vänner föralltid




fick en sjuktfin bild av alice som hon hade gjort.

älskar dej alice <3 du finns alltid där när jag behöver någon att prata med.
de är du som förstår mej bäst, och med dej kan jag vara mej själv och för dej kan berätta exakt allt för.

vi lärde känna vandra i 7:an när jag började i karby. i 7:an va vi med varandra jätte mycket men sen när 8:an började så va vi också mycke i skola och så, men sen började viva mindre men tror de va mest för att vi blanade klasserna och jag började vara med lisa och tiffa typ hela tiden och då va vi mindre men sen slutet av 8:an så började vi vara mera och sen blev de sommarlov då vi inte träffades alls och sen nu i 9:an så har vi varit ganska mycket. båda vi 2 har haft de jobbigt och då har vi haft varandra i skolan. de känns så skönt att ha dej vid min sida hela tiden. jag hopps vi aldrig kommer tappa kontakten! <3


caroline jansson älskar alice varcoe orhem !




friends forever !



fjoll bilder xD






hade lite tråkigt när alice va här eller vi hade roligt men jag tog lite fjoll bilder xD
kan redan säga nu att de kommer bli mycke bilder på mej ;)



"I LOVE YOU" min lilla nalle som sitter i fönstret


en till bild på mina nya byxor.


haha ego...


haha tog bara lite bilder .


haha, både jag och alice va redo med en varsin kamera :D


älskar dej alice ! <3


hahaha ! börjar fundera på om jag verligen har nått liv :O


no lifer xD


hihi, får nog snart börja ta kort på annat tror jag :P


ojdå ! här kom de en annan bild :O


nästan likadan fast lite närmare


vet inte varför, men jag gillar denhära bilden :)


har typ en bild kvar nu :D


sista bilden :D ÄNTLIGEN , nu har jag ialla fall lagt upp lite bilder också :)


bloggar mer sen !


rolig helg :)





har inte orkar blogga nått, me nu känner jag som vanligt att jag måste de :)

helgen har varit otroligt bra faktiskt. i fredags så gjorde jag typ ingenting efter jag hade kommit hem från praon och i lördags så åkte jag, madde och mamma till arnige oh handlade lite och jag köpte lite kläder men de kommer bilder efter jag har skrivit :) och sen vid 5 så kom jenny hit och hon sov här och vi hade de roligt vi kollade på film typ hela kvällen och sen satt madde och kollade lite på kanaler eller hon försökte att hitta en hockey match som hon skulle se men sen hittade hon lite andra roliga kanaler och jag tänker inte säga va de va för kanal de räker med att jag, madde och jenny vet xD och sen idag så kom alice hit också och vi badade och sen inte så mycke mer, de va tanken att dom skulle åka hem vid 3 för att jag skulle ha följt med erik till kista men sen skickade han sms och sa att han skulle spela match ialla fall, för ifrån början så skulle inte han göra de för han spelade igår men sen fick han veta att han skulle spela ialla fall så de blev inte så att vi åkte till kista, men vi ska kanske åka dit imorron istället men de är bara om jag har en snäll syster som kan ta hand om hundarna men de får vi se sen och sen när jenny hade åkt hem så ville jag och alice baka så vi gjorde de och vi bakade chokladbollar , dom blev super duper goda :D sen vid 5 så gick hennes buss och sen satte jag mej här och nu håller jag på att lägga in ny musik på mobilen för jenny har varit så snäll och skickat massa låtar till mej :)
och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men de blir nog bara att ta de lugnt skulle jag kunna tro :)

men lägger upp lite bilderna på mina kläder och annat :)


kläderna jag köpte :D


mascaran jag fick av min snälla mamma, de är exakt likadan som jag har fast en rosa och den stödjer rosa bandet :)


hihi när kläderna sitter på :D älskar mina nya byxor och tröjan :D


de va de... men lägger nog upp mer bilder snart :) <3



godnatt !





nu ska jag sova.

godnatt ! <3

puss.

äntligen lov !






idag va de sista dagen på praon, kommer sakna PSS faktiskt. de har varit så sjukt kul att vara där. varje morgon jag har vaknat har jag bara längtat att få komma dit och jobba, älskade min prao plats men nu är den slut :(
men nu är istället lov :D ser fram emot de faktiskt.
ikväll blir de bara att ta de lugnt faktiskt, är ganska trött efter den hära veckan, trodde inte att jag skulle bli de men de blev jag. och de va så himla skönt att komma bort ifrån skolan, tänkte inte alls på den under den hära veckan som har varit.

imorron blir de att ta de lugnt på dagen men sen på eftermiddagen kommer jenny och hon sover här tror jag eller de är de vi har sagt ialla fall, och på söndag ska vara med jenny och sen kanske alice kommer hit om hon inte fortfarande mår dåligt då, men de hoppas jag inte, för jag vill träffa henne :D <3 älskar mina tjejer !

och under helgen ska jag försöka rita en skiss till min tröja som jag ska dessigna helt själv, för på måndag ska jag tillbaka till PSS och få min tröja tryckt, för alla som har praoat där får en töja med valfrit tryck på eller något annat men de skulle vara kul och ha en tröja som jag själv har gjort, så de ska jag göra tills på måndag :) men jag vet på ett ungefär hur den ska se ut.

ska nog snart ut med hundarna med mamma och sen blir de nog att kolla på tv tror jag :)

bloggar mer imorron :)

eller de kanske blir ett inlägg lite senare.


svar på kommentar





Lindas kommentar: Gumman, Det bästa är att säga vad du tycker, Han kanske känner samma sak om er ? Det blir bättre jag lovar, för det kan ju inte bli sämre eller hur ? Han kan ju liksom inte bli sur för att du säger att du älskar honom, att du saknar att ni var ''tightare'' förut. Men glöm inte att jag finns här, dygnet runt. Puss på dig syster <33



Svar: mm de kanske han gör, men de är svårt att veta nått när han inte säger något..."/ jag hoppas de blir bättre, och jag hoppas att de inte blir sämre ialla fall. nej de kan inte bli eller klart han kan men fattar inte varför isåna fall, för jag säger så som jag känner och tycker och de måste jag få göra. tack gumman, de känns skönt att ha dej vid min sida och att jag kan prata med dej när som helst. puss på dej med syster <33




fattar ingenting just nu...





känner att de va dax att blogga nu så tiffa har nått att läsa :)

imorron är de sista dagen på praon och sen är de äntligen LOV :D längtar skit mycket.

rubriken säger ganska mycket. ibland känns allat så jävla bra med dej men ibland känns de bara skit. asso jag vet inte om jag kommer orka mer snart. jag vill bara säga exakt vad jag känner men vågar inte göra de. jag fattar ingenting just nu om vad som händer... skulle bara vilja ha de bekräftat att de verkligen ska vara vi två.
jag hoppas verkligen att de blir bättre, för jag orkar inte gå runt och ha en stor klump i magen hela tiden bara för att de inte är helt bra mellan oss...
känner att jag lägger ner massa tid på de hära att de ska funka men känns inte som om jag får något tillbaka. du får tycka vad du vill, du får bli sur, dumpa mej eller vad du nu känner. men jag att jag måste få ur mej de hära nu innan jag bryter ihop helt. har redan brytit ihop en gång och jag orkar inte mera nu. vill bara att de ska bli som förut, vill gå tillbaka till den första månaden med dej och bara fortsätta från de och sen att de ska vara som då.
men du ska veta att du är den ända för mej !


