sista inlägget för 2010



nu blir de det sista inlägget för 2010 :D

idag har jag åkt skidor eller aa jag åkte snowboard men vi åkte bort till bjönrike för att erik och dom har hyrt stuga där så då åkte jag typ skidor med honom hela dagen :) de kan inte bli bättre, avsluta årets sista dag med erik eller ialla fall halva dagen :D är världens lyckligaste <3

nej nu ska jag inte skriva mera för nu ska jag vara social med alla andra !

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA !


rally brudar


sitter i soffan och kollar på rally brudar med pappa :) för mamma sitter i fotöljen och sover och madde och anthon är ute i lillstugan.

idag har vi åkt skidor/snowboard och sen har vi inte gjort så mycke mer faktiskt.
imorron ska väl jag vara med fredrik som jag har lovat honom eller aa lovat vet jag inte men jag får se vad jag gör. och idag kom äntligen erik hem ifrån norge :D saknar honom jätte mycket ! :(
och sen idag fick jag min andra julkapp och de va en ny vemdalen tröja :D älskar den, och nu har jag 3 styckna.

har inte så mycket att skriva så bloggar kanske mer imorron.


7 månader




7 månader idag <3
tiden går fort.

jag älskar dej !


bilen...


hihi sitter just nu i bilen och är på väg till vemdalen :D
snart är vi gävle så de är ett tag kvar :(

idag så jobbade hos mamma och tjänade pengar :) aldrig dåligt att göra något när man får pengar för de.
har inte så mycke att skriva faktiskt.

de är tur att tim finns för då har jag nån att prata med :)

nej men orkar inte blogga mera nu.

skriver mer nån anna dag. och som sagt kommer inte vara så bra på att uppdatera :)


lov :D



hihi äntligen lov säger jag ! :D

kommer inte vara så duktig på att uppdatera bloggen nu under lovet för jag ska till vemdalen, men de kommer nog bli ett inlägg lite då och då :) tror jag ialla fall.
imorron så blir de att jobba hos mamma och tjäna pengar sen åker vi till vemdalen :D äntligen !
men kommer nås på mobilen hela tiden.

jag fattar inte att jag orkar med de hära, eller aa med allt.
inget är som de ska just nu... dom ända ja typ pratar med just nu de är cissi och tim de är dom ända jag kan prata med, resten kan jag inte prata med. de är dom 2 som förstår mej bäst och som alltid ger mej stöd när jag behöver och dom kommer med tips om hur jag ska göra för att slippa de jag är i just nu. älskar er så sjukt mycket ! kommer inte kunna prata med någon annan heller, för de är ingen som förstår mej hur jag känner och hur jag blir behandlad av vissa personer eller en person... känner mej ganska jätte mycke bortglömd de är de jag kan säga nu...
orkar inte skriva mera.

godnatt !


säng dax !


nej nu orkar jag inte med dehära längre så nu ska jag bara ge mamma lite massage sen blir de säng dax orkar inte vara vaken längre, tänker bara på allt dåliga och sen de tim sa till mej också.

GOD NATT !


livet...


ni får göra som ni vill om ni vill läsa dehära eller inte de kanse inte är så roligt. men jag känner att jag måste skriva av mej.

