känner mej duktig :)

orkar egentligen inte blogga men jag känner mej duktig för jag har sytt ett eget örngott till mina stora kudde nu, så äntligen blev de avklarat :)



Godnatt!

sista lördagen i januari.

idag har de varit en ganska lugn lördag faktiskt har inte gjort så mycket, men de gör jag med flit också för att jag känner att jag vill bli frisk nu men de är ialla fall på bättrningsvägen :)
har varit hos gamelfarmor idag och fikade lite och sen senare på kvällen gick vi upp till ishallen för att kolla när anthon spelade alltså min systers kille och dom vann med 3-1 mot norrtälje och han spelar som sagt i ormast och de va kul för dom att dom vann för de är inte ofta dom gör de. imorron ska jag och mamma till plantagen eller vad de nu heter och köpa nya blommor och lite så men sen vet jag inge mer jag ska göra eller jag kanske ska försöka få med mamma imorron också så att jag kan fixa nya kort så jag kan skicka in mina papper till transportstyrelsen så jag kan få mitt skoterkort, de är typ bara de och sen bara ta de lugnt. bjuder på lite bilder också.
juste tog en av matchpuckarna också för att den hamnade på läcktaren så jag tog med mej den hem, hihi!



HAPPY GIRL!

är så sjukt glad för pappa kom hem med en systemkamera idag och sen sa han att han köpte den dels för att han behöver ha den till jobbet och så men att sen när han inte har den så får jag den så alltså typ att jag har den men sen tar han den när han behöver den, överlycklig att ha en systemkamera igen!
de är en Canon EOS 1100D och de kanske inte syns på bilden men den är grå ialla fall.


3 olika outfits.

kommer lägga upp 3 olika outfits som jag hade idag för vi hade främande idag så jag va tvungen att sätta på mej lite finare kläder än bara mjukisar. jag börjar känna mej bättre nu ialla fall i ögonen för nu kan jag vara i ljus igen men de kan fortfarande bli lite jobbigt, men nu är de mest näsan jag åkte på en riktig jävla förkylning, fyfan säger jag bara. hatar att vara sjuk och igår va jag riktigt dålig har aldrig känt så förut men nu hoppas jag att de är på bättringsväg ialla fall.
först kommer de en bild på de kläder jag hade när gästerna kom, efter de kläderna jag hade efter alltså mjukis och sen sovkläderna.




dunder förkyld :(

varför jag inte har bloggat så mycket är för att jag är jätte förkyld och sen igår va jag på hockey också, djurgården mot färjstad och djurgården vann till slut i straffar, skönt de ialla fall.
men jag orkar tyvärr inte skrova mer nu ska försöka sova måste försöka dra mej till skolan imorron för att göra ett matte prov som jag måste göra... godnatt!


mina nya bästavänner...

samule hade kul i fredags...

orkar inte berätta något ni kommer märka på bilden som jag kommer lägga upp.
de blev ungefär 145 sms.


täby med mamma idag :)

va i täby idag med mamma för att köpa mina efterlängtade odd molly jacka eftersom den va på 30%! :D
men hade beslutsångest men sen hon som jobbade där tyckte att den blå passade mej bättre för jag valde men den blåa och sen en brun, men de blev den blåa passade bättre i den.
bjuder också på dagens outfit och sen bilder på jackan.


ÄLSKAR DEN!!

svar till melissa.

Fråga: "hej vad fin blogg. har du själv gjort designen? kan du hjälpa mig med min eller vet du någon som kan göra det åt mig? xoxo"

svar: hej melissa tack för att du tycker de. tyvärr gör jag inte den själv utan de är min syssling som brukar göra de åt mej, men jag vet ingen som kan hjälpa dej... eller jag vet några av mina kompisar kan göra sina själva så kan ju kolla med dom men skulle isåna behöva en länk till din blogg så jag kan höra av mej där om jag hittar någon. ha de bra så länge!

