:D <3

Hellu alla glada ! :D <3

det blir nog ett kort inlägg nu.

ska inte skriva så mycke nu för jag är hos älsklingen så jag lånade hans data :)
igår så kom han till mej och sen sov vi hos mej och sen idag ska vi sova hos honom. hade en rikigt mysig kväll igår och de blir en mys kväll idag med :) <3

vi hade inte tur när vi skulle ner till bussen för då regnade de och sen när vi skulle gå från väsby centrum till tåget så regnade de också , och sen när vi skulle gå från tåget och hem till Erik så regnade de också, så man kan säga att vi inte hade så tur xD <3


och snart är de sommarlov och då blir de nog mycke att vara med honom :D <3

ikväll tror jag inte att vi ska göra så mycke, blir nog bara att ligga i sängen och kolla på TV och vi kanske hittar på något senare.

är irreterad oxå för erik (äckel barn)  som jag va tsm med förut messar mej hela tiden och vill att vi ska bli tsm igen men fuck heller att jag tänker de , för nu har jag redan världens bästa pojkvän !!

har inte så mycke mer att skriva nu. men skriver kanske mer imorron eller nått.


Puss på er !! <3



Snart helg :D

Hellu alla glada ! :D <3


snart är de äntligen helg och plus att de är ungefär 2 veckor kvar till sommarlovet ! :D

har inte så mycke att säga faktiskt, förutom att den hära veckan har varit grymt jobbig. för de första har jag bråkat med lisa, men nu är allt löst och jag måde verkligen skit då, men nu är allt löst så nu är vi som innan vi började bråka och sen är de bara allmänt mycke i skolan nu !

igår va hela 8:an på museum och då gick jag, lisa och my och sen när vi gick förbi några killar så visslade dom på oss och sen gick vi vidare och sen märker vi att dom går efter oss och sen när vi gick förbi dom sa lisa "carro du kan väl oxå vissla som killarna kan göra" haha de va lite roligt, men sen fortsatte dom gå efter oss och sen stannade lisa och frågade om du ville ha nummer och då sa dom ja och såklart gav hon dom mitt nummer så ena killen började messa mej men han va för liten för han va 97:a så de va lite roligt ändå.



min helg kommer bli helt perfekt för jag ska vara med världens bästa pokjvän ! :D <3
bjuder på en bild också :) <3



17 november 1994 föddes en ängel och hamnade på jorden.
Erik sandberg , jag älskar dej över hela mitt hjärta! <3
23/5-10 , de blev du och jag.






orkar tyvär inte skriva mera nu, men kanske skriver mera imorron om jag hinner.


puss på er ! <3

älskar dej !

Hellu alla glada ! <3

nu har jag precis kommit ut från duschen. min dag har varit så himla bra.
Först så va de juh skola och de va inte så roligt för först hade vi HKK och sen engelska fast jag och lisa satt ute och solade lite och sen hade vi no sen lunch och sen no igen, men de så va så bra va att sista no lektionen hade vi prov så vi fick sluta när vi va klara med de och alla va typ redan klara så alla slutade typ vid 1 fast vi skulle ha slutat halv 2 :) fast de jobbigaste va att jag hade svenska prov efter så jag hade 2 prov efter varandra och de va lite jobbigt. men efter skolan åkte hem och fixade lite hemma och sen typ vid 10 över 4 så tog jag med mej hundar till vallentuna och skulle möta Erik och sen gick vi hem och sen gjorde inte vi så mycke men typ precis efter vi hade ätit klart kom kusinerna och sen va dom här ganska länge, fast efter vi hade ätit klart så gick jag och Erik ut och satte oss men sen blev de lite kallt så vi gick in till mitt rum och kollade på tv och sen typ vid 10 så gick vi till centrumet för att Erik skulle åka hem och sen gick jag hem och efter ett tag tog jag en dusch och nu sitter jag här och tråkigt och funderar på om jag ska ta och gå och lägga mej för jag ska upp tidigt imorron.

men imorron kommer bästa dagen för Exiles (min klubb) har en tunering på årstafältet, så jag och Cherin ska vara där hela dagen och bara glida runt och kolla på alla snygga männiksor om de nu finns de där och då blir de på med party shortsen också :D. och sen på söndagen så ska jag själv spela :D längtar!!
men nu orkar jag inte skriva mera <3

jag älskar dej gubben !! <33


puss på er ! <3

bara för att retas lite xD

Hellu alla glada ! :D <3



bara för att Erik kollade på min blogg förut så bara för de ska jag skriva om honom nu :)

haha de är ganska roligt att reta dej du får skylla dej för att jag skriva de hära. nej men jag tänker ändå inte skriva nått dumt om dej, för då kommer jag bara ångra de sen. fast nu finns de ett problem och de är att jag inte rikigt vet vad jag ska skriva xD men kommer säkert komma på nått snart. haha du tror att jag kommer skriva nått taskigt, men så dum är jag faktiskt inte.
nej men du ska veta hur söt du är , varje gång vi pratar i telefon kan jag inte lägga på bara för att jag fortfarande vill prata med dej och höra din underbara röst. jag har en tanke men de kan jag tyvärr inte skriva här för den får inte alla veta. men jag vet inte rikigt vad jag mer ska skriva...
du är helt enkelt den perfekta killen <3
puss på dej !

nu orkar jag faktiskt inte blogga mer, jag va bara tvungen att skriva de dära bara för att retas :D <3



puss på er ! <3



RSS 2.0