nu har jag precis gjort ordning min mat tills imorron och ska nog snart gå och göra mej i ordning för att sova, jag hoppas jag kan sova idag har inte kunnat sova på dagar , eller har typ somnat vid 12 - 1 då, har tänkt på för mycke saker som jag inte borde tänka på...

jag vet att de kan vara mycke depp inlägg på min blogg nu, men jag vet inte annars vart jag ska skriva av mej allt. jag vet att de finns folk som jag kan prata med men de är inte lika lätt att prata om de tycker jag.

imorron ska jag träffa min älskling cecilia :D jag saknar henne så jävla mycket ! <3
jag saknar alla våra minnen vi har från kårsta :( <3

och jag saknar också min bästavän tiffa ! vi måste träffas när du kommer hem <3

nu orkar jag inte skriva mera, bloggar mer imorron !
puss !



tänker på dej !






varje gång jag lyssnar på den hära låten tänker jag på världens finaste person.<3

du betyder så sjukt mycket för mej. tänker på dej hela tiden. mår dåligt när jag får upp tanken att vi kanske inte kommer träffas på ett tag, men hoppas verkligen på nästa vecka.
hoppas de kommer vara du och jag livet ut.
vad än som händer så kommer jag alltid att älska dej.
de är du som har den största platsen i mitt hjärta.

erik sandberg, älskling.


http://www.youtube.com/watch?v=Fwhu1GFPfMk&feature=related

lyssnar på den om och om igen, älskar den.



trött, irriterad och less





jag vet inte varför jag känner så som jag gör just nu...

jag skulle behöva ha nån att prata med, de är inge speciellt men bara få prata lite så jag kan få annat att tänka på.
jag vet inte varför jag gick med på de, de va fan rikigt dumt, men man kan säga att jag typ inte hade nått val... känns lite tomt, men jag hoppas allt blir bra snart.

jag ångrar ganska mycke jag har gjort under mitt liv men de är inget jag kan ändra på direkt... aja får leva med de, alla gör misstag och de kommer komma flera under livet.

trött på allt nu, om man bara kunde glömma allt dåliga, eller bara bränna upp allt dåligt som har hänt. då skulle de kännas mycke bättre..

tror jag skulle behöva tänka i genom allt nu, och bara glömma de jag vill, vill glömma ganska mycke men de går inte. alla gamla minnen kommer upp hela tiden. de finns en person jag saknar men som jag verkligen inte borde sakna, men man kan faktiskt inte bestämma över sina "känslor" eller vad man nu ska kalla de, och ni får tyvärr inte veta vem de är. åå ! livet är inte alltid lätt.


rubriken säger just nu allt... !

bloggar mer sen...


trött





snart ska jag gå och lägga mej, men innan de måste jag blogga för jag lovade tiffa de :)

idag har gjort samma sak som igår, och imorron får jag se vad jag får göra. imorron efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men de lär vissa sig då.

har typ inget att skriva.
har pratat med både tiffa idag när hon va på väg hem och sen pratade jag med sara så nu har jag pratat av mej ganska mycke och de känns så skönt.

som jag skrev igår tror jag att de va , saknar dej tiffa ! nu kan vi inte ha våran sjuka humor på lektionerna på 2 veckor, men fatta va lärarna kommer tröttna på oss sen när skolan börjar xD haha men dom får skylla sig själva.

och sen saknar jag också min amanda, tror vi kom fram till att vi inte har träffats på typ 1 månad, så de är läge att vi träffas snart ! <3

kollade på paradise hotel, men måste se om de igen om typ 40 min för jag tiffa ringde när jag kollade på de så jag såg typ bara hälften av de, och måste veta vad som hände i slutet , hihi måste kolla på de varje dag men blir typ beroende juh :O inte bra.

hihi åt värsta stora mangon idag, bild kommer.


så stor va den och så såg den ut innan jag började äta. (före)


så såg den ut efter typ 30 min, men de va gott :)    (efter)


de va de jag hade för idag har nog inte så mycke mer nu.
nu ska jag tvätta bort sminket och sen blir de att gå och lägga sig :)

godnatt !



nya favorit låten !




kan inte sluta lyssna på den hära låten

Bruno mars - just the way you are

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&feature=related

ni borde lyssna !


pussen !<3

första dagen :D





första dagen på praon :D
kan till och börja med att säga de va så j*vla skönt att inte gå till skolan i morse utan man förväntade en härlig dag på PSS , och kan juh säga att de va sjukt kul där, fick trycka massa saker på kläder, innan jag hade provat så tyckte jag att de verkade svårt men de va hur enkelt som helst så de har jag typ gjort hela dagen idag och imorron vet jag inte vad jag ska göra men de får jag se då :) och juste och sen dum som är jag så brände jag mej på en av tryck plattorna och dom är typ 170 grader varma xD och de gör skit ont nu med, men de får jag leva med , men nu vet jag hur de känns ialla fall.


jag och mamma va och handlade efter maten och jag köpte en ny så där sak som har sminket i och sen nytt brunpudder, och nu är de bara mascara som saknas men den ska jag köpa på ica här i vallentuna för att då ska jag stödja rosa bandet :D så duktig som jag är.

lägger upp lite bilder nu också :)



igår så åkte mamma och pappa och handlade lite och dom köpte dom en skit cool tröja till broshan men de är bara för att fryser så mycke nu på vintern :)


en ny säng fick dom också, broshan älskar att sova i den.


eftersom jag tog kort på broshan måste jag juh ta kort på nero också :) <3


saknar dej redan bästavän, nu kommer inte vi träffas på typ 1 vecka :( <3


saknar dej sjukt mycket cherin (syster( måste ses snart, nu när du har kommit hem igen ! <3


orkar inte skriva mera nu, ska snart ringa tim tror jag :) <3


hörs imorron !
puss !




ingen rubrik ?







orkar inte skriva nått nu.
bloggar imorron :)
imorron är de också första dagen på praon.
men ska gå och lägga mej och fortsätta att kolla på Beck.


