första natten i österrike

nu när jag väl fixade internet till datan så passa jag på att skriva lite men de blir ett kort inlägg för jag är så sjukt trött.
vi kom fram hit till österrike eller asso till vårt hotell vid 14:40 typ eller något sånt och sen packade vi upp våra grejer och sen tog vi de lugnt och sen när alla hade kommit så gick jag, madde, pappa och mamma vi gick för att äta något för vi hade bara ätit frukost och sen satt vi nere i baren ganska länge och sen åt vi vid halv 8 och så gick vi ut på stan och gick till en pub och satte oss där och drack något och sen jag kom jag tillbaka vid 11 typ och sen gjorde jag mej i ordning och sen la jag mej i sängen och sen somnade jag med datan i knät men vaknade för en liten stund sen för att madde, linn och hanna kom hem.
jag tycker att du kan svara erik för om jag har gjort något så säg de då, men jag skickade på facebook när vi typ va framme och du har inte svarat och då svarar inte nu heller... men du kan ju höra av dej när du känner för de.
nej men nu ska sova vidare så jag orkar med att åka skidor imorron/idag.
GODNATT!

Tråk i bilen

Sitter i bilen och har tråkigt, de finns inte så mycket att göra när man sitter i bilen. Egentligen har jag inget roligt att säga just nu men har så tråkigt så jag kände att jag kunde blogga lite, borde plugga lite men orkar inte rikitgt göra de nu. Vi kommer typ vara nere i Helsingborg vid 20:00 tiden och sen blir de bara att lämna av Nellie och sen måste vi åka vidare till Trelleborg där vår båt går 22:40 mot Tyskland och sen är vi framme i Tyskland vid 06:00 imorron och sen kommer vi vara framme i Österrike runt 4-5 imorron :) de finns nog ingen som fattar hur skönt jag tycker att de ska bli att lämna Sverige och åka till ett av mina favorit länder, de finns inget bättre. Måste ju säga att jag saknar redan några hemma men jag klarar mej ändå. Jag kommer ha så sjukt roligt lov (hoppas jag) och jag hoppas att ni får de bra här hemma. Vi är i Jönköping nu och här finns de ingen snö alls :o Men nu orkar jag inte blogga mera och sen har jag inte så mycket batteri kvar heller men vi hörs!

Teknik snart

Sitter i skolan...blä! Skriver lite nu för de kommer nog inte bli så mycket bloggande eftersom jag åker till Österrike ikväll. Har precis haft prov matte prov och de gick nog bra :) och snart ska vi ha teknik och där harvi också prov... Jag orkar verkligen inge mer, nu vill jag bara bort här ifrån, ifrån äckel Sverige! De ska bli så sjukt jävla skönt att få komma bort från Sverige för allt är bara skit just nu... :( De hjälper inte heller att jag och erik typ bråkar heller eller vi gjorde igår och de känns inte som om de är löst heller för allt blev bara så fel igår... Men jag tänker inte heller acceptera att du erik skriver till mej "vad? Ska sova.." man skriver fan inte så till sin flickvän när man ber dej smsa innan du går och lägger dej, ärligt vad fan är problemet... säger de bara en gång nu om du skriver så en gång till så är de fan slut, för jag kanske bara ville att du skulle skriva när du skulle sova och så svårt är de inte! Men nu tänker inte jag slösa bort massa energi på de här, jag försökte bara lösa de vi skrev på fb men de blev som de blev nu... jag kanske gjorde fel men du gjorde också fel... men jag hoppas att du förstår hur mycket du egentligen sårade mej när du skickade de... du vet hur mycket jag älskar dej! Nu börjar min teknik snart ock bloggar mer sen.

