Lördag den 15/11-08 <33

Hej hej, nu ska jag berätta hur min dag va idag<3

Jo de började mä att jag vaknade hos mallan för jag och anna sov hos henne. Sen när vi vaknade så tittade vi på tv, sen vid halv 12 så gick vi upp för att ära frukost. Sen efter vi hade ätit så gick Mallan ut me deras hund så följde hon mä mej och anna hem för Mallan och hennes familj skulle bort, så då skulle dom ta 12 tåget, så då gick jag och Anna hema vid 12. Sen när jag kom hem så va jag typ hemma i 2 timmar sen skulle min familj till Täby för pappa skulle köpa ett pat jeans. Efter de så gick vi till Stadium och så kollade jag efter ett par nya skor, och då hittade jag ett par och de va ju sjävklart Lacost. Sen efter vi va klara i Täby så åkte vi till Årsta för vi skulle ha avslutning med rugbyn. Och då skulle vi bowla. Och de gick sådär , men jag kom 2:a den som vann i min grupp va Alana sen kom jag efter mej kom Sandra. Och sen efter vi hade bowlat i 1 timme så skulle vi äta, sen efter vi hade ätit så satt vi och pratade sen efter typ 1 timme så åkte vi hem, sen när jag kom hem så gick jag till Mickan (är me henne nu), ärt hos henne nu, men ska snart gå hem:D
<3, s¨å har min dag varit:D

Skriver kanske mer i morron. Ska ialla fall på bio mä Mickan i morron:D:D LÄNGTAR!!!<3<3
Pussochkram<33

Fredag den 7/11-08 <33

Hej nu va de länge sen jag skrev, men nu ska jag berätta om min dag.

De började me att jag vaknade sen gick jag upp och skulle ta upp datan i sängen, sen efter de så loggade jag in, sen efter de så loggade jag in på msn, så har de varit hittils, men snart ska väl jag gå upp och gå ner och äta frukost sen ska väl jag titta på film/tv. För jag e sjuk så de är därför jag e hemma. Sen ska jag vara hemma hela dan tills mamma, pappa och madde kommer hem för då ska vi bara packa in de sista i bilen sen ska vi åka upp till vemdalen som tar typ 5-6 timmar:( kommer ha tråkigt på vägen upp, men kommer nog lyssna på musik på mobilen, för pappa brukar alltid lyssna på typ P4 elr på P3 när vi har åkt förbi Uppsala. Sen åker vi hem på Söndagen igen eftersom de är skola på Måndagen. Men vi ska typ bytta ut våran spis i vemdalen och typ bara fixa lite innan all snö kommer, och sen ska väl vi typ åka och kolla på en skoter, fast jag är inte säker om vi ska göra de. Sen ikväll när vi kommer upp så kommer vi säkert titts på tv och tända en brasa och bara mysa. Men nu ska jag göra nånting annat, meen skriver nog inge mer i helgen elr jo kanske på Söndag, men annars skriver jag mer på Måndag.

Älskar dej Cissi<33 Saknar dej jätte mkt<3


Söndag den 2/11-08 <3

Hej igen, nu ska jag berätta min dag<3 men först ska jag säga jag gick och la mej typ vid halv 4 imorse:P

De började mä att jag gick upp för mamma kom in och väkte mej, sen gick hon ner och gjorde frukost åt oss. Sen gick jag ner och åt frukost sen efter de så duschade jag sen loggade jag in på datan och kollade om de va några roliga inne, och de va några som va de. Sen efter ett tag ringde Cissi mej vid halv 12 och frågade om jag skulle mä till Täby idag och de skulle jag, sen ringde hon till Anna och frågade om hon skulle mä och de skulle hon, sen typ vid 7 över 12 så kom Cissi och Anna förbi mej och skulle hämta mej. Sen gick vi ner till tåget, men sen när vi kom till Ekskogen så kom Maxie, Noah, Felix och Henrik på och de va lite pinsamt eftersom jag hade klippt lugg:P aja sen när vi kom fram till Täby så va vi där till 4 sen vid 9 över 4 gick vårt tåg, men när vi satt och väntade på scenen i Täby så såg vi Oliver och hans föräldrar XD, aja sen gick vi till tåget, sen när vi kom hem så gick vi hem till Cissi en liten stund, men sen när vi gick in på Cissis rum så satte Anna på nån dålig musik men sen satte jag och Cissi på julmusik:P sen efter ett tag skulle jag hem och äta sen efter jag hade ätit så gick jag till datan igen, så har min dag varit:D

Imorron är de skola igen:( Kommer saknar dej Cissi as mkt<333


Lördag den 1/11-08 <3

Hej igen nu ska jag berätta hur min Lördag va, (vet att de är söndag nu).