Godnatt !



trött, ont i magen ....





idag blir de bara en lugn dag faktiskt.
rubriken säger ganska mycke, är skit trött och har sjukt ont i magen fortfarande och sen känner jag att jag inte har nån ork med någonting alls... och har haft de sen igår hela dagen igår , och kan typ inte äta nått, men hoppas de försvinner snart.

idag blir de att också att träffa alice eller hon kom hit sen :)
och sen åker hon hem vid 5 och sen vet jag inte vad jag sak göra, de bror på hur jag mår så som de känns nu så kommer jag inte orka nått.


de blir mjukis kläder hela dagen :D


bloggar mer sen !


ett inlägg med bara bilder






älskar bilden. himlen är så cool. tog bilden i fredags när jag, ellen och alice hade varit nere på ica :)



fick mina skolfoton i fredags , blev ändå ganska nöjd :)


närbild 1


närbild 2

 

älskar dej bästavän ! <3 kommer sakna dej sjukt mycket , kommer inte kunna träffas på 1 vecka :´( <3
men på höstlovet måste vi träffas ! <3

de fick bli den sista bilden, bloggar mer imorron eller aa senare idag eftersom de är söndag nu.
snart dax att sova tror jag. så jag säger godnatt ! <3




:)





nej nu tycker jag själv att de har varit en dålig uppdatering men skulle ha bloggat igår men de blev inget av de.
igår så va jag först på ungdomsmottagningen eller aa jag och tiffa va där och sen trodde vi att vi skulle hinna med fem i tio bussen men de gjorde vi inte så tiffa ringde till hennes mamma och frågade om hon kunde komma och hämta oss och de kunde hon så vi fick skjus av henne till skolan och självklart kom vi lagom till bilden, de va midre kul.
efter skolan så kom mamma och hämtade mej i skolan och sen åkte vi till centrum för jag skulle till rygg specialisten och sen efter de så gick jag hem ich duschade och sen åkte jag till erik och sov där till idag men de va mysigt, hade inte träffat honom på typ 3 veckor "/ men sen idag så åkte jag hem vid kvart i tre för att jag skulle följa med mamma till mormor för Åke har fyllt år så vi firade honom och sen åkte vi hem vid sju och sen slingrade jag maddes hår och sen satte jag mej här vi datan, och nu har jag flyttat mej från skrivbordet till sängen och ligger och kollar på Paradise hotel :D


och idag är de 5 månader med erik :)
de va som han sa, de är sjukt att de redan är 5 månader. asso de har gått så sjukt fort tycker jag
skriver inge mer för du vet vad jag tycker och känner för dej !
älskar dej ! <3


laddar upp lite bilder, fast i ett annat inlägg :)



GRATTIS !




idag är den en speciell dag för idag fyller min älskade syster år ! :D
Grattis världens bästa syster ! <3

utan dej vet jag inte vad jag hade gjort, men hoppas du har haft en bra födelsedag !

älskar dej !




älskar bilden på henne !

du är bäst !


/din lilla syster <3



äntligen :)





shit vilken kväll asso, den har varit lite stressad om jag får säga nått...
eftersom madde fyller år idag så skulle de komma lite folka hit och dom skulle komma vid halv 7 och mamma blev klar med maten typ vid 20 över 6 så de va bara att äta lite fort innan alla kom och sen blev de tårta och lite annat och sen åkte dom hem för ungefär 40 min sen :) alltid lika trevligt med folk hemma.

jag känner mej ganska duktig för jag har gjort klart båda hemkunskap sakerna så nu ska jag lämna in dom imorron så hoppas jag på ett G.

skolan idag har varit bra, men de va har varit bajs kallt ute :O höll fan på att frysa ihjäl på idrotten för de va så jävla kallt. men annars har den varit bra.

imorron blir de först ungdomsmottagningen med tiffa och sen åker vi till skolan och efter skolan ska till Active gym eller vad de nu heter med min rygg igen men då ska jag få lite övningar som jag ska göra i 2-3 veckor och sen får vi se om de blir bättre eller inte. och sen vet jag inte vad jag ska göra, men hittat nog på nått :)


nu kommer de lite bilder :)



idag i morse när klockan va typ 07:00


och sen tog jag en bild innan jag gick till bussen och då va klockan 07:30 ungefär, så de är lite skillnad.


fick jätte fina blommor av krister och annika också :) för jag fick inga när jag fyllde år så fick idag istället :)



kommer ett till inlägg snart.





Gästbloggar :D





Heeeej alla carros bloggläsare ;) Nu har jag bara 5 minuter på mmig, så SKYNDA SKYNDA!! :P På flexen hr carro "jobbat" engelska och jag har gjort fruksallad ;) LOL Sen har jag och ellen asgarvat typ hela lektionen, carro får skriva mer om imorrn :) Nu kommer ole och skriver på så jag måste sluta :(

Bye Bye!! :)

Happ hälsningar  aaaalice :D

Eller (ellen) carro och jag fattar :P hahahahahahahahhahhahaha

lite roligt





skolan idag har varit okej, förutom att vi hade NO , asso jag hatar verkligen de och jag gillar verkligen inte våran no lärare heller man vill bara bort där ifrån så fort man hör henne. usch !
och sen satt tiffa och spamade mej med sms under musiken och sen hela no lektionen, ni ska få se sen hur många hon skickade, och slutade lixom aldrig xD men tiffa de är bara för att du inte har nått liv på lektionerna ;) hahaha !
men sen på lunchen så började tiffa snuska sig så till slut orkade jag inte så jag ringde till mamma eller hon ville ändå att jag skulle ringa henne och sen kom jag in igen i matsalen och sen sa frippe att han tyckte att de kändes som... kommer inte ihåg va han sa men de va nått om gamlingar för de va typ bara lärare som satt kvar så vi drog och sen drog frippe till sin lektion och sen gick jag och tiffa till ica.
efter skolan så åkte vi och solade och de va skit skönt och sen åkte vi till ungdomsmottagningen och gjorde lite saker där och sen kom mamma och hämtade mej och madde nere i centrum för vi skulle åka och och hämta hundarna och sen åkte vi hem och tiffa åkte hem till felix.
och imorron vet jag inte vad som händer faktiskt :)

skulle ha pluggat engelska men de är inte så lätt att göra de när man glömde bökerna i skolan -.-

pappa kom hem idag och då hade han köp polcka grisar till mej, madde och mamma :) så snäll han är :)

nu kommer de lite bilder :)


polcka grisarna pappa köpte :D


ja som sagt , tiffa har inget liv xD hon skickade sammanlagt 397 sms xD och nästan på alla stog de "Bajs<3" och sen skrev hon annat också, men hon hade ialla fall kul xD


nu har jag bloggat klart för idag.


plugga -.-





hatar att plugga. imorron har jag engelska prov så nu gäller de bara att plugga massa engelska...
kollar samtidigt på paradise hotel :D älskar de.

tiffa ville att jag skulle blogga så sa att jag kunde göra de lite snabbt innan jag börjar plugga, för jag vill ha de gjort så jag sen bara kan lämna de och bara tagga inför imorron, jag hoppas verkligen att jag klara de.

skolan idag har varit helt okej, har varit ganska irriterad och vissa vet varför och dom som inte vet behöver inte veta. men de har ändå varit en ganska lugn dag måste jag säga.

imorron blir de att sola med tiffa och tova efter skolan :D

men nu måste jag plugga, bloggar mer sen !








