lugn dag.

idag har jag varit ledig för de va ju idag typ alla åkte till romme så dom som inte skulle dit fick göra annat. jenny kom ju hit igår kväll när jag hade kommit hem ifrån träningen och sov hon här. vi somnade ändå ganska tidigt faktiskt för vi båda va skit trötta och plus att jag hade ont i ryggen så jag ville bara lägga mej ner och ta de lugnt, och imorse så vaknade vi typ halv 10 och sen gick vi ut med hundarna runt 10 sen blev de frukost, efter de kollade vi på tv och tog de lugnt för sen tog vi en buss som gick 11:57 till skolan för vi skulle dit och hjälpa Ellen och Alice med vår Cabaré som vi måste göra klart så då gjorde vi klart nästan all manus och sen affischerna och lite sånt, så nu är nästan allt klart vilket känns bra. och jag tror ändå att den kommer bli skit bra :) och de va skönt att vara i skolan när de inte va nå folk där för de va så tyst och skönt. och imorron är de skola igen :( tycker att vi kan få vara lediga imorron med faktiskt men men de är som de är nu, men vi har ändå inga jätte tråkiga lektioner heller. och sen helgen vet jag inte rikigt hur den ser ut men något som är bestämt är ialla fall att jag ska följa med Madde till globen på lördag för att hon vill till djurgårds shoppen så då följer jag med, annars vet jag inte eller imorron vet jag inte, lördag vet ni ju men sen på kvällen ska jag kanske vara med Bille men de blir nog så att jag är med honom och sen söndag vet jag inte. men de bästa är att Bille kommer hem snart :D överlycklig! men nu ska jag snart duscha och sen gå och lägga mej faktiskt. men bloggar mer imorron.
godnatt!

spexfoto :)

haha ja som sagt vi hade spexfoto idag i skolan som jag skrev igår och de va fett kul :) och bilden som fotografen valde de va den bästa bilden vi tog. annars har den här dagen varit ganska tråkig, för vi hade 2 lektioner och sen slutade för vi slutade halv 12 den här onsdagen också. men de va ändå skönt att sluta så tidigt faktiskt. och efter skolan satt jag kvar med några personer och väntade på bussen och den gick förän vid kvart över 1 så de va lite segtmen kul hade vi ialla fall och sen när jag kom hem så har bara tagit de lugnt och tagga inför träningen ikväll :) och efter jag har kommit hem så kommer jenny hit och sover här för vi är lediga imorron eller ganska många ska till romme och dom som inte ska de får hitta på någon egen aktivetet så då ska vi typ vara hemma och sen bada typ :) men skönare de än att åka till romme ialla fall. och juste jag har precis beställt hem spexfotot också :D längtar tills jag får dom!
men nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt. men jag kommer lägga upp lite bilder från idag men dom är bättre än dom jag la upp igår ialla fall.


9b när dom skulle ta foto :) dom hade temat Tarzan.

jag och alice :)



de va dom bilderna. känner att jag va så snygg också ;)
juste jag tog bussen som gick 07:09 imorse för att jag och alice skulle hinna göra oss i ordning innan vi skulle ta fotot så hon började med mitt hår men sen såg vi att klockan blev mycket så då fick emma ta mitt hår och fortsätta att våffla och lisa fick sminka mej :) men fint blev de ialla fall. men nu ska jag snart äta. men bloggar nog mer sen.


spexfoto imorron :D

rubriken säger ganska mycket men först ska jag berätta lite om min dag :)
dagen idag har ändå vara ganska bra faktiskt. vi hade själd idag och jag är snart klar med min tjock tröja så nästa gång blir en äntligen klar :D men annars har de inte hänt så mycket eller förutom att jag hade 7 min på mej imorse att göra mej i ordning och så och sen springa till bussen och de va på sekunden att jag inte missade den, för om jag hade varit 1 minut sen så hade jag missat den. men en sak som roligt och gulligt och de är att typ alla i nian har frågat någon om man vill gå på balen, så nu är typ alla tjejer upptagna och de är lixom mer än typ 1 månad kvar men ändå de är ändå gulligt.
imorron är de som sagt onsdag och då händer de mycket, bland annar spexfoto som ska bli sjukt kul, sen slutar vi typ halv 12 och sen är de träning också, så jag har lite att se fram emot. på vårat spexfoto så har vår klass superheros så jag ska vara en "fjortis superman" haha, de kommer nog bli bra, jag kommer lägga upp en/flera bilder på kläderna jag ska ha imorron. men jag ska snart gå och lägga mej för jag ska upp klockan 6 imorron för jag ska en tidigare buss till skolan för att jag och alice ska hinna fixa oss innan foto och de ska vi ta halv 9 så då har vi typ 1 timme på oss :) men jag har inte så mycket att berätta faktiskt. förutom att livet börja gå den rätta vägen igen, vilket känns helt underbart. men de är klart de är fortfarande jobbigt med de som hände men livet går fan vidare och man hittar andra killar. så livet är faktiskt bättre nu.
jag tycker att de kan bli lördag nu! för då kommer min favis Bille hem ifrån norge. saknar honom så jävla mycket! och sen saknar jag honom i skolan också :( men den här veckan gick fortare än vad jag trodde faktiskt. men nu ska jag börja avsluta dehär inlägget och sen blir de att lägga sig i sängen och ta de lugnt och försöka att sova. men först bjuder jag på bilder.


