Bilder från balen :)

okej, jag säger bara vilken fredag! fan va de va kul trodde inte att de skulle bli så kul! kan bara berätta lite grann eller de kommer säkert bli en del men ialla fall i fredags så åkte jag och jenny hem typ kvart över 11 hem till mej sen va vi hos mej tills vi skulle åka till Ida och sen där ifrån åka till balen, men vi va här hemma och gjorde oss i ordning och sådära sen åkte vi. när vi kom dit så regnade de lite men ialla fall efter maten och allt de dära så satte dom igång festen och jag fick ta av mej skorna på en gång typ för jag hade så sjukt ont och jag kunde inte dansa i 10 cm höga klackar så jag tog av mej dom och sen blev de party!! shit va roligt de va. men när jag och jenny skulle hem hade vi så hade vi sjukt ont i fötterna och benen efter allt dansandet men då kom 2 fältare i sin bil och en av dom kände vi så dom va så snälla och skjusade hem oss :) men nu orkar jag inte berätta mera utan nu får ni massa bilder istället!


de va alla bilder ifrån balen!

imorron händer de! :)

har inte så mycket att skriva nu faktiskt eftersom jag berättade min helg igår för jag visste inte om jag skulle hinna blogga eller inte. men imorron händer de som sagt, eller först är de skolan men slutar typ efter lunch eller något sånt och sen åker jag och jenny hem till mej fixar oss och tar de lugnt och sen blir de att åka till Ida och sen åka till BALEN :D längtar.
men orkar inte blogga mera nu!
passar på att säga godnatt.

mycket att göra.

jag vet att jag suger på att uppdatera men de händer saker hela tiden som gör satt jag inte hinner de.
har typ inget att skriva eller inget jag kommer på nu eller jag kan ju berätta vad jag ska göra i helgen för den är helt upptagen :)
aja men på fredag är de äntligen bal vilket jag längtar till sjukt mycket, så efter skolan så ska jenny följa med mej hem och sen fixar vi oss här och sen åker vi till brottby hem till ida och chillar lite där och sen typ 20 i 6 så åker vi till balen och sen festar vi loss där senare på kvällen och bara har de kul och efter ska jenny sova här för på lördag ska jag först spela match och hon ska följa med och kolla på den och sen åker vi hem till mej och fixar de sista och sen tar vi hennes moppe hem till henne fast på vägen så ska vi stanna och handla för på kvällen blir de grillkväll igen :) ska bli mysigt och sen åker vi hem till jenny och sover där till på söndag :) helger kommer bli super!
men nu orkar jag inte skriva mera, för nu ska jag kolla på film och sen sova!
godnatt!

cabarét hela dagen.

god morgon!
nu känner jag att jag kan lägga in ett inlägg för jag har lite tid över.
jag vet att de typ en vecka sen jag bloggade sist men de är så mycket i skolan och så, så jag hinner tyvärr inte blogga varje dag vilket jag egentligen vill men jag ska försöka göra mitt bästa.
idag så har vi cabarét hela dagen för idag är de den stora, för ikväll så har vi en föreställning för föräldrar och sånt. men jag är sjukt nervös för att jag ska säga fel saker på fel ställe, men de här kommer nog gå bra. har inte så mycket mer att skriva faktiskt. ska nog snart välja kläder och sen fixa mej och äta lite frukost tror jag.
men ni får ha en bra dag så får vi se om de kommer ett till inlägg ikväll när jag kommer hem.

sminka sig och de kanske är en bra ideé.

de känns som om de va evighter sen jag bloggade sist vilket de va kanske men har inte haft ork eller tid till att blogga.
sitter just nu i sängen men min rubrik säger en hel del faktiskt. jag är ledig från skolan idag för att jag ska åka och kolla på 2 gymnasium först halv 11 så ska jag och mamma åka och kolla på Stockholms hotell och resturangskola och som ligger vid globen typ och sen halv 3 så ska vi kolla på Österåkers gymnasium som jag inte rikigt är helt säker på vart de ligger, men de ska bli kul men jag är lite nervös faktiskt men de kommer gå bra :)
fast de jobbigaste är att jag missar nationella del C i matte så jag kommer få göra annan veriation imorron istället.
men nu har jag inte tid med att sitta här för nu ska jag sminka mej, platta håret och äta frukost, men jag ska försöka att hinna blogga mera ikväll fast de beror på om jag ska träna eller inte men vilket jag inte tror att jag hinner göra.
hoppas ni får en bra onsdag!