vafan ska man göra när man mår skit och inget är som de ska !
jag vill ha ett lika bra liv som alla andra har, men tydligen är de ganska svårt att få...
gråter nästan varje dag för allt känns helt fel :(

jag trodde allt va perfekt när du kom in i mitt liv men de vissade sig nu att de inte är de, de är lika dåligt som innan...jag vet inte vad jag ska göra. känns inte som om nån bryr sig längre, men jag vet att de finns några som gör de, men sen den personen jag vill ska bry sig mest de är den personen som bryr sig minst typ... du kan ialla fall vissa att du bryr dej lite.
jag är så jävla trött på livet.

snart tar jag en paus ifrån allt som är i mitt liv, och då menar jag allt... :(

när jag tänker tillbaka ungefär 4 månader så va allt så jävla bra, jag hade allt jag önskade mej. men jag vet inte vart allt de har tagit vägen allt har bara blåstbort känns de som.


nej nu ska jag prata vidare med min bästavän tiffa :D <3


jag ger upp nu...





skolan idag har varit hur seg som helst... orkar inte med den längre !
men den har ändå varit okej :)
imorron så ska vi typ ha prov på läsförståelse i svenskan -.-  och sen har vi säkert något mer jobbigt som vanligt...
har typ inga planer för veckan eller de är 2 saker jag vet att jag ska göra och de är att på onsdag så ska jag, tiffa och tova åka och sola och sen på fredag ska till Active gym igen och få lite övningar som jag ska göra :) men sen vet jag faktiskt inte... :)

laddar upp lite bilder nu :)


så här såg de ut imorse när jag hade vaknat och dragit upp persienen :) ganska mörkt och klockan va ändå typ bara 7 eller nått sånt.


haha, armbander fick jag av tiffa idag. hon hade gjort de på slöjden och sen sa hon att jag är tvungen att ha på mej de hela tiden xD <3


hihi självklart lägger jag upp bild/bilder på mej själv :) <3


de får bli sista bilden :) hihi, egen kär :D <3


rubriken säger ganska mycket, men jag orkar inte ta upp de, men jag är så jävla less på allt. jag vet inte vad jag ska göra. känns inte som om jag kan prata med nån.. säger bara som rubriken jag ger upp ... och då menar jag typ med allt. skolan går skit , inget går bra :(



älskar skor !





jag har hitta 3 par skor som jag skulle vilja ha eller ialla fall ett par men de kan jag bara glöm för dom är alldeles för dyra !! :(




skit snygga uggs men dom kostar 2400 kr och de är lite mycke :(



ett till par uggs men dom är också dyra , dom kostar 2100 kr :(



dom här är också skit snygga och dom är från Timberland och kostar 1699 kr :(


varför måste alla skor va så dyra för ialla fall dom man vill ha !!
okej uggs finns att köpa typ på din sko eller nått sånt, men dom går typ bara sönder och sen vill jag ha rikigt också... men de kan jag juh bara glömma, så får väl leta vidare, för jag tror inte att mamma och pappa vill betala de och jag har verkligen inte råd med dom :(



god natt !





snart är de dax att gå och lägga sig, börjar faktiskt bli ganska trött.

har precis duschat, visste först inte om jag orkade de och sen tänkte jag att jag gör de imorron för då måste jag upp tidigt men sen gjorde jag de nu ändå ifall jag inte orkar göra de imorron :) skönt va de ialla fall.

vet inte vad jag ska skriva, för jag har verkligen ingenting att berätta eller nått sånt.

juste en vecka kvar i skolan sen är man borta från skolan i 2 veckor för först är de prao och sen är de höstlov, fan va skönt de ska bli :D

tiffa ville såklart att jag skulle blogga, men de är lite svårt när man inte vet vad man ska blogga om.
de bästa med imorron är att jag får träffa tiffa ! :D <3
älskar dej bästavän ! <3

nej de får bli mer bloggning imorron faktiskt.


godnatt !


skola imorron...






fan, helgen är slut och de innebär att de är måndag imorron och de betyder skolan.
jag är så jävla trött på skolan, ibland har jag bara lust att sluta skolan och göra nått annat eller ialla fall gå ut 9:an och sen göra nått annat men då kommer jag typ inte få nått jobb alls... åå varför måste man gå till skolan och den som har skappat skolan kan juh bara gå och ta sig någonstans...

aja men i helgen så har jag varit med jenny, först i fredags så sov hon här och då badade vi och kollade på film och sen igår så åkte vi hem till henne och då bastade vi och sen kollade vi på film och idag så åkte jag hem ifrån henne vid 12 eller mamma och kom hämtade mej för sen skulle vi till kusinerna för casper fyller år så vi firade honom idag och sen åkte vi hem. jag och pappa har nys bakat chokladbollar :D och snart ska väl jag hjälpa mamma med maten :)



det finns en person på den hära jorden som betyder mer än någon annan gör och jag älskar den personen så jävla mycket, den personen är de bästa som finns. utan den personen skulle jag inte klara mej. den personen är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista innan jag somnar. den personen är helt underbar.
ni vet nog vem de är men nu kommer de...
erik sandberg , jag älskar dej över hela mitt hjärta !
har världens bästa pojkvän ! <3



fuck !






som jag skrev i de andra inlägget så är allt skit just nu.
jag vill inte längre gå till skolan på grund av allt skit snack och allt som är i skolan.
idag när jag och tiffa pratade med camilla och björn så blev jag helt förstörd. jag orkar verkligen inte med allt längre.
jag trodde att en person hade slutade snacka skit snack om mej, min bästavän, hennes kille och min kille, men idag vissade de sig att hon inte har de, och de är så sjukt irriterande men de kommer bara drabba henne i slutet. jag tycker också att de är så onödigt att forsätta. snälla lägg bara ner !!!!
björn och camilla tyckte att vi skulle träffas alla 3 och prata och bli "kompisar" igen men de tänker inte jag och tiffa göra för vi står för att vi inte vill bli kompisar igen. jag har tiffa och behöver inte ha nån annan, ialla fall ingen som har förstört så mycket för mej, min familj och min bästavän.
dom säger också att allt man skriver på internett finns alltid kvar, men grejen är att jag står för allt jag säger och de gör tiffa med så jag fattar inte vad grejen är , vi får skriva exakt vad vi vill utan att nån direkt ska börja bry sig, de är våra liv och bloggar och allt, lägg er inte i. om de är nån/några som ska lägga sig i så är de våra färöldrar och mina har sagt vad dom tycker och dom tycker bara att de här är töntigt att de bara försätter.
jag blir så jävla arg så jag vet inte vad jag ska göra.
blev så jävla förbannad idag så jag höll på att börja gråta och jag pallar seriöst inte med allt skit snack.
och sen kan jag verkligen INTE lita på alla som jag trodde att jag kunde lita på... jag hatar vissa av sjuorna i skolan som springer runt och säger de man säger till andra, hur fittigt är inte de lixom, jag tänker inte nämna några namn men för eller senare så kommer ni få veta vilka ni är !
ni springer runt och säger allt man säger och sen ena sekunden så tror ni att vi är kompisar, men de kan ni bara glömma , jag vill inte ha massa falska personer i mitt liv, har haft nog av dom nu!
och sen skolan går bara skit, mina betyg är åt helvete och jag försöker verkligen göra satt dom blir bättre men jag vet inte om jag kämpar tillräkligt mycke. de känns som om de inte kommer gå bra. alla kommer säkert komma in på dom gymnasium som dom vill men de kommer jag säkert inte göra ! hatar skolan och betygen !!

jag har ialla fall dom viktigaste i mitt liv och de är:
Tiffany Tillenius
Tova Jacobsen
Erik sandberg

ni är allt jag behöver ha !
älskar er !