bara på kläderna.

med uggsen till. för de blir dom skorna till.

och sen blir de vofflat hår till :) så de kommer bli super bra!

nej men nu ska jag logga ut för sängen ropar nu... är så sjukt trött faktiskt.
Godnatt!

sängen snart.

dagen idag har väl varit bra, men de har varit sjukt tråkigt när inte bille va där men han kommer hem om 4-5 dagar så de är bara att stå ut. men dom dagarna kommer säkert gå fort eller jag hoppas de ialla fall.
idag i skolan så satt jag, lisa, john, jimmy och satt och pratade om hur vi skulle komma till balen men vi vet redan att vi ska åka limousine men john vill åka i en chrysler medans jag och lisa vill ha en hummer, men vi kom nog ändå fram till sen att de blir en chrysler bara för att vi inte orkade hålla på och den är billigare också men ändå. min dröm är att få åka i en hummerlimousine, men vi får se hur de blir med de. men annars har de inte hänt så mycket faktiskt.
ingen träning blev de heller men de gör inte så mycket för jag är sjukt trött faktiskt, så ska snart gå och lägga mej plus att jag har världens huvudvärk också, jag orkar verkligen inte.
men jag bloggar mer imorron tror jag. för nu ska jag gå och tvätta bort sminket och så och efter de ska jag kolla klart limousiner och sen blir de säng dax.
Godnatt!

söndag.

min helg har varit helt underbar, eller i fredags gjorde jag inte så mycket och igår så träffade jag ju först trine och jag kom inte hem förän vid 6 kanske sen kom bille och tillslut kom lisa och john också, dom kom typ lagom till middagen, eftermiddaegn så badade vi ett tag och sen duschade vi och sen tog vi de lugnt och sen åt vi paj och sen blev de lite mer mys innan alla åkte hem, och de jobbigaste va ju när bille skulle åka hem :( och dagen idag har varit hur lugn som helst, jag har inte gjort ett skit idag typ bara varit hemma och kollat på tv. men söndagar är så sjukt sega så man gör typ inget på dom.
imorron är de skolan vilket jag inte längtar till eller jo lite för då kommer jag få träffa lisa, john och några till men de tråkigaste är att bille inte är i skolan... därför kommer den här veckan vara en helvetes vecka och den kommer gå så jävla långsamt också... de har typ gått 1 dag sen vi träffades och jag saknar honom redan... hur ska de här gå egentligen? de kommer säkert gå bra men de kommer vara jobbigt och sen är de så också att vi inte kan prata varje dag heller eftersom han är i norge :( men vi kommer prata så mycket som möjligt på facebook. aja... saknar dej redan!
imorron är de träning också :)
just nu sitter jag och kollar på Luftslottet som sprängdes , den är riktigt bra faktiskt.
men nu orkar jag inte skriva mera. och de kommer nog inte bli ett till inlägg heller, för de kommer jag nog inte orka.
men bloggar mer imorron.
och säger godnatt nu!


huvudvärk!

kul att jag fick precis huvudvärk också :( aja...
kom hem från väsby för ett tag sen :)
de blev lite nya kläder eller en ny tröja från H&M och sen ett par tights från New Yorker skit snygga :)
fick vänta på trine i kanske 20 min men de gjorde inget, jag hann gå runt och kolla lite och sen va Swingfly i väsby centrum också aja skit samma... när trine kom gick vi till ett café och tog oss någonting och dricka och jag tog en chi latte de va grymt gott och sen satt vi bara och snackade lite skit och sånt men trevligt hade vi ialla fall och sen va hon så snäll så hon skjusade hem mej också :) och nu sitter jag här och väntar på att alla ska komma och sen ska vi börja laga mat och senare ska vi typ bada :) de ska bli mys. men nu har jag inte tid att sitta här och skriva. och tyvärr har jag inga bilder än på kläderna men de kommer så småning om. men ni får ha en bra lördagkväll för de ska jag ialla fall ha.
puss!

väsby snart :)

ska snart börja röra mej ner mot bussen :)
blev typ precis färdig med sminket och håret och så, så jag tänkte att jag hinner skriva ett väldigt kort inlägg.
jag kommer vara i väsby lite innan trine så jag kanske går och kollar lite i affärer om jag orkar de :) men de gör jag nog.
jag har inte så mycket mer att skriva. men kan bjuda på två bilder.


dagens outfit :)
bloggar mer sen!

god morgon!

god morgon alla läsare!
idag vaknade jag typ 20 över 7 för då började nero gnälla för att han ville gå ut så de va bara att gå upp och gå ut med hundarna och sen när jag kom in igen så satte jag mej här i soffan och nu kollar jag på Bert-sista oksulden fast den är snart slut tråkigt nog. men jag ska nog snart gå och fixa lite frukost faktiskt, och sen måste jag också hinna städa lite i rummet också innan jag åker. för jag ska träffa trine i väsby vid fyra och sen ta en fika och sen är hon så snäll så hon skjusar hem mej sen :) igår så somnade jag ganska tidigt faktiskt men de va ändå ganska skönt.
men nu ska jag nog gå och göra frukost, men bloggar nog mer sen kanske innan jag åker.
hoppas att alla får en bra lördag med klar blå himmel och strålade sol :D

lets dance.

