Sitter i skolan.

Har jätte tråkigt just nu, sitter och väntar på att matten ska börja men den börjat inte förän om 20 minuter vilket är drygt. Den här dagen har verkligen gått fort, men de är bara för att vi inte hade någon svenska i morse och sen engelskan gick sjukt fort. Efter skolan ska jag möta upp Alice och sen ska vi åka till karby och hälsa på men jag ska också lämna tillbaka lite saker också från 9:an, och sen ska vi hem till mej och sen blir de upp till ishallen och kolla på när hon tränar sen blir de hem till och fira mej igen och sen att Jenny kommer senare ikväll också :) Jag är så sjukt nöjd över min födelsedag igår. Men nu orkar jag inte skriva mera.

Grattis till mej på 16 års dagen!

ja de va ett tag sen sist.
rubriken säger sitt! :D min dag har varit helt underbar, men nu kommer de bilder på de jag har fått idag :)


Peak tröjan jag fick av madde och anthon :)


fick en julmust av madde också :) fick en av dom första julmusts flaskorna i sverige för året :)


petty boop mjukisarna jag fick av morfar och gertrud :)


tofflorna jag fick av mamma och pappa :) älskar dom!


nya högtalare av mamma och pappa! :)


och sen fick jag 2 kockböcker en av peter, christina och killarna och sen en av brolle (hund) hihi :) men nu blir de att laga mat!


och sen fick jag en ballong av alice :D jätte gullig.<3

och sen fick jag massa pengar också, har ingen bild på de.
men jag är sjukt nöjd med dagen faktiskt, fick de jag hade önskat.

men nu ska ja sova och ladda inför sista skoldagen på veckan.
godnatt!

kommer blogga när jag känner för de.

aa rubriken säger ganska mycket, kommer bara blogga när jag känner för de och de kommer typ bara vara för att jag vill skriva av mej allt jag har inom mej och sånt.
men jag berätta lite ialla fall vad som har hänt på sista tiden.
jag har varit i skolan varje dag och jag trivs hur bra som helst där, men idag upptäckte jag att killarna i min klass inte är normala någonstans asso dom är så äckliga och barnsliga ibland, fast jag och johanna satt typ hela engelska lektionen och bara skrattade åt dom, hihi. nej men sen är de lite plugg och sen har jag tränat en del också :) och sen är de två killar i skolan som också går i 1:an som jag och johanna tycker är skit snygga och vi vet vad den killen hon tycker är snygg heter men inte den killen jag tycker är snygg (a) och sen har jag hittat en annan kille också som jobbar uppe på ica här och jag går på åva så de är perfekt för då är han inte så mycket äldre än mej och han måste jag också ta reda på vad han heter (a) tänk att de finns så sjukt snygga killar.
imorron har jag engelska prov också, och jag hoppas de kommer bra :) och idag är de bara 1 vecka kvar tills jag fyller år. jippi!
livet är lite upp och ner just nu idag har jag kännt mej helt nere och inget är bra vill bara ha de som förut då allt va bra och då jag va som lyckligast, men de blir nog bra snart hoppas jag.
har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt.
kan lika gärna säga godnatt nu för jag ska ändå snart gå och lägga mej, så GODNATT!

sjuk :(

ja, jag kommer bara blogga lite när jag känner för de. och just nu har jag typ inget att göra för jag är hemma och är sjuk vilket jag va igår med. men idag åkte jag dit och hämtade böcker och lite sånt och sen åkte jag hem. de är ändå ingen ideé att jag är i skolan idag för vi har typ bara lektioner i kök och vi får inte vara i köken om vi är sjuka. jag trivs jätte bra där jag går nu :) de är så kul, allt är så mycket roligare!
men de blir nog skola imorron.
men nu ska jag nog fortsätta att kolla på one tree hill, man blir verkligen berorende av att kolla på de :)

RSS 2.0