äntligen helg !!






äntligen är de helg ! de är e ända jag har längtat efter den hära vecka.

skolan idag va bra fram till lunchen då humöret vände totalt, berättar mer sen i ett annat inlägg då jag tänker skriva ner hur jag känner och allt. men bortsett från de har den varit bra förutom bilden , jag hatar verkligen bild, jag älskade bild förut men sen när vi fick en annan lärare så blev de tråkigt, för hon är bara dryg och en massa annat... och sen efter skolan så åkte jag ner till Active gym och där kollade jag upp min rygg och nu ska jag gå dit nästa fredag också och de är för att jag har jätte ont i ryggen men idag så fick jag laser strålar som gick igenom huden och som kom in till musklerna och sådär men de känns absolut ingenting faktiskt men jag hoppas de blir bättre och sen nu sitter jag här och väntar på tills jenny kommer hit :D de blir en hel helg med henne :D <3 och de gillar jag ! <3


ja om man inte hinner borsta tänderna hemma å får man väl göra som jag och tiffa gjorde xD de går lika bra att borsta tänderna i skolan, haha ! älskar dej bästavän ! <3


och sen när jag hade varit hos marie-louise så såg jag att min underbara bästavän hade skrivit dehära på mitt skåp :D <3 hon är så underbar, de är tur att jag har henne !


bloggar mer sen !

pussen !


sov gott !





skolan idag har varit ganska lugn ändå trodde att den skulle bli jobbig, men de va den inte.

efter skolan så gjorde jag inte så mycket, men när jag kom hem typ så pluggade jag lite till SO provet som vi har imorron eller de är bara massa G frågor men har ialla fall läst de nu. och sen tog jag de lugnt och sen bara för ungefär 40 min sen så badade jag de va jätte skönt och efter de hjälpte jag mamma med att hänga tvätten och sen satte jag mej här coh funderar på att gå och lägga mej.

i morse så vaknade jag typ 20 över 7 och bussen går kvart i 8 så jag stressade lite men sen när jag sitter på bussen så kommer jag på att jag har flex så jag kunde lika gärna ha tagit den sena bussen, fett dum jag är ibland asso. och tiffa kom sent som vanligt xD men de är jag ganska van med nu ;)

imorron så blir de först skolan sen ska jag åka och kolla upp min rygg eftersom jag har ont i den ganska ofta så är de på tiden men har varit och fått elplattor förut men sen blev de lite bättre men nu har jag fått ont igen :( men sen vet jag inte vad jag ska göra får väl se vad som händer och jag vet inte heller vad jag ska göra i helgen får ta dagarna så som dom kommer :) <3

haha juste glömde berätta en sak igår. igår när jag och tiffa va på väg ner till ica så kom lät vi som ja jag vet inte vad men sen sa vi tänk om man stönade så, vi lät typ som katter fast ändå inte, men de är bara jag och tiffa som förstå så vi garva åt de hut länge som helst xD älskar våran humor.
haha juste en sak till, idag när vi satt på bussen på väg till vallentuna eller för mej va de juh på vägen hem men ialla fall så satt vi och sjöng längstbal i bussen men de va andreas fel att vi började men vi satt och sjöng och de va lixom sånger som verkligen går en på nerverna xD men jag och tiffa hade ialla fall kul de va juh huvudsaken.

nej nu ska jag snart ta och gå och lägga mej så jag orkar gå upp imorron :D
de är redan fredga :D wiie !! <3



älskar dej bästavän ! <3


godnatt !


paradise hotel






hihi sitter just nu och kollar på Paradise hotel. men snart är de slut och då får jag vänta tills nästa vecka :(
älskar att de va har börjat igen.

bloggar mer snart !




klantigt





nu har jag precis gjort klart engelska läxan tills imorron, känner mej ganska dukitg faktiskt som gör mina läxor :)

skolan idag har väl varit bra.
hihi rubriken säger ganska mycke, men nu ska jag berätta varför.
jag hade ställt klockan på 10 över 6 idag bara för att jag skulle hinna duscha och så men sen somnade jag om och vaknade vid 7 men sen orkade jag inte så jag låg kvar ett tag till men sen somnade jag om igen och sen vaknade jag vid 8 och då hade jag missat den första bussen eller den jag brukar ta och sen när jag vaknade och kollade på klockan när jag såg att den va 8 så fick jag panik för bussen går 7 min över 8 och sen går nästa buss vid 10 lixom men så de va bara att ta några kläder kle på mej och sen fick jag typ springa till bussen men jag hann med den ialla fall och sen fick jag sminka mej på bussen, så de va ganska klantigt faktiskt, men somnade inte förän vid 12 eller nått sånt igår så. men idag ska jag och gå och lägga mej tidigt så jag orkar gå upp imorron.
de brukar alltid vara tiffa som kommer försent men idag va de jag men vi hade ändå bara flex idag på morgonen så de gjorde inte så mycke och de va ändå ganska skönt att sova ett tag :D
efter skolan så åkte jag och tiffa och solade här nere i centrum och efter de så åkte hon till brottby med tova och jag gick till tandläkaren och de gick bra där, jag hade inga håll som tur va :D

hihi älskar att ladda upp bilder så de kommer nog komma bilder i nästan varje inlägg nu :)


nu början man känna att de börjar bli höst för löven börjar falla och dom blir gula. jag älskar hösten :D


hihi, har märkt att jag lägger upp mycke bilder på mej själv, men så blir de när man älskar sig själv :D


mina engelska böker, älskar verkligen engelska -.-

nu ska jag nog ta och duscha, bloggar kanske mer sen.

måste också läsa på till SO provet på fredag :) kan juh inte på IG på de eftersom jag inte fick de på förra så kan jag juh inte göra de sämre :) fast de är bara G frågor men ialla fall.