äntligen fredag börjar jag med att säga :D
skolan idag har varit helt okej, eller vi hade bara 2 lektioner för på morgonen så kollade vi på bio och sen va vi inte i skolan förän vid 12 typ :) och sen efter skolan så stannade jag kvar tills lisa och bille hade slutat och sen va vi kvar i skolan ett tag och sen gick vi till bussen och sen stog vi där ett tag och sen åkte jag hem och då gjorde jag inte så mycket, tog de mest lugnt faktiskt och sen vid 6 typ så åkte mamma och pappa och då passade jag på att gå ut med hundarna och sen när jag kom tillbaka så började madde och anthon med maten, när den va klar så åt vi och efter maten så gick madde och anthon ut och badade så plockade jag undan så duktig som jag är (a) och feter jag hade fixat i köket och så, så satte jag mej här i soffan och tar de lugnt men jag kollar också på let´s dance finalen men när madde och anthon är klara så ska vi typ kolla på någon läskig film och bara ha de mys :)
imorron så ska jag först träffa trine vid 16:00 och sen vid 18:00 så kommer lisa, john och bille och sen ska vi typ äta och sen bara ta de lugnt och mysa :)
nej nu ska jag kolla på tv, och jag kanske bloggar mer sen om jag orkar :)

fredag imorron :D

äntligen så är de fredag imorron :) de ska bli så sjukt skönt faktiskt.
skolan idag har varit ganska bra faktiskt. gjorde inte så jätte mycket. de skönaste med den här veckan är att vi inte har typ haft några läxor och de har varit så jävla soft. men idag efter skolan så hade vi först dans och de gick skit bra faktiskt och sen åkte jag hem och alice följde med och sen övade vi på dansen och nu kan vi den jätta bra och sen åkte typ alice hem för kanske 1 timme sen och nu sitter jag här inte gör något alls.
imorron är de så himla skönt för jag får sova typ 1 timme exrta :D för imorron ska vi på "skolbio" här i vallentuna och den börjar nio så de finns ingen andledning till varför jag ska åka till skolan och sen tillbaka så de ska bli rätt skönt faktiskt :)
har inte så mycket mer att skriva faktiskt. men de här blir nog de sista innan jag går och lägger mej för jag kommer nog inte orka blogga mer sen eller kanske att jag skrivet ett innan jag går och lägger mej men de får jag se om jag orkar.
men annars skriver jag mer imorron.
puss!

soft dag.

har haft en ganska chill dag idag. vi slutade egentligen 12 men jag fick sluta halv 12 för att jag inte hade någon NO. men jag blev ändå skit sur imorse när jag kommer till skolan för då är de typ inga elever och sen är de typ inga lärare heller och ingen visste inte varför vi va så få. och sen kändes de jätte onödigt att gå till skolan för jag hade ändå bara 2 lektioner men jag gick mest till skolan för att vi hade engelska prov de gick verkligen skit... men sen efter jag hade slutat så satt jag i skåphallen och väntade på att lisa skulle sluta och på att john, theo och bille skulle komma tillbaka också, men sen när alla va på plats så gick vi ner till ica och satt där typ 1,5 timme och inte gjorde ett skit typ :) sen åkte jag hem och bara tog de lugnt för jag har mega ont i magen, jag hatar verkligen mensvärk de är så onödigt... aja men tog 2 alvedon för ett tag sen så att jag ska kunna träna sen. jaa, sen har de inte hänt så mycket idag faktiskt. ska snart äta och sen blir de träning. taggad faktiskt. imorron så vet jag inte vad som händer eller först skolan men sen vet jag inte. men nu ska jag fortsätta hjälpa mamma med maten och sen blir de att byta om för vi ska åka till träningen om typ 1 timme. men kanske lägger in ett till sen när jag kommer hem men de beror på om jag orkar eller inte.
ha de så bra så länge!


jag orkar inte plugga.

skolan idag har väl varit bra, men lite seg bara. men på idrotten så va verken jag, lisa, jimmy eller johan med så vi gick ner till ica ett tag och sen när vi kom tillbaka så hade vi inget att göra och vi stog och väntade på att bille och john skulle bli klara men sen orkade vi inte vänta så vi gick in i deras omkläddningsrum och alla killar hade typ precis precis duschat så man fick se lite mycket där inne (a) sen när dom va klara så gick vi tillbaka till skåphallen och satt där ett tag sen gick vi till bussen och sen åkte jag hem och sen gjorde jag inte så mycket och efter middagen så satte jag mej här och jag försöker att plugga till engelskan imorron för vi har prov imorron, jag orkar verkligen inte de... *suck* men de bästa med imorron är att vi slutar 12 och de gör vi nästa onsdag också :) men nu ska jag försöka att plugga klart så jag kan göra annat sen.
men kan blogga mer sen!