om jag ska vara helt seriös nu eller de kommer jag vara hela tiden nu, men jag vet allvarligt inte vart mitt liv håller på att ta vägen... allt i mitt huvud bara snurrar, inget är som de ska. hela förra veckan drömde jag bara massa skit och måde dåligt över de fast jag vet att de inte va sant men ialla fall. ibland känner jag mej så jävla världelös... ibland har jag de perfekta livet men ibland så vill jag bara att allt ska försvinna eller rektare sagt att allt och alla bara ska lämna mej så jag kan få vara ifred och så känner jag rätt ofta men jag vågar inte säga de till någon och då är de inte så lätt. och jag vill inte att alla ska tro på mitt falska leende som jag har ibland eller rätt så ofta, men jag orkar med att alla ska fråga va de är så därför när jag kommer till skolan så är jag oftast glad men sen när jag kommer hem så blir jag helt förstörd av allt som har hänt...
jag har bestämt mej att jag kommer inte ta kontakt med någon på ett tag så om de är nån som vill mej nått får den persinen ta kontakt med mej. för jag är så jävla trött på de nu. och de gäller speciellt en person...
jag har egentligen en hel del att säga till en person men jag vågar inte säga de och de känns ialla fall som om inte de personen kommer lyssna på mej så vafan spelar de för roll då kan man lika gärna skit i allt.
om man fick önska sig något så skulle jag defnetivit önska mej ett nytt bra liv... jag orkar inte leva i de jag gör. alla gör misstag och de sägs att man lär sig av sia misstag och de är juh sant. jag önskar bara att den personen kunde förstå hur mycke han/hon gör så man bara vill försvinna och sen vissa saker så blir man bara besviken på och de har hänt rätt så ofta nu så snart orkar jag inte mera vill bara att du ska läsa och ta åt dej dehära, för du borde veta vem du är. jag vill bara ha tillbaka mina gamla vänner dom som jag trivdes bäst med och allt som hänt typ som med farmor vill också att hon ska komma tillbaka för då skulle mitt hjärta vara helt men de är de inte just nu och de kommer inte bli de heller :( hur mycke bra saker som händer i mitt liv så kommer mitt hjärta ändå inte bli helt... fan va saknar allt ! vill spola tillbaka typ 10 år ! då allt va bra och då jag hade min farmor. saknar dej !

orkar inte skriva mera nu. nu har jag ialla fll skrivit av mej, skönt de!


bilderna ni har väntat på



som sagt nu kommer dom bilderna ni säkert har väntat på och de är dom sen i fredags från julfesten på Brnadskyddmålarna (pappas firma) ni kommer att gilla de ;)



ja de va nästan alla bilder ialla fall. en rolig kväll va de ialla fall :D


dax att sova !



hihi ja nu är de dax att sova, ska upp typ 6 imorron...
imorron är jag ledig ifrån skolan men de är bara för att jag ska jobba hos mamma istället :)

men bloggar mera imorron.


så jävla söt !



asso seriöst har typ hittat min dröm pojkvän !
asso de finns ingen som är så söt.


jesse Mccartney <3 caroline jansson !


svar på kommentar


Lisas kommentar: Faan va fina bilder! :D<3

svar: hihi visst är dom, men dom finaste är juh såklart på dej och mej! :D <3 vi måste ta flera foton på skolavslutningen ! <3
älskar dej lisa !


bild inlägg


nu kommer de komma en massa bilder, de kanske kommer ett till inlägg med bilder :)
men vi börjar med bilder från skolan i fredags :)



de va alla bilder från skolan i fredags !


bajs rubriker



har inte skrivit på ett tag, men jag skulle ha bloggat i onsdags tror jag att de va eller så va torsdag för då va jag så sur, arg och besviken så ville bara skriva av mej, men då funkade de inte att logga in på här på bloggen hela sidan va konstig så då fick de inte blå någon bloggning.
ifredags så va jag på pappas jobb hela kvällen för dom hade julfest hela firman och där blev de massa med skratt och massa snuskiga saker och naken dans för vissa personer, men de va bara roligt alla skrattade så och sen idag har jag mest bara tagit de lugnt, men familjen winther kom över på middag och de va trevligt. och sen fick jag veta ikväll att erik hade blivit skadad nu när han va på träningsläger i jönköping så han snälla mamma åkte ner och hämtade honom. för hans mamma hade skrivit något om retur och retur till jönköping och när madde läste de blev jag såklart orolig så jag kollade min mobil om jag hade fått nått sms eller nått men de hade jag inte så jag smsade till trine men då svarade hon inte så jag ringde och då svarade erik och han lät sur och trött typ men han sa att de va helt okej, och sen blir man juh såklart orolig när hon säger att hanhar skadat nacken men hon sa de att rögen visade inget men de de va någonting med musklerna typ eller nått sånt. men tycker mest synd om honom som missar uttagningen typ och sen just att de va nacken och att han gjorde illa sig överhuvudtaget :( men aja hoppas de blir bättre. och sen saknar jag honom så grymt mycke också ! :(