pluggat klart :D





har äntligen pluggat klart efter ungefär 2 timmat , har bara jobbat med glosorna men jag gör dom tills jag kan alla och nu kan jag alla så nu ska jag bara blogga lite och sen blir de sängen :D

skolan idag har varit ganska rolig, men jag hade min depp timme i skolan då allt bara va skit och jag ville bara bort från allt, men den försvann sen och då blev jag glad igen. haha , när vi skulle ha engelska så va yvonne sjuk så först hade vi en tjej som heter sofia och sen kom de en kille och jag och tiffa satt och disskuterade en sak ganska länge men vill inte säga vad men till slit kom vi fram till samma sak xD haha och sen sa alice ett ord till mej och de va Poof och jag visste först inte va de betydde men jag råkade säga de när han gick förbi och sen kollade jag vad de betydde och då blev de lite pinsamt fast sen började jag och tiffa skratta som vanligt och sen fick vickan åka in till akuten och kolla sen arm som frippe hade gjort illa eller han hade gjort så hon hade gjort illa den och de vissade sig att de va nått i nervsystemet som inte stämmde så nu har hon ingen känsel i 3 fingrar, tycker synd om henne och sen för ungefär 1 timme sen så åkte madde till sjukhuset för hon hade gjort illa typ axeln på träningen så hon hade/har jätte ont så hon och pappa åkte in så vi får väl se vad som händer där men hoppas de går bra :)

lägger upp lite bilder nu och sen kommer jag säga godnatt.


bilden blev inte så bra men polisen va i skolan idag och jag vet inte varför ...


mina små hundar som blev klippta idag och sen vissade de sig att dom hade lös så dom hade på nått medel så fick vi låna 2 täcken till dom men kommer inte ihåg varför.


lilla söta Nero, hihi tiffas kille också xD <3


och sen en bild på broshan också :) <3 älskar mina hundar !


älskar dej över allt annat på jorden, du är de bästa som har hänt mej !
erik sandberg <3

avslutade med en bild på älsklingen :D <3

juste imorron efter skolan så ska jag och tiffa åka ner till vallentuna och sola och sen efter de ska jag till tandläkaren -.- vill inte dit !!

men nu ska jag göra mej i ordning och sen gå och lägga mej.
godnatt ! <3


godnatt !





nu tänker jag faktiskt gå och lägga mej och kolla på tv eller läsa, så hoppas jag att huvudvärken är borta tills imorron :)

bloggar såklart imorron också !


puss !


hemskt....





ska snart hoppa in i duschen och sen blir de att sova, har världens huvudvärk så jag hoppas bara på att jag behöver ha lite sömn och sen är den borta.
men måste berätta en sak, tim är så hemsk för han skickar en länk till mej och då läser jag vad som står och då är de en kille som har skrivit ett hej då brev och han skriver att han ska ta självmord och så och sen har han filmat allt med en webbcam och då får man se när han gör de och de hända hände lixom idag, asso fatta va äckligt, jag började fan nästan gråta när jag såg den :O nej tim du får sluta skicka såna saker ! ;) <3

nu ikväll eller efter middagen så åkte jag och mamma och handlade lite jag fick body butter eller vad de nu heter så nu behöver jag inte låna av mamma :)

nej men nu ska jag bara lägga upp lite bilder och sen logga ut och hoppa in i duschen


de där är body butter burken som jag fick av mamma :)


nu kommer de bara komma lite fjoll bilder på mej som jag tog idag :D


haha vilken minn , xD <3


ego eller vad ? xD


de får bli sista bilden för idag.


bloggar kanske efter jag har duschat.



måndag....





då va de måndag idag och de innebär att de är 4 äckliga skoldagar kvar tills de är helg...
jag är så jävla skoltrött så jag vet inte vad jag ska göra .... !!!!
varje morgon när jag vaknar så när jag tänker att jag måste gå upp för att åka till skolan blir allt så jävla tråkigt, vill bara ligga kvar i sängen och somna om och inte behöva gå upp för att gå till äckel skolan... men jag vet om jag inte går till skolan så kommer jag inte lära mej nått så de är typ ett MÅSTE att jag måste gå dit :(

aja men skolan idag har varit ganska chill men de brukar måndagar vara men nu är de bara massa jobbiga dagar kvar. och på fredag ska jag till Active Care för att kolla min rygg de ligger här i vallentuna, eftersom jag har ont i ryggen och den är inte så rak så måste gå dit och se vad dom säger :) de ör nog de ända positiva på hela den hära veckan tror jag.
och sen är de bara allmänt massa saker som händer runt om kring mej som jag bara inte orkar med för tillfärligt.
och juste idag när man kom till skolan så kommer typ alla med kryckor, asso de va helt sjuk :O





puss !



mums :D





hihi nu tänkte jag blogga igen. duschade för ett tag sen och nu sitter jag här men när jag kom tillbaka till datan igen efter duschen hade tiffa skrivit "blogg!:O<3" så kände mej tvungen att blogga igen, hon blir aldrig nöjd med dom jag skriver tydligen xD men de är inte direkt ovanligt att tiffa skriver så xD

juste har fastnat på en ny låt nu som jag sitter och lyssnar på hela tiden ! älskar den.
här är länken till låten:
http://www.youtube.com/watch?v=IEWohVCZnZ4

ni borde också lyssna på den.


satt nys och mumsade på mango, älskar de, men nu är den tyvärr slut, får köpa mer imorron :D





tog en bild också efter jag hade duschat, hade tråkigt eller de har jág nu med men ialla fall :)



de är inte vanligt att jag lägger upp bilder utan smink men nu gör jag de för att vara snäll och fick höra av en person också att dom är jätte fina och typ att jag är fin utan smink , tror ialla fall att den personen menade så, tänker inte nämna nått namn utan den personen vet nog själv :) saknar dej ! <3


hoppas du är nöjd nu tiffa :D <3



så kan de vara





har verkligen ingenting att göra, men ska nog ta och damsuga lite så de inte blir jätte damigt i mitt rum :)

men innan så tänker jag lägga upp bilder som jag tog idag.


älskar att ta ego bilder :D <3


haha inte så fin bild, men så kan man se ut när man har varit hemma en heldag för då behöver man inte göra sig fin eller nått, och har haft mjukis kläder på mej hela dagen.


bloggar mer sen !!



söndag





 söndag idag och de innbär att de är tråk skola imorron. jag orkar inte, men de är bara 2 veckor kvar i skolan för sen är de prao och efter de så är de höstlov de ska bli så j*vla skönt faktiskt :)

igår så va jag på årstafältet typ hela dagen och kollade på SM finalen mellan exiles och hammarby och såklart vann exiles :D och de bästa va att jag fick träffa amanda och sen att jag fick träffa erik eller vi sa hej till varandra ialla fall.


vet inte rikigt vad jag ska göra idag, men de blir nog bara att ta de lugnt faktiskt, klockan är juh ändå ganska mycke så de finns inte så mycke att göra.

men bloggar mer sen !



god morgon !





vakande för ett tag sen och snart måste jag tyvärr kliva upp ur sängen för jag måste duscha.

idag blir de att tagga till årstafältet och kolla SM final och framför får jag träffa min bäbis amanda :D <3 saknar henne ! <3 och sen vet jag inte rikigt vad jag ska göra. men kanske bloggar mer sen men måste duscha nu.

och juste sen kanske erik kommer till årsta också, jag hoppas verkligen att han gör de men han mår inte så bra men hoppas de har blivit bättre under natten :) <3 älskar och saknar dej !