tränings dax!

vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men de har varit så mycket just nu. jag har tyvärr inte så mycket att skriva, eller jag har massor men inget jag orkar skriva om direkt. helgen har varit ganska bra ändå. i fredags va jag och madde hemma med hundarna för pappa va inte hemma och mamma gick ut med några kompisar så de va bara jag och madde hemma, i lördags så gjorde jag inte så mycket men typ vid 5 tiden så tog jag bussen mot kårsta och i brottby kom lisa och john på och sen åkte vi hem till bille och sen tog vi de lugnt där ett tag och sen lagade vi mat för resten av hans familj skulle bort på middag så de va bara vi 4 då :) och sen efter middagen så gjorde vi inte mycket alls och sen vid 10 så åkte vi till ica stop och köpte paj för billes mamma skulle ha gjort de på vägen hem men de hade hon glömt så då åkte vi och köpte de då och sen åt vi den vid halv 12, hihi men gott va de. och sen på söndagen så gjorde vi inte mycket men sen vid 12 så åkte vi hem och sen när jag kom hem så tog jag de bara lugnt och sen idag va de skola... idag så gjorde vi klart dansen också så de känns rätt skönt faktiskt :)
har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt.
ska avsluta dehär inlägget för snart ska vi åka till träningen. kanske bloggar sen när jag kommer hem men de är bara kanske.
bjuder på en eller flera bilder lite snabbt dock är dom gamla.

de får räcka. kommer göra ett inlägg nån annan dag med bara bilder :)
ni får ha en bra måndags kväll :)
puss!

good night!

nu blir de sov dax. jag hade bestämt mej att jag skulle gå och lägga mej tidigt men de gick sådär med de.
men ska sova nu så jag orkar med morgon dagen. och juste en sak jag inte har berättat och de är, djurgården förlorade mot luleå idag så nu betyder de att djurgården åkte ut serien vilket är åt helvete faktiskt. men kommer ändå alltid att vara stolt djurgårdare!
vi hörs imorron.
godnatt! :)

hittat två :)

orkar inte prata om helgen faktiskt den har varit bra men ändå inte, mer berättar jag inte.
jag har hittat två klänningar som jag tycker är skit fina som jag skulle kunna tänka mej att ha på balen eller de va när jag skulle kolla på en klänning till balen som jag hittade 2 klänningar som jag verkligen älskar. hittade dom på nelly och dom va inte så dyra heller :)  
första:

andra:


vad tycker ni?

snabbt inlägg

de här kommer bli ett ganska kort inlägg för jag ska snart till bussen för sen ska jag möta upp lisa och john i brottby eller dom kommer på bussen och sen ska vi hem till bille och sova där och ha de mysigt :)
berättar mer om helgen imorron när jag kommer hem. men här kommer de bilder på de jag har på mej.

inget smink dock.

en närbild.

men nu måste jag springa iväg till bussen. hoppas ni får en toppen lördag kväll!

Sitter i skolan

Som vanligt så sitter jag i skolan på tekniken, de är typ då jag brukar passa på att blogga för vi gör typ inte ett skit, eller jo men vi är 6 tjejer som ska bygga en flygplats och desgina och sånt skit men jag vill egentligen inte göra de för jag vill göra ett köp centrum istället för de är roligare och jag vill inte ha ig i teknik men jag får ändå inte göra ett eget arbete. Jag får damp. Kommer typ få ig nu bara för att min grupp är helt cp... Vi kommer ingen vart. Aja får hoppas på de bästa. Snart åker Alice till Vallentuna vilket jag inte gillar :( för då kommer jag få vara här själv... Har inte så mycket att skriva faktiskt. Vill bara att victor ska ha lunch så han kan messa mej för jag har skit tråkigt, men har inte mycket mer att skriva så jag bloggar mer sen när jag kommer :) Hej så länge!

snart helg.

