snö kvar i björnrike så den har vi kollat på både idag och igår och idag va finalen så de va extra kul, och de är sjukt vilka hoppa dom gör och vilka trick de är rikitgt coolt och roligt att se faktiskt, men de är många som vurpar också men dom va riktigt duktiga faktiskt. och de va både tjejer och killar som va med eller de va 2 tjejer och resten killar och de va 23 som va med och tävlade och de kunde vara allt från 13 år och uppåt :) de är en sån kille som håller på med sånt som jag vill ha, hihi (a) aja men ska börja avsluta dehär inlägget. men snart blir de att äta och sen byta kläder och sen blir de nog kanske att åka hem till familjen sandqvist.
men här kommer de lite bilder från tävlingen.
hoppen dom fick välja på ett rött och ett svart och de svarta och dom sa hur långt ifrån de va men kommer inte ihåg.


tror de är någon som hoppar.


här är de en som hoppar.


de va dom bilderna jag tog.

men nu ska jag avsluta här för de är snart mat, men bloggar kanske mer sen!

tredje inlägget för idag.

nu känner jag att jag är ganska bra på att blogga. jag har sagt förut att jag ska försöka göra minst 3 inlägg om dagen men tyvärr kommer jag aldrig hinna med de för jag har massa annat och göra och de är rätt mycket i skolan och så fast de är ju lov nu men sen när skolan börjar igen så kommer de nog bli 1 inlägg och kanske mer om jag hinner, men ibland blir de inte äns 1 inlägg men de får ni leva med faktiskt.

igår va ialla fall jag inne i stan med alice vilket va jätte roligt, de va första gången vi åkte och shoppade tillsammans. vi åkte in till stan egentligen för att kolla på balklänningarna men vi gick i andra affärer också och sen åt vi lunch på något ställe i kungshallen och sen tog vi en fika i gallerian innan vi åkte hem. men jag hittade inget men jag hittade däremot min balklänning, den är så fin, älskar den, lägger upp en bild på den i slutet av inlägget.

idag
har jag inte gjort så mycket faktiskt bara tagit de lugnt och städat lite, sen har jag mest kollat på tv och så.

imorron
blir de att packa och sen åker jag till vemdalen och har de bra resten av lovet. vi kommer typ åka på dagen så fort pappa har slutat och sen kommer jag hem på måndag igen. men de tråkiga är att de typ inte finns någon snö kvar men de är ändå skönt att bara få komma upp.

men jag ska nog snart hoppa in i duschen och sen lägga mej i sängen faktiskt och kolla på tv eller något men ska bara vänta tills mamma blir klar där inne.
nu kommer bilden på klänningen:

vad tycker ni? skriv gärna vad ni tycker :)  älskar verkligen den!

men nu ska jag hoppa in i duschen, kanske hinner lägga in ett inlägg imorron annars kanske jag gör de ifrån iphonen.
ni får ha de så bra så länge! :)


majas dop.

tänkte lägga upp lite bilder från majas dop som vi va på i helgen nere i helsingborg :)
men vissa bilder kan vara suddiga men bilderna är tagna med min iphone.

kläderna jag hade och sen en när bild, tyvärr blev de ingen bild på hur håret såg ut där bak.


nu till bilderna från dopet.

de va nästan alla bilder från dopet :)

VÅR! :D

är så glad för att våren börjar komma fram nu :)


våt tecken!

de får bli de inlägget men de kommer komma fler inlägg nu under kvällen.

underbart väder :D

orkar inte blogga så mycket.
idag är de verkligen underbart väder, solen är framme och de är ungefär 20 grader ute och helt vind stilla, de kan inte bli bättre. ialla fall så satt jag ute typ i 1 timme i skolen vilket va så sjukt skönt man får passa på när solen väl är framme, men sen har jag inte gjort så mycket idag faktiskt för jag är hemma med hundarna fast senare ikväll så kommer jenny hit och sover här tror jag. imorron blir de en sväng in till stan med alice och kolla på balklänningarna och kolla lite annat :)
igår så åt vi första middagen ute och sen va familjen Winther här och åt också eller aa alla förutom peter men de va mys :)
och sen fick jag veta idag att bille åkte in till sjukan inatt för att han vurpade med moppen och bröt foten, vilket är mindre kul, starckars lilla älskling :( men så kan de gå ibland.
men jag orkar inte skriva mera nu, men bloggar kanske mer sen!
puss!

