de händer mycket i vallentuna!

okej, den här dagen har varit jätte konstig de började med att jag va hemma ifrån skolan för jag inte mår bra av vissa saker så magen håller på och sen va jag tvungen att sova ut, men ialla fall så ringer mamma och väcker mej någon runt halv 10 och säger att vi inte får gå ut med hundarna ner mot centrum för att de är en idiot så har knivhuggit en människa och så sa hon att jag skulle gå in på aftonbladet och läsa mer om de så jag gör de, och då står de att de är en kille som har blivit knivhuggen precis utanför vallentuna gymnasium och att gärningsmannen är på fri fot och dom vet inte vart han har tagit vägen så jag blir skit rädd eftersom man vet aldrig åt vilket hål han stack åt så jag va skit rädd och så, och jag visste redan att de va något som inte stämde för de va en helikopter som flög ovanför oss hela tiden och sen kom de flera poliser och ambulanser och så. men lite senare skriver min kompis cissi ett sms till mej för hon går där och hon är jätte rädd och sådär och man visste inte heller om han hade tagit sig in i skolan eller inte, så polisen ville att alla skolor i hela vallentuna skulle se till satt ingen elev gick utanför skolansområde och plus att bussarna inte släppe på folk eller av folk här i vallentuna heller och de va för att han inte skulle kunna ta sig någon annanstans så lätt. men på dagen/eftermiddagen så kom dom ut med att han som blev knivhuggen är en elev från gymnasiet och han hade precis kommit till skolan och så. han blev knivhuggen flera gånger i ryggen och sen fick en lunga punkterad också och han fick föras till karolinska med ambulans helikopter. men tänk att de finns såna jävla idiot som har mod till att göra sånt, de är så jävla sjukt!


Dag 5 "mina största rädslor"

Mina största rädslor är nog att förlora dom nära alltså någon i min släkt vilket jag redan har men de är så himla jobbigt och sen en annan rädsla är att jag kommer faila med betygen i skolan är rädd för de men jag får hoppas på de bästa. men min absolut största rädlsa är nog hur de kommer bli i framtiden när man ska flytta hemifrån skaffa eget hus/lägenhet, sköta sig själv, familj, ekonomi och allt så, de är en sak jag tänker på ganska mycket faktiskt hur de kommer bli då eftersom nu bor man hemma och man får pengar (studiebedraget) och man får mat och allt sånt, men andra sidan så är de ett tag kvar tills jag flyttar hemifrån.



Dag 4 "komplimanger jag får"

ja dom komplimanger jag oftast får är att jag är söt, snäll, fin och omtänksam de är dom jag oftast får men sen får jag även andra också vilket kan vara när jag har något fint på mej men de brukar jag också höra rätt mycket att jag har fina kläder på mej och så :) komplimanger är nog de bästa någon människa får höra faktiskt för man blir alltid glad över sånt :)


Dag 3 "saker jag inte klarar mig utan"

Saker jag inte skulle klara mej utan är:

1. Mina vänner.
2. Familjen.
3. Iphonen+hörlurarna.
4. Musik.
5. läppsyl.

det är saker jag kommer på nu ialla fall.
blev ett ganska kort inlägg nu.

Dag 2 "Mina närmaste vänner"

Idag är de mina närmaste vänner, men istället för att bara skriva så lägger jag upp bild på dom också :)


vi börjar med alice, hon är en av mina närmaste vänner. jag lärde känna henne i 7:an när jag började i karby och vi kom varandra jätte nära så till henne kan jag berätta allt till. hon är härlig och mysig tjej :)



jenny är också en av mina närmaste vänner och henne lärde jag också känna i 7:an eller så va de i 8:an men med henne kan jag också säga allt till.



Lisa lärde jag nog känna i 8:an och nu är vi jätte nära kompisar och vi har alltid roligt tillsammans. en helt underbar tjej.