bild inlägg :)



tänkte lägga upp lite bilder nu :D



älskar att ta kort på mej själv, men vem gör inte de lixom xD <3


älskar dej bästavän ! <3


ojdå :O vart tog byxorna vägen :O <3 aja men de är sånt som händer xD


hihi, tog kort på min kudde :) <3


en rätt så gammal bild, men älskar dej fortfarande :D <3


orkar inte lägga upp fler bilder nu.
för nu ska jag göra min engelska sak.



helg :D




äntligen så är de helg, har längtat efter helgen så sjukt mycket !

skolan idag va ganska bra, fick veta också att på SO provet så va jag jätta jätta nära på att få godkänd men jag behöver ialla fall inte göra omprov jag skulle bara få nån kompeleterings uppgift som jag skulle göra och blev ändå skit glad, för jag trodde inte att de skulle gå så bra.
och sen sista lektionen hade vi matte prov och vi fick sluta när vi hade gjort klart de och jag blev klar vid 2 så då slutade jag fast vi skulle ha slutat vid tio i tre så de va juh ändå ganska bra och sen va de skönt också :)

ikväll blir de nog bara att vara hemma med pappa för vi är själva, för mamma är i vemdalen och madde ska kolla på bio med en kompis :)


gör ett till inlägg där jag lägger in lite bilder :D <3


älskar !






jag har faktiskt kommit på en sak och de är att Rasmus seebach är skit snygg ! :D
typ kär i honom juh !!
synd bara att han kommer från danmark :(




asso så jävla snygg !

här kommer också en av hans bästa låtar. sitter och lyssnar på den typ hela tiden !

http://www.youtube.com/watch?v=QSX0UQJAfMg


jag älskar rasmus seebach !

vill ha !!






har hittat en jätte fin tröja från gina som jag vill ha :D



madde har en likadan fast en svart, men jag vill ha en rosa !

har ändå presentkort där så.


allt gick bra







kom hem för ett tag sen :D
orienteringen gick jätte bra, jag och tiffa gick inte vilse och vi tog alla kontroller.

nu sitter vi hemma hos mej och inte gör nått speciellt och sen vid 3 ska hon träffa felix därför följde hon med mej hem för att inte behöva åka hem och sen typ vända igen så hon fick följa med mej :)

jag vet inte rikigt vad jag ska göra sen eller jag ska nog plugga till matte provet som vi har imorron, så jag klarar de.

men har inge mer att skriva nu. skriver mer sen.

frukost time :)






sitter just nu och äter frukost så man kommer orka med dagen .
de blir juh nästan en heldag ute i skogen xD

de va skit sönt med sov morgon istället för att typ gå upp typ halv sju så gick jag upp typ tio över åtta . de behövdes faktiskt :)

nej men nu ska jag försätta äta och sen packa ihop de sista.
bloggar mer sen när jag kommer hem, om jag nu kommer :O



sovmorgon imorron :D






skolan idag har varit ganska lugn, den har inte varit så jobbig, men de kanske bara är för att typ ingen av våra rikitga lärare va i skolan idag så vi hade några andra. men ialla fall och sen efter skolan så åkte och jag tiffa ner till centrum och solade i 10 min och sen träffade vi felix och ralle, och sen bestämde dom att vi skulle åka till brottby så vi gick till bussen och där träffade vi alexandro och nån till som jag inte kommer ihåg vad han hette men sen åkte vi till brottby och va där ett tag och sen åkte jag hem och åt och sen åkte vi till familjen Winther på en fika efter de åkte vi ner till centrum och handlade lite mat och så.

imorron så har vi orientering här i vallentuna, jag och tiffa ska gå tillsammans och de kommer nog inte gå så bra eller jag hoppas de, vill bara inte att vi går vilse i skogen. haha ingen av oss kan orientera men de kommer nog gå bra ialla fall. och eftersom de är i vallentuna och bussen vi kommer åka med går 09:15 så behöver inte jag åka till skolan innan så jag får sovmorgon :D istället för att typ gå upp vid 7 så kan jag typ gå upp 8 , så himla skönt :) <3

och sen efter de så blir de nog att plugga till matte provet på fredag.

denhära veckan har gått så jävla fort tycker jag, de är redan torsdag imorron lixom :O
aja men de ska bli skönt med helg :D <3 ska kanske träffa erik men jag ska ialla fall träffa amanda ! :D saknar dej så sjukt mycket !! <3<3


nu är jag trött...






känner mej sjukt nöjd nu, för nu lkan jag alla 33 engelska glosor tills imorron, jag har nu stuttit i ungefär 2 timmar och pluggat på dom och nu kan jag alla :D

skolan idag har väl varit bra. asso jag tycker att veckorna går så sjukt snabbt. de är lixom redan onsdag imorron de känns som om de är tisdag imorron, men de gör inget att dom går fort för jag vill bara ha helg så man kan ta de lugnt och så.

tiffa sa till mej att jag skulle blogga men jag hade tänkt att göra de men sen glömde jag de. för jag visste ändå att jag hade glömt nått . men känner ändå att jag måste uppdatera så ofta som möjligt.


asso jag är så sjukt trött på allt skit snack hela j*vla tiden !
jag vet inte vad jag ska göra. jag har absolut ingen lust att gå till skolan längre för att de är som de är.
jag vet inte faktiskt inte vem jag ska tro på, de går ett ryckte eller hör ialla fall lite saker ifrån folk och de är oftast från samma person som jag hör allt skit ifrån, eller de är folk som kommer och säger de den personen säger. och just de jag fick höra idag vet jag inte vem jag ska tro på...
allt skulle vara mycke bättre om du bara slutade, du sa att du inte skulle lägga dej i men vafan äre du gör. eller kanske inte i vår relation. men för fan hitta egna killar istället för att ta andras !!



juste fick veta en sak igår kväll också och de är att tiffa och felix är tillsammans nu :D
är sjukt gald för din skull tiffa, men håll i honom satt ingen försöker ta honom ifrån dej. <3


jag orkar inte skriva mera idag, skriver mer imorron om jag orkar men de ska jag se till satt jag gör om inte de så får väl tiffa påminna mej då som vanligt typ xD


lite bilder.






nu tänker jag skriva lite eller ialla fall ladda upp lite nya bilder från mobilen :)

men innan de så tänkte jag berätta lite om dagen.
vi hade SO prov idag och de gick nog bra, jag älskar verkligen sättet jag och tiffa hade då, haha men de tänker inte jag berätta för er för de har ni inget med att göra xD sen hade vi bara tråk lektioner eller dom ända lektionerna jag hade idag va svenska 2 gånger, so 2 gånger och sen elevensval så de va inte direkt några jobbiga lektioner, men de är värre imorron för jag hatar verkligen tisdagar.
och juste va hos skolsyster idag och kollade min rygg och de vissade sig att den fortfarande är lite sne och de kanske inte kommer försvinna och sen att jag är ganska stel i nacken och neråt så nu får jag ta tag i de, för jag har ont i ryggen nästan hela tiden.

men nu kommer de lite bilder :)


älskar bilen !! :D <3 ska köpa en sån sen när jag har råd ...


hihi jag vet jag är ganska ego av mej men jag älskar de ! :D


älskar dej bästavän :D <3


haha, de är bara jag och tiffa som fattar typ xD <3


haha älskar bilden xD tiffa är så söt <3


älskar min nya klocka också som jag fick av mormor igår när dom kom :) <3


vår älskade bild lärare, vi älskar henne så mycke, speciellt jag och tiffa -.- <3


älskar dej amanda ! <3 saknar dej !


avslutar med en bild på min bästavän tiffany ! :) förstår om ni inte tycker att hon ser så normal ut ;) <3


de får räcka för idag, ska bara prata klart med tiffa sen ska jag gå och lägga mej och läsa lite. <3



svar på kommentarer .





i de hära inlägget kommer jag svara på 2 kommentarer.