äntligen säger jag bara... snart helg! gud vad de ska bli skönt med helg.
imorron är de fredag vilket innebär också att de är en ganska lugn dag i skolan men de tråkiga är att alice inte kommer vara i skolan eller bara halva dagen och de är jätte tråkigt.
idag efter skolan så följde alice med mej hem ett tag och vi åt melis och lite så. men idag i skolan så höll jag på att dampa, för vi ska snart ha vår cabaré och de är typ inget som är helt klart och vi ska ha den om typ 1,5 vecka, men sen kom jag och alice på att den 31 mars så är de skidresa till romme också så då kom vi fram till att vi måste flytta den men vi ska ta upp de imorron men ialla fall... våran ena dans som vi tjejer har de är typ ingen som kan den och så och sen är de massa saker som inte är klart heller... så jag va bara nära på att skita i allt för de blev sån jävla kaos. men vi ska nog klara dehär. jag och madde va ute och sprang förut vi ska sprang ner till kyrkogården och kollade till farmors grav och den va lika fin som vanligt. och sen har jag också kollat runt lite på balklänningar för de känns som om de är dax att börja kolla efter de nu fast den är om typ 2 månader men de kommer gå fort, men jag har ialla fall hittat 2 styckena men jag orkar inte ladda upp bilder på dom idag utan de får bli någon annan dag :) men dom är sjukt snygga ialla fall.
imorron vet jag inte rikigt vad jag ska göra eller en sak vet jag och de är att jag ska vara hemma med hundarna på kvällen och sen resten av helgen vet jag inte vad jag ska göra utan dagarna får komma som dom gör och sen får jag se om jag hittar på något, för jag orkar inte planera så mycket faktiskt, de är lättare att ta de som de kommer helt enkelt. jag vet inte vad jag mer ska skriva för jag har inte så mycket mer att skriva. men jag ska nog snart gå och lägga mej och läsa eller något för jag är rätt trött idag, gick och la mej 10 igår och de va jätte skönt att gå och lägga sig så tidigt. men ska snart stänga av datan. bloggar mer imorron.
Godnatt!

ingen blogg lust.

jag har verkligen ingen blogg lust längre... eller allt känns bara så jobbigt när jag ska göra allt. jag önskar verkligen att allt blev bra nu. aja orkar inte skriva mer sånt nu.
skolan idag va ändå rätt onödig faktiskt, för jag hade typ 1,5 lektion, för idag hade vi egentligen NO nationella men jag och nicky har inte NO så vi gjorde inte de så vi hade typ rast i 2,5 om inte mer, så satt ute i skåphallen och inte gjorde ett skit medans alla andra nio satt inne i klassrummet och gjorde provet. men jag är ändå glad att jag slapp de för jag skulle inte kunna ett skit fast de va om biologi. och efter skolan så följde jag med alice hem och vi tog de först lugnt men sen höll båda två på att somna så då började vi baka och vi blev typ precis klara tills vi va tvugna att gå till bussen. och sen när jag kom hem gjorde jag ingenting och jag gör inte ett skit nu heller. idag blir de nog att sova rätt så tidigt faktiskt, för de har blivit så sent dom här dagarna.
mamma sa till mej idag att hon tycker att jag ändå att jag har blivit lite mer gladare sen de tog slut mellan mej och erik men de är nog för att när vi va tillsammans så va jag bara arg och irriterad över att han aldrig hörde av sig och så, men att hon ändå ser att jag är fortfarande ledsen, men jag håller med henne. men hon sa de att de va inge illa menat och de förstår jag också, men jag va ändå irriterad och så när han inte hörde av sig och de dära. men men de är som de är nu...
förlåt om jag skriver om erik typ hela tiden men de är ingen som förstår hur mycket jag saknar honom och hur mycket jag älskar honom... de har gått mer än 1 vecka sen de tog slut men jag älskar fortfarande honom och kan inte släppa honom, han betyde så sjukt mycket för mej och sen när de tog slut så försvann en stor del av mitt hjärta... och jag försöker gå vidare men de är fan inte lätt att göra de. jag mår skit fortfarande men jag är inte bara ärlig mot alla hela tiden för till vissa säger jag att de är bra eller okej men innerst inne så äre inte så. saknar dej erik, skulle göra allt för att du tillbaka dej!
aja orkar inte skriva mer om de nu faktiskt. bloggar nog mer sen, för jag måste ändå ner i tvättstugan och hjälpa mamma lite och sen blir de nog att ta en dusch faktiskt.

hann med allt.

Ligger just nu i sängen, orkade inte sitta vid datan längre och jag kände att jag behövde blogga innan jag gick och la mej så då blev de prefekt att blogga från mobilen :) rubriken säger ganska mycket faktiskt, för ikväll skulle jag hs hunnit med att plugga so och packa upp min väska sen Österrike och jag hann med båda sakerna *stolt*. Idag har de inte hänt något speciellt faktiskt, eller I skolan idag va vi tjejer på ungdomsmottagningen och pratade om lite olika saker och ibland blev de en pinsam tystnad och de va pinsamt för ingen av oss vågade sägs något. Förutom de har de inte hänt så mycket idag faktiskt. Jag har faktiskt typ inget mer att skriva. Tänk att jag alltid glömmer säga något, imorron efter skolan så ska jag följa med dom hem. Men nu ska jag sova. Godnatt!

säng time!