packat och klart nu

äntligen så är jag klar packningen och städat rummet, men tyvärr orkar jag inte plugga som jag skulle ha gjort och nu är de försent så nu orkar jag inte, men får plugga lite imorron.
jag tror att jag har fått med mej allt nu. alltid när jag packar dagen innan så känns de som om jag har glömt något men de har jag säkert inte gjort eller jag får hoppas på de ialla fall.
tyvärr kommer de inte bli så mycket bloggning nu faktiskt eftersom som alla typ vet så åker jag till österrike imorron och är borta hela lovet och kommer hem nästa helg :D de ska bli jätte skönt att få komma bort från sverige ett tag nu. men jag lovar jag ska göra mitt bästa!
men nu är jag sjukt trött så jag ska nog ta och sova nu faktiskt eftersom de är en till skolandag kvar sen är jag fri från skolan ett tag.
GODNATT!

packar...

förlåt för den dåliga uppdateringen men han har så mycket att göra just nu känner jag.
aja men just nu så håller jag på att packa för fullt allt ligger som en stor röra i min säng men de kommer nog sluta bra ialla fall. jag hatar verkligen att packa de är det värsta jag vet, för de är så svårt att välja vad man ska ha med sig, om jag skulle bestämma helt själv så skulle jag vilja ha med mej hela garderoben men tyvärr så funkar inte de så nu måste man välja ut massa kläder man ska ha med sig men de är egentligen inte så mycket jag ska ha med mej men de är svårt att välja så de blir mycket till slut.
men har inte tid att sitta och skriva mera nu, måste packa klart.
men jag bloggar mer sen när jag är klar.


ligger i sängen

ligger i sängen och smsar med min underbara pojkvän som jag också fick träffa på träningen :)
träningen idag gick bra, men hade ont i fingret och sen har madde nog smitat mej med sin hosta så jag hostade så mycket att de började brännas i lungorna så jag sprang inte så mycket då men förutom de så gick träningen bra :)
skolan idag gick ganska bra faktiskt, skrev ett inlägg i skolan och där skrev jag va vi hade gjort då och de va typ de vi gjorde och sen hade vi bara SO kvar och den gick bra. skolan imorron också och sen efter skolan blir de att åka hem och städa och packa för sen på fredag börjar vår efter längtade resa :D och jag ska försöka att uppdatera lite bättre imorron.
nej men nu funderar jag starkt på att gå och lägga mej och sova eller ialla fall försöka så man somnar hyfsat tänkte jag säga men kollade nyss på klockan och den är ju redan 20 över 11 så de blir inte så jätte mycket tidigare.
GODNATT!

9 månader<3

idag har jag och erik varit tillsammans i 9 underbara månader.
tiden går verkligen skit fort.
älskar dej mer och mer för varje dag som går, de tar aldrig slut.
jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket jag älskar dej och hur mycket du betyder för. för mej betyder de verkligen allt om jag förlorar dej så förlorar jag allt.
evig kärlek!

det sägs att äkta kärlek tar aldrig slut, och de är nog sant<3

Snart lektion

Sitter i skåphallen med lite folk och väntar på att min lektion ska börja men den börjar om 5 minuter... Och sen är de lunch och sen SO igen och sen slutar jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag har haft musik prov och jag tror att de gick bra eller jag hoppas de ialla fall och sen hade vi engelska glosor och jag hade alla rätt :) känner mej duktig nu. Ikväll är de träning men de kommer nog inte gå så bra för jag har fortfarande ont i handen och vid dom fingrarna jag har ett hack där är de skit svullet men är man klantig så är man. Men ska in på lektion nu bloggar mer sen när jag kommer hem.

godnatt!

känner att de börjar bli dax för att sova nu faktiskt så att jag orkar med skolan imorron och allt som händer imorron.
eller väntar på att erik ska höra av sig och sen ska sova men han hör nog av sig när han kommer hem :) saknar honom grymt!<3
har musik prov imorron också de får gå som de gör och sen har jag massa engelska glosor till imorron också eller de är väl typ 20 styckna men ialla fall jag har inte ens kollat på dom men men...
men ska sova nu. godnatt!