Cherins kommentar: carro jag e förbannad att du inte skaffar skype så att vi kan ta ett allvaligt snack om det här....du e inte ensam men din vise mäsare e i spanien just nu....ge inte up och kom ihåg att fu blir lätt överkänslig. ta ett djup andetag och skaffa skype.....du e inte ensam jag älskar dig min lille blonde lillesyrra.

Svar: jag ska ta och fixa de, men har fått en ny data så har inte hunnit ladda ner allt men jag ska fixa de så fort jag kan. de är dåligt att du är där för de finns vissa stunder jag verkligen behöver prata med dej. nej jag ska inte ge upp än och jag vet att jag är lite överkänslig, men du ska få veta allt när vi pratar för då kanske du förstår mej lite bättre. jag älskar dej med min storesyster ! saknar dej så j*vla mycket ! <3



Amandas kommerntar: Finns här för dej hjärtat, och det kommer jag alltid gör :) <3 <3 älskar dej Caroline <3

Svar: tack sweetheart, vet inte vad jag skulle göra utan dej. så länge du kommer finnas för mej så länge kommer jag finnas för dej. du finns alltid för mej när jag behöver ha nån, du är en av dom som får mej att stå på fötterna igen när jag känner mej helt nere. jag har alltid roligt med dej. jag älskar dej Amanda ! <3<3 va än som händer så kommer jag alltid göra de! saknar dej redan fast de va typ 3 dagar sen vi träffades !! <3




skriver mer sen efter jag har badat :) <3



jag ger upp snart...





jag tänker snart ge upp, jag tänker inte ha massa skit över mej hela tiden.
jag vill bara reda ut allt, men allt går bara åt helvete. jag vet seriöst inte vad jag ska göra.
jag vill inte att folk ska tro på mitt falska leende. förlåt till dom som gör de.
jag vill inte säga till folk att jag mår dåligt, men om jag bara håller de inne kommer jag aldrig kunna för hjälp eller nått sånt, jag måste bli bättre på de om jag ska komma npn vart med livet.

men jag ställer bara till med allt själv...
fattar inte hur jag lyckas hela jävla tiden.
vill bara gråta men är för feg för de, mina föräldrar vet varför jag är så nere men de känns ändå inge bra att gråta.
jag vet att dom alltid finns för mej men de känns helt fel.

jag vill bara reda ut allt med dej erik, men de är faktiskt inte så lätt när du inte hör av dej eller svarar.
jag vet att de va jag som började men du måste förstå varför och du borde tänka dej för innan du säger saker, för vissa saker som du säger kan låta helt fel fast de kanske inte va så du menade. men jag vill bara lösa allt, men de gäller bara att du hör av dej. jag vill lösa dehära för jag mår så jövla dåligt just nu och jag gjort ungefär hela dagen, men jag vet inte vad jag ska göra när du typ vägrar att prata med mej... vi borde nog träffas så snart som möjligt och prata i genom allt och tänka på hur vi ska ha de.
du vet att jag älskar dej men jag vet inte om du känner likadant. men jag hoppas verkligen att du gör de.
älskar dej, och hoppas du hör av dej...


känner mej helt nere nu och de finns ingen som kan få mej på fötterna igen faktiskt.
kommer vara nere tills allt löser sig med erik, men innan de känns allt bara så jävla ondöigt...
jag är nog ändå inte en sån bra flickvän eller bara allmänt bra människa...
alla säger att jag för tjänar en bättre, men de är inte så lätt att sluta älska någon man verkligen älskar av hela sitt hjärta !




dax att åka hem snart :D






är hos erik nu men ska nog snart börja röra mej till tåget :)
när jag kommer hem blir de bara att fixa mej lite och byta kläder och sen kommer släkten och firar mej :D då blir de mycke presenter eller jag hoppas de ialla fall :)

igår så spelade jag sista macthen med damerna den hära säsongen och vi förlorade tyvärr mot göteborg igen :( men men vi spelade ändå ganska bra och jag fick spela dom 10 sista minutrarna men de va ändå jobbigt och sen fick en smäll på båda smallbenen och de gjorde skit ont och plus att de inte har blivivt helt bra sen förra helgen men sen kollade jag på herrarna med amanda och några från U17 och dom vann mot hammarby och de första sm finalen men den andra är nästa helg och den ska jag se och pappa va på bänken igår och nästa helg får vi väl se vart han börjar men de är hans 10 sm final i rad :D <3 och sen nästa helg kanske amanda sover hos mej också :D wiie !


nej nu orkar jag inte skriva mera är sur och tänker inte säga varför ...



Är så jävla glad :D




asso jag har verkligen världens bästa föräldrar :D
fast jag berättar sen varför dom är de.

idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och pappa till arnige och köpte lite saker jag skulle bland annat ha ett nytt tandskydd tills imorron och sen köpte han lite andra saker också. och sen vid 6 tiden kom familjen Winther hit och åt middag och sen badade alla killar men vi tjejer vi stannade inne och snackade lite och sen åkte dom hem för en liten stund sen men har haft en jätte trevlig kväll ialla fall :)

nu ska jag berätta varför jag har världens bästa och snällaste föräldrar. eftersom jag fyllde år i onsdags och jag gick en iphone för ett tag sen och de skulle juh bland annat bli min födelsedagspresent men sen sa pappa att han hade beställt nått till mej men att de inte skulle komma förrän på torsdagen eller fredagen men sen hade de inte kommit igår men idag hade den saken kommit och jag köpnade den och då va de en sånhära där :


jag älskar verkligen mina föräldrar :D
och de är nästan exakt likadan som skolan har :D men min kommer vara mycke bättre än skolans för dom suger !
jag är så glad, hade verkligen inte förväntat mej en ny data lixom .


imorron blir de att spela med damerna mot Göteborg hemma och sen blir de att kolla på när pappa ska spela med herrarna och spela SM final mot hammarby , måste juh erkänna att jag är lite nervös. och sen senare på kvällen tror jag att de blir att åka hem till erik men vi får se för han har hockey match imorron med.
men skriver mer imorron.

juste första inlägget på den nya datan ! :D


RSS 2.0