juste bilder från julfesten kommer, orkar inte lägga in om idag men de blir väl typ imorron om jag orkar blogga men de ska jag se till satt jag gör. för nu måste jag bli bättre på att uppdatera.

puss !

äntligen !



känner att jag inte har varit så duktig på att uppdatera men känner att de inte är lika kul att blogga längre. vet inte varför men de är så.

skolan idag har varit ganska lugn, vi har absolut inga läxor eller prov den hära veckan, de är de som är så skönt. dag har vi typ bara kollat på film på alla lektioner och sen idag skulle vi välja tryck till skol tröjorna och sen kom vi fram till ett skit tråkigt tryck kommer inte rikigt ihåg vad de stog på den men egentligen skulle d ha blivit en annan men sen kommer de massa killar i klassen och bara gnäller och då måste vi röst om och då blev de ett skit tråkigt tryck -.- har en cpe klass så har man.

och nu har jag äntligen bestämt mej för vad jag ska köpa till erik i julklapp :D
va tungen att fråga hans bror och då fick jag ett förslag och sen fick jag ett av tim men de av tim är bäst för förslaget av has bror va perfym men han har så jävla många så de får bli de andra men fick ändå hjälp med den av emil också, så nu vet jag exakt vad de blir :) skönt för då behöver man inte tänka på de mer.

och nu är de inte långt kvar till jullovet :D
längtar sjukt, för då ska jag upp till vemdalen :D GILLA !

orkar inte blogga mer nu.

brunt



har inte orkat blogga så mycke faktiskt.
orkar inte blogga nu heller, men tänkte bara säga att jag har färgat håret brunt och jag blev ganska nöjd ialla fall. men nu kan jag inte få tillbaka mitt blonda hår, men nu har jag bestämt mej att spara ut till min riktiga hårfärg faktiskt. men som sagt de va lite eriks fel att jag färgade de, men han sa ialla fall att de blev fint så får väl tro på honom då :)
juste han åkte hem för typ 1 timme sen, de känns lite tomt faktiskt. kommer inte få träffa honom förrän typ nyår :( hur ska de gå. men de är ändå inte extremt långt dit men ialla fall :( saknar redan honom ! älskar dej erik <3

men nu kommer de bilder.



känns lite konstigt faktiskt.

orkar inte blogga mera.


blont eller brunt ?



äntligen så är de fredag ! :D längtat skit mycke efte den hära dagen.
va i skolan idag, lika tråkig som vanligt som alla fredagar är... och de va inge kul eller för verken ellen eller alice va i skolan idag :(

orkar inte skriva jätte mycke. men ska snart ner och möta cissi nere vid tåget. skulle egentligen ha varit med erik eller aa han skulle ha kommit it men han mår inge bra så vi ska kanske träffas imorron om han mår bättre som jag hoppas på fast ändå inte lixom xD för nu är de så att när jag och mamma va och handlade så köpte jag blonf hårfärg för jag tänkte färga håret men sen råkade jag säga de till erik och han sa att han hoppas på att e blir brunt och sen vart de en diskusion om de men den slutade nu med att om vi träffas imorron så åker vi och köper färg och sen färgar jag de, men de är bara om vi träffas annars skiter jag i de. men vi får se imorron hur de blir ;)

ikväll blir de väl att hitta på något roligt med cissi :D <3
hon sov här igår till idag och sen idag till imorron , wiie ! :D

bloggar kanske mer sen !

musik prov



vet att jag inte bloggar så mycke längre, men jag vet inte vad jag ska skriva lixom.

