stan idag...

Hellu ! :D <3


idag har jag, mamma och nellie varit i stan och shoppat lite. jag köpte en mjukisdresas som är rosa, ett vit linne från gina och sen ett par skor, så äntligten har jag ett par skor som jag kan använda och sen köpte nellie en blå tröja med våra ränder från gina och sen köpte vi inge mera.

imorron blir de att vara med erik hemma hso honom och då ska vi sola och bada hela dagen eftersom de ska bli 25 grader så då blir de nog mest att sola tror jag men får se och sen sover jag hos honom till tisdags och sen är vi hos honom hela tisdagen för då ska de bli 28 grader så då blir de nog samma alltså sola och bada och sen sa vi när solen börjar försvinna åker vi hem till mej och då sover vi här till onsdag. så då får madde och nellie hitta på nått.

och sen om 1 vecka åker jag och nellie till helsingborg hem till henne och då blir de massa skoj där istället. men jag måste erkänna att de ska bli ganska skönt att komma här ifrån ett tag. men kommer sakna erik då men jag får klarar mej, och jag vet inte när jag kommer hem men de blir väl att jag är där ialla fall 1 vecka men sen vet jag inte om jag stannar längre. för jag måste också hinna vara med cherin och några andra.

men jag orkar inte skriva mera nu, för nu ska väl jag och nellie hitta på nått eller nått sånt.


puss på er ! <3

jag och nellie är inte alls trötta...

Hellu ! :D <3

jag och nellie har varit ute i 3 timmar och 30 min och nu sitter jag här och måste uppdatera.

de har varit en ganska sjuk kväll faktiskt. de började med att jag ringde till erik och sen började vi små bråka lite och sen kom nellie in i allt och lekte dr phil , men sen fortsatte vi att bråka lite, men till slut så sa vi att vi skulle sluta, och de värsta va att vi bråkade om en helt onödig sak egentligen, men sen sa erik hur han kände för mej och massa saker och sen skrev han att han hade en klump i magen och då frågade jag varför och då sa han för att de inte är bra mellan oss men sen bad jag honom att ringa till mej och då sa jag att vi får sluta att bråka och att de ialla fall kommer sluta dåligt, men vi ska träffas på måndag så jag sa att vi pratar mer på måndag men att han inte behövde ha en klump i magen.
och sen har jag och nellie räddat 4 små kattungar, men de började med att vi såg dom hoppa ut på vägen utanför mej och den vägen är ändå stor så vi började undra om dom verkligen skulle vara ute på vägen, så vi knackade på och frågade om dom skulle de men då sa dom nej, så då tog dom in alla kattungar, men sen när jag och nellie gick tillbaka så va dom ute igen på vägen men då la vi bara tillbaka dom på tomten, men sen satte vi oss ner och vid dom och pratade och gosade med dom, men sen blev de för kallt och klockan blev mycke så vi gick hem.
men som nellie skrev på sin blogg, vi lär nog vara röd prickiga imorron... inget man vill vara ialla fall. men jag har inte ialla fall smort in mej med alovera salva så nu kliar de inte lika mycke.

men ska nog göra som nellie gör nu och de är att läsa... och sen är de nog dax för att sova för vi ska upp tidigt imorron. eftersom de är midsommar kommer de massa folk till oss och jag nellie hade räknat med att vi skulle hinna sola innan alla kom men de kan vi bara glömma nu för alla kommer runt 10 på morgonen så där sprack de men vi kan nog sola lite ialla fall, men de får vi se då. men ska gå och lägga mej och läsa nu.

Godnatt allihoppa så hörs vi, kanske skriver imorron om jag hinner. och en sak till innan jag drar och de är att jag och nellie har också varit dukitga och gjort en jordgubbs tårta som vi ska ha efter middagen och de blev inte vilken klassiker som helst de blev en alldels speciell klassiker eftersom de är jag och nellie som har gjort den.

puss på er ! <3

nellie tvingade mej !

Hellu alla glada ! :D <3


Orkar egentligen inte att skriva men nellie tvingade mej bara för att jag inte hade skrivit på länge. sist va 3 veckor sen typ.

Nellie e här hon kom upp i måndags och stannar här ialla fall nästa vecka oxå och sen kanske vi åker ner till dom nästa helg om vi hinner och så. men vi har ändå hunnit shoppa ganska mycke ^^
Nellie står i min säng och fixar maddes hår medans madde sitter i sängen och läser min KP tiding.

jag skulle ha åkt till erik idag om de inte vore så att han fortfarande inte känner sig helt bra än, men vi ska träffas på måndag har vi bestämt för nu va de länge sen vi va hos nån.
va i göteborg över helg och hade tunering och de gick bra vi hade 2 matcher och vi förlorade en och vann en match, bra spelat tjejer !! men de hände en tråkig sak också, och va erik som gjorde illa sig han hade gjort illa axlen och dom i sjukvårdstältet trodde att han hade brutit nyckelbenet men när vi kom hem så åkte han in till akuten och då vissade de sig att han hade blödning i muskeln som har spridit sig till ländryggen och plus att han hade feber också och de va de som gjorde satt vi inte kunde träffas idag men hans feber är typ borta nu som tur är, så de va lite tråkigt.

men idag har jag och nellie legat ute i solen och solat hela dagen de va rikigt skönt och de gjorde vi typ tills mamma kom hem för då skulle vi åka till arninge och handla lite, jag skulle köpa ett par skor men hittade inga och sen köote jag en ny bikini också så nu kan jag bada igen , eller hade en vit innan men den började bli lite för liten men nu har jag en ny så nu ska jag bada mycke, eller så är de bara att åka hem till älsklingen och bada där eftersom dom har pool , hihi !  men de blir väl att bada hos honom på måndag om de blir fint väder :)
haha när jag sa till nellie att jag kunde börja bada hos erik nu så sa hon " aa eller hur du menar väl "bada" ni badar säkert inte2 nått sånt sa hon, men de är klart vi badar då och inte göt nått annat :D

och en sak till de är en speciell dag idag, för idag har jag och erik varit tsm i 1 månad ! :D <3
älskar dej erik !!


men orkar inte skriva mera nu...

puss på er ! <3

trött...

Hellu alla glada ! :D <3


sitter just nu hos erik och har sovit här.

igår så va man först på årstafältet och kollade på damerna, jag skulle också ha spelat men jag behövdes inte men jag satt på bänken ialla fall. Exiles vann med 2 pöäng mot Uppsala. sen kom erik efter ett tag och sen när matchen va slut så åkte vi hem till honom och sen på kvällen gjorde vi inte så mycke och sen idag så gick vi inte upp förän vid 11 och då åt vi frukost och nu gör vi inte så mycke.
och sen sov lisa hos mej frtån fredag till lördag :D <3


Wiiiiie ! bara en vecka kvar sen är de SOMMARLOV ! fast den hära veckan kommer ändå bli ganska chill.

måndag: bada med klassen
tisdag: åka till hallstavik med klassen
onsdag : städa skåpet och lite så
torsdag : 9:ornas lunch och slutar efter de
fredag : SKOLAVSLUTNING !! :D

så ser min vecka ut.


men orkar inte skriva mera nu ...


puss på er ! <3

RSS 2.0