Färdigt packat :)

okej, ska skriva lite nu men inte mycket för jag ska snart kolla på One Tree Hill :)
men idag åkte jag hem ifrån skolan för jag mådde inge bra vilket jag inte gör nu heller för jag är förkyld igen och de jobbigaste är att vi åker till Österrike imorron och är där över sportlovet men de ska nog bli de, de ska ialla fall inte få hindra de :) har typ packat hela kvällen de är så svårt att veta vad man ska ta med sig och vilket man ska låta stanna hemma, hatar att packa!
aja men kanske lägger in ett inlägget imorron antingen innan vi åker eller när jag sitter i bilen och uppdateringen kommer nog inte vara så bra inte bara för att den har varit de nu men så ni vet men de finns internet på hotellet men kommer ha massa andra saker för mej, men jag ska försöka att hinna blogga lite ialla fall på kvällarna innan jag ska gå och lägga mej eller efter skidåkningen men jag ska göra mitt bästa, godnatt!


Ågesta :)

blir ett kort inlägg.
igår va klassen på Ågesta på brandstationen och vi fick göra lite övningarna men de va inte så många ifrån klassen där men de va kul ialla fall.
vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om de. laddar upp en bild nu som jag har på datan resten kommer sen för dom ligger på iphonen.



johanna och jag :)
så jävla snygg man va också.

överlyckling tjej!

va i täby idag med mamma och marie och skulle leta efter ett par typ UGGS men de fanns inga som jag ville ha eller så va dom för dyra så jag gav upp de men sen innan vi skulle åka hem så gick vi in i Timberland affären och då hittade jag ett par stövlar som va på rea och då kostade dom 900 kr istället för 1779 eller något sånt, så jag gjorde verkligen ett bra inköp idag :) är verkligen jätte glad!


God natt!

god natt alla!
hoppas jag har ork att blogga imorron ialla fall.


käraste syssling.

BLOGG RAPE! snäll sådan..
ville bara förklara för er hur underbar denna människa är och förklara för min finaste Caroline hur extremt jävla mycket jag verkligen saknar min gossiga 08. Snart är det sport lov. Förra sport lovet spenderade jag ju i stockholm, dvs i fjol men iår har jag så mycket att göra samt att de får lov veckan efter att vi fått vårt = super krock. vilket suger, något extremt.
jag tror inte ni förstår med ord hur mycket Caroline betyder för mig. Efter att ha setts några dagar första gången så klicka vi direkt. vi hade så jäkla skoj tillsammans och dummade oss på vårt vis. Och som vi så många gånger sagt redan så håller vi ihop, hand i hand tills vår tid i livet löper ut.
förlåt caroline för att jag inte hörde av mig tidigare och för att jag skriver här istället för att ringa dig, men våra samtal lyckas nästan aldrig bli så korta och jag ska sova.. vi hörs imorgon. och glöm aldrig hur mycket jag älskar dig! puss på dig min underbara.
//nellz med kärlek <3

alla hjärtans dag <3

ja idag är de alla hjärtans dag, själv fattar jag verkligen inte varför de finns en sån dag men aja.
orkar inte skriva något just nu, men kommer ladda upp två bilder.



1.rosor jag gav till mina föräldrar och till min syster.
2.fick de armbandet av mamma imorse, älskar de!

godnatt på er alla!

bilder från vemdalen sen helgen :)



fler bilder kommer upp lite senare.

lite bilder :)


vänner som inte kan ta en förändring är ingen äkta vän.

min helg har inte vara toppen de är en heldel som har hänt, men orkar inte berätta allt nu kan ta de imorron när jag har mer tid. tyvärr så kommer jag inte ha tid att blogga så mycket för jag har sjukt mycket med skolan just nu har ett arbete som ska vara inne den hära veckan och de är ett ganska stort arbete men sen har jag en del matte att göra och så, men jag kommer att blogga så fort jag hinner de :)
men jag hoppas ni har haft en bra helg ialla fall.
bjuder på en bild också.


God natt alla läsare!


RSS 2.0