äntligen så får man lägga sig i sängen efter en ganska rolig och jobbig träning. träningen gick bra men de är som sagt fortfarande jobbigt att åka dit och veta oftast att erik är där och när man ser honom tänker man bara tillbaka till då de va vi... och de är ganska jobbigt :( men de kommer bli lättare sen. saknar erik sjukt mycket faktiskt. färdigt pratat om idag.
imorron ska jag till skolan och ha 1 lektion och sen ska vi tjejer i klassen åka till ungdomsmottagningen här i vallentuna så då måste jag åka tillbaka hela vägen igen de känns lite onödigt men jag måste till skolan först *suck* och sen kommer vi typ vara där halva dagen för vi kommer typ att komma tillbaka till skolan vid 12 typ eller något sånt. och efter skolan så ska alice följa med mej hem för hon har sen träning i ishallen, de ska bli mys att hon följer med mej hem :) sen ska jag nog försöka att packa upp väskan från österrike, skulle ha gjort de igår men jag orkade inte och sen åkte jag och mamma till ikea ju så jag hann inte. och juste jag fick typ panik idag också för jag såg i min loggbok att vi skulle ha haft engelska prov imorron men eftersom vi tjejer inte är där så är de flyttat till nästa vecka vilket är ganska bra eftersom jag inte hade pluggat ett skit till de, men jag ska börja plugga till de imorron kanske, men jag ska ialla fall försöka plugga till de varje dag faktiskt, för jag vill verkligen klara de. jag känner att jag skriver ganska långa inlägg nu för tiden eller de kanske bara blir så för att man kom på att de va massa andra saker som man vill berätta också. haha, juste idag i skolan så gjorde jag och alice en dans till "fjärlislarvs sången" haha den låten är så fåning! hahaha! men jag och alice hade ialla fall roligt (a) men nu har jag nog inte så mycket mer att berätta faktiskt. ska nog snart sova så jag ska börja avsluta dehär inlägget nu. jag hoppas ni har haft en bra dag! min dag har varit sådär och jag hoppas att denhär veckan blir bättre än förra veckan.
GODNATT!

träning snart

måste bara säga en sak, jag älskar verkligen min nya blogg eller aa desginen :D
snart ska jag och pappa åka och träna :) de ska bli kul eller jag är taggad men har fortfarande en klump i magen för att jag ska behöva se erik... de är fortfarande jobbigt. och sen har jag bestämt mej också att jag ska skriva ut alla namn eller dom jag pratar om och inte typ skriva han/hon utan skriva namn, för varför ska man dölja något för någon för? nej de är bara onödigt så de har jag bestämt mej för. jag återgår till träningen nu, de ska ändå bli skönt att springa av sig lite, har ganska mycket spring i benen just nu faktiskt, fast jag vet inte varför.
och juste har kollat på lite färger till rummet för jag har bestämt att jag ska måla om rummet och pappa har sagt att han kan göra de åt mej :)
haha kom på att jag har lite till att skriva. jag skulle ta en bacon bit innan middagen och den va skit varm och sen råkade jag svälja den hel och brände mej i halsen och vi hade ingen is hemma så mamma sa att jag fick ta lite glass (a) man kanske skulle ta och bränna sig i halsen lite fler gången (a) haha nej verkligen inte för de gör skit ont... bla bla bla måste sluta blogga nu för jag och pappa ska åka när som helst. bloggar kanske mer sen när jag kommer hem om jag orkar.
puss!

älskade syssling!

nellie jag vet inte vart jag ska börja någonstans. inlägget du skrev va hur fint som helst. ja kommer ihåg i sommras då vi gjorde om min blogg och de gör inget att du kan mitt lösenord. jag saknar verkligen sommaren med dej!
du betyder sjukt mycket för mej med. jag vet att jag kan lita på dej till 100%, för jag kan verkligen säga allt till dej. om jag inte hade haft dej förra veckan på grund av de som hände så vet jag allvarligt inte vad jag skulle ha gjort, du gav mej tips och sånt och allt du ger som tips tar jag till mej och tänker på de. de spelar ingen roll vilken tid på dygnet de är för jag får alltid tag på dej. jag är också jätte glad att vi har kommit varandra så nära på kort tid. allt du skrev i inlägget värme jätte mycket i hjärtat! jag har massa mer att skriva men jag orkar inte fortsätta!
men tack också för att du hjälpte mej med min blogg och gjorde om den och så :)
jag älskar dej jätte mycket gumman!


bjuder också på en bild från i sommras på mej, nellie och klara :)

älskade hjärtat!

caroline jag vet inte om du visste att jag kan/kunde ditt lösenord men det är sen
i sommras när vi fixa med din blogg, remember?
iaf. ville bara skriva hur mycket du betyder för mig. hur mycket jag älskar att ha
dig vid min sida. för jag hoppas att du vet det! du och jag kom varrandra så nära
på så otroligt kort tid. du betydde mycket för mig på så kort tid. det va som om
vi alltid kännt varrandra. hjärtat du är underbar du är inte värd att må så som du
gör just nu. men du är stark Caroline och det vet du om. du måste bara hitta din
innre styrka och gå vidare, det är jävligt svårt men hand i hand så klarar vi allt
precis som alltid innan! för vi båda vet hur bra allt känns efter bara att ha pratat
med varrandra. gumman du ska klara detta. det är inte värt alla tårar hur bra
det än känns att gråta. tårarna kommer få sitt slut och om du är modig nog att
säga hejdå så kommer livet ge dig ett nytt hej :) caroline allt jag ville säga till
dig som jag kan babbla om hur mycket som hälst och det vet du om är att jag
verkligen älskar att vi kommit varrandra så nära och att vi kan prata om ALLT.
du är speciell du är unik du är stark du är underbar du är bäst caroline! älskar
dig det vet du om mitt hjärta. ta hand om dig vännen, vi ses snart/ goa
helsingborgs kramar och pussar!