men idag hade jag ialla fall musik prov och jag tror att de gick bra men sen skulle jag också ha haft engelska prov men vår lärare kom aldrig alltså i lilla gruppen... så vi pluggade lite musik för vi hade d efter, så vi får göra engelska provet imorron istället.

igår så sov cissi här :D de va kul... vi satt och pluggade typ hela kvällen.
jag älskar den människan !
hon gör mitt liv så mycket bättre. vi låg igår och pratade om våra liv (deppigt), när man pratar om de och säger saker så börjar man tänka på att de är ändå inte jätte bra... men hon lyssnade ialla fall på mej och gav mej tips, som typ inga gör. men vi kom fram till en sak som jag ska göra, men ska bara göra de när jag känner mej redo. har så jävla svårt och säga till folk hur känner... HATAR DE !
men de är tur att hon finns för mej !
älskar dej cecilia rios <3

orkar ine blogga mer just nu.


rolig dag



haha, nu vart jag tvingad av lisa att blogga xD
vet inte rikigt vad jag ska skriva faktiskt. har nästan inget att berätta.

haha, efter skolan så gick jag och lisa ner till ica med jimmy och jocke och sen kom bille och john ner och sen satt vi där och pratade och lite sådär och sen gick vi upp till skolan och då satte vi oss i ett klassrum eller jag, lisa och john skulle sitta och plugga lite och de gick verkligen jätte bra xD eller?
hahaha vi sa att alla skulle läsa men de slutade med att john fick typ läsa allt ialla fall xD men sen satt lisa och kastade pepparkakor på mej xD fast jag kastade bara tillbaka då xD
haha men roligt hade vi ialla fall :D <3

orkar inte blogga mera nu, men snart är de dax att sova tror jag så jag orkar med imorron.

hatar att alla va typ lediga idag -.-

bloggar mera imorron !


godnatt världen !



nu blir de att göra sig i ordning och sen blir de att sova.
som sagt har inte sovit så mycke i helgen så är skit trött nu.

de kommer kännas konstigt att inte somna med eriks armar runt om en...
kommer kännas konstigt att inte få nån godnatt puss ...
åå va jag saknar honom redan ! :(
är så sjukt kär !


godnatt allihoppa !


en underbar helg hos erik



förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte varit hemma på hela helgen.
kom hem för typ nån timme sen och är helt seg...