De började mä att jag vaknade och åt frukost, sen efter de så loggade jag in på datan och kollade om de va några roliga inne på msn, men de va de inte. Sen efter ett tag typvid halv 12 så ringde jag till Cissi och frågade om vi kunde göra nått och de kunde vi så då gick jag upp till henne. Sen typ vid halv 2 ringde mamma och sa att jag skulle vara hemma om 30 min, för då skulle vi åka till Maddes moppekurs och sen till kyrkogården, men sen ialla fall vid 10 i 2 så gick jag hem och sen när jag kom hem så åkte vi, så först åkte vi till Maddes moppekurs och då passade jag och mamma gå in på ica för att handla och för att hälsa på farmors gamla jobb som hon jobbade på, sen gick vi tillbax till bilen och satte oss och väntade tills Madde va klar, men medans vi väntade så frågade mamma vad jag och pappa torde om man skulle klara de elr inte och då svarade pappa: jag tror inte att hon kommer klara de, men jag svarade: jag tror att hon klara de. Men sen när hon kom så frågade vi henne hur de gick och hon klarade de, så nu får hon köra moppe. Men sen åkte vi till farmors grav och tände ljus, de va jätte fint me alla ljus som va tända plus att de började bli mörkt. Sen efter de så åkte vi hem, och då va jag mä Cissi sen efter typ hon hade ätit så gick vi ut sen va vi typ ute i 15 min sen gick vi hem till Anna och va mä henne och Mickan. Sen efter vi hade varit hos Anna ett tag så gick vi ut och sen va vi typ ute hela kvällen. Men sen när vi va vid Cissi så kom de några små ungar och så började vi prata me dom sen efter ett ag gick Anna och Mickan så jag och Cissi va stog kvar och pratade mä dom. Sen när vi hade pratade me dom ganska länge så följde jag mä Cissi hem och då följde dom efter och sen när jag skulle hem så följde dom efter oxå, Men sen i Tusebacken så möte jag Adde och de va länge sen jag träffade honom, men sen gick jag hem. Sen när jag kom hem så satte jag mej i soffan vid resten av familjen och kollade på Beck. Sen när den va slut så gick jag upp och gjorde mej i ordning, sen gick jag och la mej i sängen och loggade in på datan.
De va min lördag kväll:D<3

Sen i morron (söndag) ska jag typ följa me Cissi och Anna till Täby:D<3
Skriver kanske i morron om jag hinner:D:D

Fredag den 31/10-08<33

Haha nu ska jag berätta om min dag som har varit rolig:D!


De började me att jag och Cissi först vaknade vid halv 8 men sen somnade vi om sen vaknade vi vid halv 11 och då va vi tvungna att gå upp för vi skulle ta 12 tåget till Täby. Vi skulle ditt me Anna och Mickan, sen efter ett tag vi hade varit där möte vi Elin och Saga som va typ tusen år sen man träffa så då träffade man dom. Men sen när vi gick och skulle äta så möte vi dom igen och så åt vi me dom, och sen efter de så gick vi lite me dom. Sen tog vi ett tåg som gick mot Vallentuna så tog vi de, sen väntade vi i Vallentuna typ i 20 min innan tåget till Kårsta gick, sen när vi va hemma så gick vi hem till mej, sen va vi typ hos mej i 10 min sen gick vi hem till Cissi och hade lite roligt. Sen skulle jag hem och äta efter ett tag sen när jag hade ätit så gick jag till Cissi igen och va mä Cissi, Anna och Mickan, sen när Cissi va nere och åt så bestämde jag mej för att klippa lugg, och sen när Cissi kom upp så bad jag henne att göra de så hon gjorde. Så när vi gjorde de så låste vi in oss på toan för att inte Anna elr Mickan skulle få se, så jag och Cissi va typ där inne i 30 min medans Anna och Mickan fick vara inne på Cissis rum. Sen när jag kollade mej i spegeln så vågade inte jag först förjag visste inte hur de skulle se ut på mej, men sen till slut så va jag tvungen att göra de så då gjorde jag de, och jag tyckte att de vart fint, men innan de så sa Cissi: Tänk om de inte tycker de blir bra, då kommer jag har skuld känslor om inte du tycker de blir bra. Men sen sa jag till henne att jag tyckte att de vart bra, men sen gick vi ut en liten stund sen gick vi hem till Anna och kollade på tv, sen vid 20 i 11 så gick jag, Cissi och Mickan hem. Så de är de som har hänt idag.

Men i morron så berätta jag hur den dagen har varit om jag hinner:D<3

En sak kan jag ialla fall säga de är att jag ska vara me Cissi:D<33
Men jag vill ändå inte sluta skriva men nu ska jag göra de<3 Puss och Kram


RSS 2.0