helt färdig nu

slänger in ett inlägg nu.
har precis gjort i ordning mej för jag och mamma ska snart åka till hennes kompis som fyller år på måndag men vi ska fira henne idag. känner att jag måste göra något, kan inte bara sitta hemma och sega för då kommer allt upp så jag måste hitta på något när jag väl orkar också. efter vi har varit där ska vi ta en sväng förbi ikea också och kolla på gardiner och lite sånt :) men när jag kommer hem vet jag inte än vad jag ska göra, jag får se om jag orkar göra något. de är ganska ensamt nu på helgerna för dehär är inte jag van vid... men de kommer bli bättre. ikväll är de också final i melodifestivalen, brukar inte kolla på de men nu ikväll måste jag kolla på de faktiskt. har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt men lägger in 2 bilder.


de jag köpte igår. nya shorts, undekläder och en ny jacka :)


och sen en bild på de jag har på mej idag :)

bloggar mer sen!


skit dagar...

hela den hära veckan har varit skit, jag har inte kunnat koncenterar mej så som jag borde ha gjort. jag har ingen ork att göra saker längre och jag har ingen ork att äta heller... jag mår verkligen skit har haft en stor klump i magen hela veckan. jag vet att jag har skrattat och så i skolan men innerst inne mår jag skit dåligt, men de är inget jag direkt visar i skolan. min bästavän alice sa till mej idag att hon ville ha tillbaka den glada caroline, men tyvärr så kommer de ta ett tag innan hon kommer tillbaka. min glada sida har försvunnit helt känns de som. jag försöker verkligen göra mitt bästa så att jag ska glömma de som hänt rätt fort men jag klarar inte de längre, jag har bestämt mej att de får ta den tid de tar för mej att glömma dehär. de känns konstigt också nu när de helger att man inte får vara honom för de va han jag va med typ varje helg när han inte var borta, men nu måste jag istället hitta på något annat och de känns väldigt jobbigt och konstigt, och ialla fall nu i början kommer de kännas ensamt... fyfan va jag hatar att de blev som de blev... jag vill inte leva såhär längre. jag orkar inte vakna varje dag och tänka på allt som har hänt och tänka på vad som kommer att hända under dagen och sånt. jag vill verkligen att de ska vara så som de va förut, men tyvärr kan jag nog glömma de faktiskt. jag vet att jag inte har gjort något fel men ändå så känns de som om jag har gjort de, hatar den känslan. jag skulle kunna sitta här i flera timmar och skriva ner allt dåliga som har hänt. men jag orkar inte lägga ner min energie som jag har kvar på de. men jag kan inte förstå att de är som de är vill att de ska vara som förut. och alla säger att de är bara att gå vidare men de är lätt för dom att säga de men de är inte så lätt att göra de faktiskt. skriver inge mer om dehär nu.

som sagt min vecka har varit skit på grund av allt med erik och sen fick jag veta att farfar ligger på sjukhus i månsdags också. men med honom blir de bättre för varje dag som går men de med erik känns de bara som om de stannar på samma nivå eller de går upp och ner men just nu känns de som om de går ner. men de kännas tomt ett tag nu. jag vet att uppdateringen inte har varit bra alls men som jag skrev tidigare, jag har nästan inge ork med något alls faktiskt. men jag ska ändå försöka att uppdatera bättre, jag lovar! orkar inte skriva två så de får bli ett långt inlägg nu. jag orkar inte berätta om skolan och hur de har varit och så. men idag så åkte jag och mamma till arninge och handlade lite och köpte lite nya saker som jag lägger upp bilder på senare typ imorron eller något sånt. imorron ska jag följa med mamma till hennes kompis som fyller år på måndag men vi ska fira henne imorron och de ska bli kul att få göra något och inte bara sitta hemma och tänka på allt dåliga för de har jag egentligen inte tid med och sen efter vi har kommit hem där ifrån vet jag inte vad jag ska göra faktiskt men de får jag se. men på söndag ska jag ialla fall packa upp min väska sen österrike som jag inte har orkat att packa upp än *suck* men de måste göras och har lovat mej själv att på söndag kväll ska den väskan vara tom och inte stå kvar i rummet... och juste min bästavän alice ska fixa om min blogg, nu header och lite sånt, för jag kan inte ha kvar den jag har nu de funkar inte och de stämmer inte heller...tyvärr... men den blir nog super bra :) men nu ska jag vara så tråkigt satt jag ska nog stänga av datan och kolla på tv och försöka fixa mina tofflor som har gått sönder :( buhu!
men jag bloggar nog mer imorron!
och jag hoppas att ni ialla fall har haft en bra vecka.
GODNATT!

soft engelska lektion

sitter i skolan och har egentligen engelska lektion men vår lärare är sjuk och vi har ingen vikarie så alla vi tjejer i klassen sitter med an varsin data eller alla förutom anna och elin dom bara sitter och kollar på oss alla andra. de är bara vi tjejer här i klassen just nu för killarna är på ungdomsmottagningen så dom kommer typ tillbaka efter lunch så vi är 9 styckena i klassen nu, hihi!
förlåt för den dåliga uppdateringen men ni vet ju varför den inte har varit så bra för de skrev jag i mitt andra inlägg som jag skrev i måndags... jag mår fortfarande dåligt över de som hänt och kommer säkert göra de ett tag till... men jag saknar verkligen erik jätte mycket! men som sagt de va de bästa för oss båda. men ska nog ringa honom efter skolan och när jag har kommit hem och prata lite med honom.
men nu är lektionen slut så jag måste logga ut. men jag bloggar nog mer sen.
hörs!