i fredags efter jag hade slutade kom pappa och hämtade mej och sen åkte vi hem och då duschade jag och sen packade jag ihop allt och sen fick jag lite brottom för jag skulle ta en bussen som gick kvart i 6 till erik och sen när jag kommer till väsby så är erik oh trine där och hämtar mej för dom hade ändå tränat så de va snällt, och sen åkte vi och handlade och sen åkte vi hem och gjorde i ordning middag och efter den så gick vi alla ner och kollade på film förutom emil för han va inne på sitt rum och vå såg 2 filmer en av dom hette Old dogs typ och den andra kommer jag inte ihåg vad den heter men den va bra ialla fall den handlade om typ riktiga saker som hade hänt. fast de va bara jag och trine som såg den sista för erik låg brevid mej och sov på min rygg så hade ganska ont sen men efter den sista filmen så gick vi och la oss och kollade på tv och hade de mysigt och sen igår så gick vi upp typ vid 10 åt frukost och sen började erik baka lussebullar eller gjorde i ordning degen ialla fall, fast sen när den va klar så kunde vi inte försätta för mjölet tog slut, de gick åt ett helt mjölpacket till degen xD men som tur va så köpte trine mer när hon va på väg hem och sen bakade vi de och sen vid 3 tiden så åkte vi till täby ishall för att hämta hans hockey saker och sen åkte vi in till stan där han skulle ha match och dom va vann med 2-3 mot brinken :D de va kul att se honom spela men de va mindre kul att stå där inne, jag och trine ville bara att matchen skulle vara slut så vi kunde få åka hem till värmen för de va sjukt kallt inne i hallen och sen på väg hem sa vi till erik att eftersom vi va tvungna att stå och kolla på honom och frysa och då sa vi de som straf så sulle han se eclips med :) och han gick med på de. och sen när vi kom hem så va maten klar för emil hade varit så duktig och gjort den och då åt vi och sen gick vi ner och kollade på eclips, men erik kollade inte eller ha låg brevid mej och spelade på min iphone och sen när den va slut gick vi in till hans rum och la oss och kollade lite på paradise hotel, fast jag hade redan sätt alla och vi hade såklart de mysigt då med. idag så gick vi upp typ halv 11 eller erik tvingade upp mej för att han skulle äta frukost men jag åt ingen för jag va inge hungrig och sen vajag alldeles för trött för att äta och sen satte vi oss och kollade på film med trine och sen va jag så himla trött och trine såg de så hon tyckte att jag skulle gå ner och lägga mej och sen gjorde jag de och erik följde med mej ner, så gullig han är eller de va han som gick ner först men ialla fall och sen la jag mej ner och sov och han spelade på min iphone som vanligt, och sen typ 20 över 3 så gick vi till tåget eftersom jag skulle hem och sen nu ikväll ska han ha match igen. så nu sitter jag här hemma och är jätte trött fortfarande och sen har jag inte kunnat sova så bra för jag har alltid vaknat av att erik har haft sin armbåge i mitt ansikte eller på min kudde så jag har typ sovit på hans arm 2 nätter i rad nu xD men så kan de gå. men orkar inte blogga mera nu !


älskar honom så grymt mycke ! <3
bilden blev lite sådär för den är lite suddig men den är grymt fin på honom !
älskar min hockey pojke ! <3


bästavän !



hihi jag och alice har lite roligt ibland på NO lektionerna. man brukar inte ha roligt på dom lektionerna, men ibland får vi för oss att skriva med vänster hand xD haha de är ganska roligt.


älskar dej min bästavän ! <3
dej kan man alltid lita på!
älskar dej alice ! <3


så jävla arg...



skolan idag har väl varit helt okej.
hade matte prov och de gick ovanligt bra :D så de är jag glad över.

och sen är jag så jävla arg och irriterad också...
när jag kom tillbaka från idrotten idag så kom jag till mitt skåp och då va de nån jävlel som hade skrivit "HORA" på de, och jag tror jag vet vem de är. men jag fattar inte grejen med att göra de. och när jag såg de så skrek jag i hela skåphallen "den som har skrivit hora på mitt skåp den ska fan få!" och de gjorde också bara för att de satt några där inne som kunde ha gjort de, eftersom dom är så patetiska -.- men jag gick till björn och sa de och då sa han att jag skulle ta kort på de så jag gick tillbaka och gjorde de. så nu får vi se vad som händer med de. men seriöst vem är så jävla patetisk och gör sånt...


så jävla onödigt gjort -.-

pallar inte me allt falskt folk...


djurgården mor HV71


va och kollade på hockey igår. som sagt de va djurgården mot HV71 och dom spelade på HOVET.
bilder kommer, men måste bara berätta en sak innan.
när jag och pappa hade mött uppe i globen så skulle vi gå tillbaka till bilen för att madde skulle lämna sin väska, men sen när vi står där så är de några som kommer emot oss men jag tänkte inte mer på de, men sen när de är någon som är nära mej kollar jag upp och då är de erik och trine som kommer, jag blev jätte chockad xD måste erkänna också att jag inte rikigt kände igen honom... lite pinsamt faktiskt. men de va kul att se honom igen ialla fall :)

nu kommer de bilder.




mellan första och andra period så spelade några som va 9 år , dom va fett gulliga :)



och de va sista bilden, men har två filmer också men jag får inte in dom här men dom finns på facebook.
orkar inte blogga mera nu.



RSS 2.0