Djurgården - Timrå

orkade inte blogga igår när jag kom hem ifrån hockeyn så jag bloggade knappt något igår men nu tänkte jag lägga upp bilderna jag tog på matchen och djurgården vann med 3-0 :D




så de va dom bilderna. nu hinner jag inte blogga mera för att jag och mamma ska åka och hämta pappa vid centralen så kanske slänger in ett till inlägg sen när jag kommer hem!


Följ mej!

Alla sol har instagram borde följa mej för då följer jag tillbaka :)
Carolineelisabethjansson


trött och sliten.

har inte jätte mycket att berätta faktiskt. men idag i skolan så fick jag och carro göra avokadosoppa och sen passionsfruktpannacotta :) och pannacottan såg jätte god ut och imorron får jag smacka den. efter skolan så åkte jag hem och tog de lugnt och sen blev gymmet med madde och pappa och så sprang jag i 30 minuter och sen gjorde jag lite magövningarna också, så nu är jag rätt så trött. juste försov mig i morse också, mamma kom in 20 över 6 och frågade om jag hade sovmorgon vilket jag inte hade så jag fick skynda mej ganska mycket för jag måste gå till tåget senast halv 7 så jag fick lite bråttom men jag hann ialla fall :) men nu ska jag borsta tänderna och fixa mig inför sängen för snart blir de film time och sedan sova så jag orkar gå upp imorron.
och så bjuder jag på 2 bilder innan också.


Pannacottan.

bilder innan jag stack iväg till gymmet :)

Godnatt på er!
och glöm inte att fortsätta att läsa min blogg.

känns som nytt rum :)

de känns som om de är ett helt nytt rum nu :)

före


efter

fick en hylla till ovanför sängen också :)
är sjukt nöjd, nu är de bara att måla om och sen är de helt klart :)

Ikea nästa!

nu blir de att åka till Ikea och köpa nya saker till rummet :)


är hemma hos jenny :D

sitter hemma hos jenny nu eller vi kom typ hit vid halv 5 typ och sen har vi ätit och så och nu håller jenny på med sin piercing så jag passar på att blogga lite. jag tycker att den här veckan har gått ganska fort men de är väl också för att jag började i onsdags och så :) men de va ändå ganska skönt att börja skolan igen faktiskt att få träffa alla igen.
haha har nyss vissat jenny vätldens snyggaste kille typ och de bästa är att han går i skolan, jag dör!!!
men nu ska jag sluta skriva för nu ska vi hitta på något eller kolla film eller något. bloggar mer imorron eller senare.

svar på kommentar.

Postat av: Julia
gullig blogg! hur mår dudå?
KRAMAR!:D

Svar: hihi tack för att du tycker de. jodå jag mår bra just nu men mitt liv är lite upp och ner faktiskt, hänt mycket i mitt liv, men nu är bättre ialla fall, och idag mår jag hyfsat bra. kul att du frågar :)
Kram!

nya byxor :)

okej känner att jag bloggar ganska mycket nu faktiskt men tror ändå inte att de gör något.
igår så åkte jag in till stan och möte upp lisa för jag behövde köpa nya byxor för mina har gått sönder så jag åkte in och köpte exakt likadana igen men jag älskar verkligen dom.


dom kommer från Vero Moda :)

hem kommen från gymmet :)

då har man precis kommit hem ifrån gymmet, de va riktigt skönt att börja gymma igen :)


första skoldagen gick super bra :)

istället för att jag skriva om dagen så lägger jag upp lite bilder för rubriken säger dagen.