409 inlägg..

jag orkar inte skriva så mycket nu för jag börjar bli sjukt trött...
men med dehär inlägget så har jag gjort 409 inlägg på lite mindre än 3 år vilket är dåligt tycker jag för de borde vara flera inlägg men de är bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera *suck*.

men idag ialla fall så sket jag i irdrotten sista lektionen för jag skulle prata med anna med gården så jag gjorde de och sen satt vi och snackade lite sen ringde jag dit bille så vi satt och snackade ett tag om allt som har hänt. men jag kan berätta mer imorron för jag orkar inte skriva så mycket nu. imorron är de skolan igen och då ska jag till gården igen och bara säga hej till anna medans hon jobbar där och sen vet jag inte om jag ska träna eller inte för jag har fortfarande ont i knäna så jag får se hur de blir. och sen idag blev jag på dåligt humör när jag såg imorse att de typ va snöstorm ute, fyfan säger jag bara, de är maj och de ska inte snöa då.
men nu orkar jag inte skriva mera, bloggar mer imorron jag hinner och orkar!
godnatt alla! 


stänger av datan nu.

ska sova snart. men innan så tänkte jag bara säga att träningen gick ganska bra men lite jobbig men sen fick jag ont i båda knäna men jag har haft ont i dom förut, så nu ligger jag här i sängen och har ont men de går nog över snart tror jag eller jag hoppas på de. men jag ska snart stänga av datan så att jag orkar gå upp imorron eftersom de är skola och spnt skit, men efter skolan ska jag till gården och prata lite med anna om allt som har hänt eftersom jag träffade henne på nova förra torsdagen så frågade hon hur de va och då svarade jag de som har hänt och sen bestämde vi att vi skulle träffas och prata om de och då fick de bli imorron men annars vet jag inte vad jag ska göra imorron förutom de. men nu ska jag sova för mina ögon håller på att slockna... men jag ska försöka att blogga något imorron! men innan jag stänger av bjuder jag på en bild.
godnatt!

 


orkar inte går och lägger mej snart.

ja rubriken säger ganska mycket faktiskt, orkar inte med allt längre så snart går jag och lägger mej och tänker på annat om jag kan... vilket är inte jätte lätt längre när allt bara blir skit hela tiden. många säger att jag är stark som kämpar alla gånger men själv känner jag mej jätte svag och de känns som om jag kommer ge upp snart, vilket jag hoppas att jag inte gör för jag ska verkligen vissa alla att jag kan klara allt bara jag vill. först va de ju ett helvete med de som hände med erik och de tog ett bra tag innan jag kunde släppa allt de eller jag släppte de bara för någon månad sen och sen blev jag lycklig ett tag typ 1 månad eller nått sånt och sen blev allt skit igen fast med bille, och eftersom jag klarade av allt med erik så borde jag klara av dehär också, men de kom så nära, så nu måste jag bli av med den här skiten vilket kommer nog bli svårare eftersom jag och erik sköte allt jätte bra och kom överens och satt och pratade om de men allt med bille har vi ju tagit på sms och facebook, jag har försökt att tagit de face to face men de är fan inte så lätt... så allt mellan oss har bara blivit så jävla fel och sen är de inte lätt att lösa något heller när någon ljuget, jag orkar bara inte med killar längre, jag ska hitta någon som vet vad han vill och som inte ljuger och säger precis vad han känner och tycker. eller de enklaste är att bara skita i killar ett tag och bara leka runt lite och göra vad jag vill för jag har hela livet framför mej faktiskt. och de kommer nog ta ett tag innan man hittar den som är den rätta för en själv. men nu skiter jag i dehär.

ledig idag de kan inte bli bättre.

rubriken säger ganska mycket faktiskt eller aa nästan allt. är ledig idag och de kunde ha varit bättre, men nu ska jag inte tänka så mycket på de. men de är ändå sjukt skönt att få vara ledig. vaknade halv 11 idag och gick ut med hundarna och pratade med emma i typ 10 min eller något sånt och sen har jag inte gjort så mycket eller sitter i soffan och kollar på solsidan. senare blir de att åka och träna lite :)

jag har inte brättat något om vad jag har gjort på valborg eller bara på facebook men inte här för de hann jag inte göra. men först så va jag och kollade på pappa när han spelade och efter de när jag kom hem så hämtade amanda mej med hennes moppe och sen va vi hemma hos henne och tog de lugnt sen gick vi ner till ica och köpte glass och lite så och sen blev klockan halv 8 och då fick vi skynda oss för vi skulle åka bort till brasan och möta jenny där men när vi kommer dit möter vi andra från klassen också och vi hade skit kul och sen när jag och amanda skulle hem så mötte vi lite folk så stannade och pratade lite och sen när vi skulle åka hem så tog vi säkert 4-5 varv runt brasan eller aa runt där och sen åkte vi runt och tuta på typ alla, men när vi nästan va hemma så höll vi på att krocka med en bil och de va skit nära, men jag och amanda garva som fan då men sen när vi va hemma så insåg vi verkligen hur illa de kunde ha gått, men vi klarade oss och sen när vi kom hem gick vi till wille och dom ett tag efter de gick vi hem och kollade på film och sen somnade vi och sen igår gjorde vi inte så mycket. men min valborg blev ialla fall bra och jag hoppas eran också va de :)

men nu orkar inte jag blogga mera för jag ska snart byta om och sen ta en sväng med hundarna. men bloggar mer snart tror jag :)

RSS 2.0