är i helsingborg

jag ska försöka att börja uppdatera bättre nu, men den här veckan som har varit helt kaos typ.

men nu har jag precis duschat och sitter i nellies säng och lånar maddes data :)
nellie är snart klar med klara och sen ska hon väl fixa sig själv också men sen är hon så snäll så hon ska hjälpa mej och madde med våra hår också :) juste jag kanske inte har sagt de men idag är de dop för maja så de är fullt upp här i huset i helsingborg. sen efter dopet åker madde till göteborg till sin pojkvänn och senare ikväll ska typ jag och nellie åka in till stan och ta en fika :)
de är så sjukt skönt att vara hät nere och komma bort från stockholm ett tag fast jag kommer hem imorron igen :)
och på måndag börjar påsklovet också, de ska bli så skönt att vara borta från skolan i 1 vecka.
men nu ska jag nog fixa mej lite eller göra något annat för jag orkar inte blogga mera.
men jag bloggar kanske mer ikväll från nellies data, men får se hur de blir.
men jag hoppas att ni får en underbar lördag med massa sol och tyvärr regnar de här just nu.
hörs senare!

HELG!

jag vet att min uppdatering suger men jag har antingen inte haft tid eller så har jag inte orkat, men nu ska jag försöka att komma i gång igen.
igår va de fredag och då va jag i skolan och vi hade nationella i engelska vilket jag tror att de gick bra faktiskt och efter skolan så följde alice med mej hem för hon skulle kolla på lite kläder som jag inte kunde eller ville ha, men jag blev ialla fall av med en påse :) sen på kvällen gjorde jag inte mycket, jag kollade på tv och lite sådära men jag gick typ och la mej vid 10 eller något sånt för jag va så sjukt trött.
jag vaknde för kanske någon timme sen och jag ligger fortfarande kvar i sängen men jag ska snart ta orken att gå upp men de är så mysigt att ligga kvar i sängen när man har vaknat. men jag hoppas också att de snart är frukost. men idag ska jag först följa med mamma till hennes kompis som har fyllt år och fira henne och sen efter de så kommer hon släppa mej i huddinge för jag ska till tim och träffa honom som jag inte har gjort på ett tag så de ska bli kul :) men sen vet jag inte vad vi ska göra men de får vi väl se. men nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt eller inte vad jag kommer på nu ialla fall. hoppas ni får en super bra lördag!

Sitter i skolan

Sitter i skolan just nu och väntar på att min lektion ska börja men den börjar inte förän om 10 min ungefär. Men förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte orkar för att jag är sjuk och igår trodde jag att jag skulle orka men de gjorde jag inte. När jag kom hem ifrån skolan så gick jag ut med hundarna och sen la jag mej på soffan och somna så jag sov typ hela kvällen, hade en sprängandes huvudvärk och sen har jag jätte ont i halsen vilket jag har nu också. Men nu börjar min lektion bloggar kanske mer sen.

måste skriva av mej.