Nellie lärde jag känna för några sommar sen och de är min syssling men vi är kompisar också :) vi kom varandra nära på ganska kort tid men hon betyder mycket för mej.


de va dom viktigaste, men jag har flera nära vänner men jag orkar inte rabbla upp alla.

Dag 1 "presentera dig själv"

Ja nu börjar jag med " 30 dagar"


Jag heter Caroline Jansson och jag är 16 år och fyller år den 29 september. jag bor i vallentuna i en vila och innan de så bodde jag i kårtsa i radhus, jag har bott här i vallentuna snart 2 år och i kårsta bode jag i ungefär 14 år. vi flyttade för att de fanns typ ingen andledning att bo i kårsta längre, men först ville jag inte mesen insåg jag hur skönt de skulle bli och hur skönt de skulle bli att få börja om på nytt. på min fritid så brukade jag träna och då tränade rugby , men nu är de uppehåll och träningen drar igång i vinter igen någon gång, jag brukar åka skidor och snowboard också fast de gör jag ju såklart bara på vintern, och sen brukar jag vara med kompisar eller så är jag hemma pluggar. jag har gått i 3 olika skolor först gick jag i kårstaskolan F-6 sen bytte jag till krabyskolan 7-9 och nu går jag mitt första år på gymnasiet och jag går på stockholms hotell och resturangskola och de valet är jag jätte nöjd med för jag trivs hur bra som helst. min familj består av mamma, pappa och min syster men sen bor min kusin här och sen min systers kille bor här också rätt ofta och sen har vi 2 hundar som heter Brorshan och Nero.

kommer inte på något mer jag kan berätta om mej själv men om ni har frågor så är de bara att fråga så ska jag försöka att svara på dom :)
jag hoppas ni fortsätter att läsa min blogg så min statestik blir högre!

bara för att komma igång lite!

Dag 1: Presentera dig själv
Dag 2: Mina närmaste vänner
Dag 3: Saker jag inte klarar mig utan
Dag 4: Komplimanger jag får
Dag 5: Mina största rädslor
Dag 6: 10 bilder på mig
Dag 7: Detta åt jag i dag
Dag 8: Personer som betyder mycket
Dag 9: Sidor som jag ofta är inne på
Dag 10: Detta saknar jag
Dag 11: Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 12: Det här får mig att gråta
Dag 13: Mina förebilder
Dag 14: Min favoritplats
Dag 15: Det här är jag bra på
Dag 16: Mitt hem
Dag 17: Detta ångrar jag
Dag 18: Pinsamt ögonblick
Dag 19: En bild på ditt rum
Dag 20: Mina drömmar
Dag 21: En vanlig dag hemma hos mig
Dag 22: 10 saker du inte vet om mig
Dag 23: Mina syskon
Dag 24: 5 bloggfavoriter
Dag 25: Favoritsaker
Dag 26: Vad jag bjuder på för mat
Dag 27: 3 bilder från min kamera
Dag 28: Ett barndomsminne
Dag 29: Mina favorit TV-serier
Dag 30: Berätta hur månaden har varit

gör som min kompis alice gör. kommer göra de här bara för att komma igång med bloggen igen, jag börjar imorron!

mina tjejer!

okej, de va ett tag sen jag skrev sist, men jag kommer nog göra så att jag kommer blogga när jag känner för de och så, för jag har inte alltid lust eller tid att skriva.
just nu sitter jag och väntar på att lisa, philip och denise ska börja ta sig hemåt igen för lisa och philip åkte och hämtade denise i västerås eftersom hon går i skolan där, men dom är väl här om kanske 2 timmar eller något sånt. sen blir de att dra hem till denise eller något och så hittar vå på något kul :D älskar mina tjejer så grymt mycket, dom betyder verkligen jätte mycket.
och min helg kommer typ bestå av att umgås med tjejerna eftersom denise kommer hem över helgen :)
men nu ska väl jag packa ihop mina grejer och lite så men jag har tid på mej men så jag har de gjort ialla fall.


flum bild på oss!
älskar er.

RSS 2.0