tillbaka till verkligheten imorron då :)

måste till och börja säga att de är kul att se så många läsa min blogg och har fått betydligt fler läsare sen jag gick med i bloggtrafiken.nu och de va den hemsidan som jag tipsade om också, tycker verkligen att ni ska gå med där om ni vill ha flera läsare. fortsätt att läsa min blogg för då kommer jag tycka att de är roligare att blogga.
imorron är de tillbaka till verkligheten, har ställt klockan på 05:30 och sen ett till på 06:00 då jag måste senast gå upp för att hinna fixa mej innan jag måste ner till tåget. och börjar morgondagen med kök så då blir de att få sätta på sig sina fina kock kläder igen då :)
och juste under dom här 2 dagar som jag har varit hemma så har jag rensat mitt rum alltså skrivbordet och uppe på min garderob för nu har pappa lovat mej att vi ska måla om och sen köpa ett nytt skrivbord för jag känner att mitt är för stort så jag vill ha något som är mindre, så de ska vi sen fixa i helgen :)
men som sagt fortsätt att läsa och kommentera min blogg så lovar jag att blogga oftare och ni får gärna säga till om de är något speciellt ni vill att jag ska blogga om.
men nu ska jag nog försöka att sova!
puss.


slänger in en bild också :)

7 år sen, de känns som en evighet sen.

idag är de exakt 7 år sen min älskade farmor lämnade oss.
jag kan fortfarande känna samma känsla som jag kände när vi va på sjukhuset hos henne. kan fortfarande säga hur de va och så, de är ett ögonblick jag verkligen aldrig kommer att glömma. men jag vill att du ska veta farmor att du har världens finaste grav ingen kan slå den. jag skulle verkligen göra allt för att du ska komma tillbaka, bara att se ett leende ifrån dej skulle göra mitt hjärta helt igen, har så mycket att berätta för dej egentligen. alla får säga vad dom vill men för mej är den en speciell framor för jag gjorde nästan allt med dej när jag va liten va uppe hos dej från du kom hem ifrån jobbet tills jag skulle hem och sova, dit hem va mitt andra hem för mej. vill ha tillbaka dom sommrarna när jag va med dej ute på landet och allt. jag saknar dig så sjukt mycket att de inte finns på jorden de är svårt att förklara med ord. du är den finaste i himlen och jag hoppas du vakar över oss och ser allt vi gör.
jag älskar dig nu och för evigt!<3



Gunilla Jansson 1943 - 2005 <3
vila i frid farmor.

Dag 13 "mina förebilder"

mina förebilder är mina föräldrar och min syster. jag har faktiskt ingen kändis som är min förebild eller jag kanske ha någon ialla fall när man va mindre men de är ingen jag kommer på nu ialla fall.

det blev ett kort inlägg men de finns inte så mycket mer att skriva om de så de får räcka nu.

fler bloggläsare?

om ni vill få fler bloggläsare så tycker jag att ni ska göra som mej att bli medlem på bloggtrafik, gör så här :

*Klicka http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=carolinejansson
*Registrera dig
*Klicka på "SURFA/SAMLA POÄNG"

hittade de här på en annans tjej blogg så jag blev medlem och så tycker jag att ni också ska bli de.

1 januari 2012

har inte bloggat på ett tag men har haft annat att göra.

men nu är de så att de är ett nytt år och jag hoppas att de blir bättre än 2011 för då va de bara massa problem och ledsenheter och sånt och de ska jag försöka ändra på så 2012 ska verkligen bli mitt år. jag kommer göra en sammanfattning av 2011 någon gång i veckan när jag har tid :)

men saker jag lärt mej under 2011 är:
- att inte släppa in killar i hjärtat för lätt.
- har lärt mej hur killar verkligen fungerar.
- att inte lita på allt och alla vilket jag har en förmåga att göra.
- vet hur konserkvenserna blir om man ljuger för mycket.
- att de är bättre att tala sanning än att ljuga.
de finns säkert fler men de va de jag kom på nu.

sen ska jag ändra lite saker på bloggen också och de är att skaffa fler kategorier så de blir lättare att hitta olika inlägg och sånt.
min nyårsafton va ialla fall lyckad va med en person som verkligen betyder något för mej, och jag hoppas ni hade en grymt bra nyårsafton!
men nu ska jag snart sova så natti natti!

RSS 2.0