FAN!

jag hatar dehär...
erik jag vill att du ska veta att jag älskar dej sjukt mycket fortfarande. jag vet att de beslutet vi tog är nog ändå de rätta för oss båda faktiskt, fast de är sjukt jobbigt just nu. men de kändes ändå lite bättre efter vi hade pratat i telefon och de vi kom fram till. jag ser helldre att vi är kompisar än ingenting alls. men de kändes skönt att du sa att jag alltid kan ringa dej om de är något. och om jag fick önska något så skulle önska att vi kunde bli tillsammans igen och jag skulle kunna gör allt för att de skulle funka igen.
har aldrig varit så lycklig som jag va med dej. jag kommer aldrig glömma de vi har delat tillsammans. de va verkligen du som gjorde min dag. och tack för dom 9 månaderna, dom har varit helt underbara och jag önskade att de kunde bli fler...
nu kommer de bara kännas väldigt tomt utan dej. bara tanken på att jag inte kommer få träffa dej på samma sätt längre gör mej bara ännu mer ledsnare. jag fattar inte att de är sant. de va med dej jag ville leva med, som sagt de skulle ha ändå ha hänt senare ialla fall säkert.
de jag gillade med dej va att du alltid va gullig mot mej när vi va med varandra, och du va alltid snäll och sen får folk tycka vad dom vill om de men jag tycker ialla fall de. och du va en person som jag verkligen kunde lita på eller jag hoppas att jag fortfarande kan göra de. de va du som gjorde mina dagar.
de du skrev till mej igår va väldigt fint trodde inte att du skulle säga de på de sättet.
tårarna bara rinner när jag tänker tillbaka till den tiden vi hade de som bäst och jag brukar inte gråta såhär mycket för att jag har förlorat en kille, de känns som om jag har gråtit konstant i dag snart...
kommer aldrig glömma dej erik!
kommer sakna dej sjukt!
tack för den tiden jag fick med dej.

hemma från österrike.

kan ju till och börja med att säga att de är ganska skönt att vara hemme faktiskt trodde inte att de skulle vara de men så äre, men jag saknar ändå österrike sjukt också... jag hade de så sjukt bra där faktiskt, vädret va underbart och alla människor som va med, längtar tillbaka!
vi började resan hem igår. vi åkte från österrike igår morse kanske runt 9 och sen va vi framme vid båten i tyskland typ vid 5 eller något sånt vi va ialla fall där ganska tidigt för båten gick inte förän vid 22.45 typ men vi åkte runt lite och köpte godis och lite sånt, så nu har jag typ massa godis, hihi (a) och sen sov vi på båten och va framme i trelleborg vid 06:15 imorse och sen va vi hemma runt 13:00 typ :) så nu känns de som om jag har åkt tillräkligt med bil ialla fall... men mitt sportlov har varit helt underbart med massa sol och skidor :D de kunde inte ha blivit bättre faktiskt! bilder kommer.

men sen hände de en tråkig sak också... de är inte så bra mellan mej och erik just nu :( jag orkar inte berätta dehär för alla behöver inte veta de, dom som vet dom vet de men ni andra behöver inte veta... men vi ska ialla fall snacka imorron och se vad som händer. men de ända jag kan göra nu är att hoppas på de bästa. berättar mer imorron och säger hur de gick, så antingen blir de positivt eller negativit men jag hoppas de blir positivt. älskar ialla fall dej erik.

aja men snart blir de nog att lägga sig i sängen och kolla klart på wallander men först är de nyheterna och de men sen börjar den igen och då blir de som sagt att kolla klart på den och sen blir de att sova så jag orka gå upp imorron eftersom de är skola... *suck* men godnatt på er alla! och jag lovar att jag ska börja blogga mera nu.

sitter nere i baren.

jag vet att uppdateringen suger som fan, men jag har massa annat för mej hela dagarna.
men jag har haft en underbar dag i backen och de har jag haft alla dagar faktiskt.
sitter nere i baren med lite folk, men ska snart spela kort tror jag men är inte säker. men jag orkar inte blogga så mycket mer nu. jag har inte så mycket att säga faktiskt. juste en sak, idag när jag åkte lift så va de två gubbar som skällde på mej för att jag åkte av liften fel med snowboarden, asso ärligt vilket jävla land dehär är!
men jag bloggar nog mer sen!
hoppas ni har de super hemma i sverige!
har tagit lite bilder men dom kommer upp senare.

RSS 2.0