okej, ni måste inte läsa dehära om ni inte vill men jag måste skriva av mej.
jag vet att jag ljuger för typ alla. när ni frågar hur de är så säger jag att de är bra eller helt okej, men egentligen är de inge bra fortfarande, för jag mår fortfarande dåligt över de som har hänt och de inte förän nu har jag insett hur svårt de är att glömma en person som man en gång i livet älskat mest av hela sitt hjärta och sen när den personen bara försvinner de är fan inte lätt. jag förstår om ni tröttnar på dehär, men de finns inget annat sett som jag kan få ut de, så därför skriver jag av mej här istället. de kändes bra ett tag faktiskt men sen kommer allt tillbaka igen och de är inget jag kan göra åt. de ända jag kan göra är att inte försöka tänka på honom så mycket och de har jag försökt ett tag men som sagt de gick bra ett tag men sen blev de svårare. och sen är de jobbigt i skolan och massa saker runt omkring också och de gör inte saker och ting lättare heller. men de är bara att göra de bästa av allt helt enkelt.
nu har jag inge mer att skriva men ville bara skriva av mej lite.


lördag.

den här dagen har faktiskt varit toppenhar hunnit med rikigt mycket känner jag :)
idag så först åkte jag, madde och mamma till täby och handlade lite och jag köpte en ny tröja som är randig från Gina och sen köpte jag ett par tights också från Gina och sen gick vi in på Bik Bok för att se om dom hade något roligt men de hade dom inte eller jag tyckte ialla fall inte de. och sen åkte vi hem fast vi va inne i andra äfferer också men hittade inget annat. och sen när jag kom hem så rensade jag och madde min garderob som verkligen behövdes och nu är den typ helt tom, eller de va ialla fall massa kläder som jag kastade bort eller alice ska få kolla om de är något hon vill ha, och jag har typ 3 par jeans kvar innan hade jag typ 6-7 par men alla va försmå runt rumpan. och sen städade jag rummet och fixade lite och sen blev de middag och sen efter middagen så va jag så rastlös så jag dammsög hela huset, så nu känner jag mej duktig som gjorde de och nu sitter jag här och juste jag byte navelpiercing också :), men måste börja avsluta dehär inlägget för jag ska gå ner och möta bille nere vid tåget. men bloggar kanske mer sen!


piercingen jag har nu har jag fått av Alice :D

helg :D

äntligen så är de helg!
skönt att de är helg nu ialla fall, för nu orkade jag inte med skolan längre. men dagen idag har varit helt okej, den har varit seg och bara varit så jobbig och sen har jag kännt mej nere men de kan vara för att de va så dåligt väder ute och de grått och äckligt men jag hoppas de blir bättre väder typ imorron.
men efter skolan så hämtade mamma mej och alice i skolan och sen åkte vi och handlade lite och när vi kom hem så började vi med att baka morotskakan som vi skulle och de tog kanske 1 timme med den och sen när vi va klara med den runt 6 så följde jag med alice till bussen för hon skulle hem och sen när jag kom hem så satte jag mej här vid datan och inte gjort så mycket. men en sak jag är överlycklig för är att bille äntligen är hemma i sverige han messade mej för kanske 20 minuter sen och sa att han va i sverige igen :D
ikväll så vet jag inte vad jag ska göra faktiskt och imorron är de ändrade planer för jag och madde ska inte till globen så de blir nog att ta de lugnt hemma.
men nu ska jag äta men lägger nog in ett till inlägg senare. men innan jag loggar ut så lägger jag upp en bild på min och alice morotskaka :)


har inte smakat på den än. så vet inte om den är god eller inte, men jag hoppas den är god.

men bloggar mer sen!

skolan dax snart.

har precis gjort mej i ordning och snart är de dax att gå till bussen för att åka till skolan *suck* orkar verkligen inte då dit och sen blir man mer nere för att de är mulet ute också. nu på morgonen har jag matte med 9b och sen efter den så har jag matte igen vilket är tråkigt men sen har vi teknik efter den har vi lunch och efter lunch har vi språk och sen mentortid och sen slutar jag vilket innebär att jag slutar klockan 2 idag :D men nu ska jag se till satt jag har med mej allt och sen ska jag gå, men hoppas ni får en bra dag. bloggar mer sen när jag kommer hem!


RSS 2.0