gymnasieval

okej nu har jag gjort de som typ bara funnits i mina tankar hela tiden.
tidigare ikväll så gjorde jag mina gymasieval vilket va ganska nervöst... eller jag gjorde redan dom igår när jag va hos Antonio och pratade lite om de så då valde vi några men idag så gjorde jag om ordningen på dom och sen tog jag bort ett gymnasium som jag kände att jag inte ville gå på och sen valde jag ett nytt med en annan linje. men känner ändå att jag blev jag ganska nöjd för nu valde jag något jag verkligen vill och de värsta som kan hända är att jag får välja om linje sen men som sagt jag har ju en till gång på mej att välja om och sånt, ni som har gjort de hära vet vad jag menar.
men nu ska ni få se vad jag valde :)

så nu skriver jag vad jag valde och så om ni inte ser.
1. Stockholms internationella resturangskola (Resturang och livsmedelprogrammet) inriktning: kök och servering
2. Yrkes gymnasiet, Sollentuna (Hotell och turismprogrammet) inriktning: hotell och konferens
3. John bauergymnasiet i Stockholm (Hotell och turismprogrammet) inriktning: hotell och konferens
4. Realgymnasiet i Stockholm (Hotell och turismprogrammet) inriktning: hotell och konferens
5. Stockholms hotell och resturangskola (Hotell och turismprogrammet) inriktning: hotell och konferens
de va mina val och varför jag just valde hotell och sånt är för att jag tycker att de verkar roligt och jag skulle kunna tänka mej att jobba med de sen. men nu orkar jag inte skriva mer om mina gymnasielval, men jag hoppas att de har gått bra för er när ni som har gjort era!

pluggat klart

har typ pluggat klart nu, jag tror att jag kan de nu eller ialla fall lite :)
idag har jag varit i skolan och då hade inte direkt världens roligaste sak men på idrotten så va inte jag med så att jag, alice och emma satt i omklädningsrummet och inte gjorde så mycket men sen skulle jag stoppa ner handen i fickan och jag hade en bläckpenna där i som udden va ute på så jag stoppar ner handen och sen känner jag att jag fick något mellan två fingrar och sen tar jag upp handen fort som f*n och då hade jag fått ett litet jack där så jag fick udden i fingret och de gick håll och de gjorde så j*vla ont så jag visste inte vad jag skulle göra och blöde som f*n också men sen fick jag plåster och sen när jag kom hem så tog jag borde det och då såg de bra ut men känner nu att de gör ganska ont fortfarande men jag blev ändå skit rädd först eftersom de va en bläckpenna lixom så att jag inte fick bläck i blodet för då kan de bli farligt men jag ska ändå hålla koll på fingret sa min lärare så att de inte bli värre för då måste jag åka in och kolla men de är nog ingen fara. när jag kom hem från skolan så väntade jag och nellie bara på mamma och sen åkte vi till gamelfarmor fast de blir gamelmormor för nellie men ialla fall och sen åkte vi dit på en fika och sen satt vi där och pratade lite men de värsta när man åker dit är att man måste äta så mycket kakor och sånt men gott va de ialla fall, sen åkte vi hem och åt och efter middagen så badade jag och nellie och vi va så busiga så vi satte oss i snön och sen ner i poolen igen och jag kan ialla fall säga att de inte va så skönt för när man va där uppe så va de skit kallt men sen när man satte sig i poolen så efter ett tag började de bränas skit mycket men kul va de ialla fall :) och sen duschade vi och sen satte vi oss här i sängen som vi sitter nu också. de va min dag idag :) ska göra ett till inlägg om mitt gymnasieval men jag har en bild så jag gör ett nytt inlägg om de.

försöker att plugga...

som sagt försöker att plugga!
men de går inte så jätte bra faktiskt, men jag har inte tid att blogga nu men jag bloggar efter jag har pluggat klart så ska jag berätta mera om vad jag har gjort idag.
hörs sen!


Sitter i skolan

Sitter just nu på svenska lektionen... Blä de är så tråkigt häri skola. Hihi Nellie visade mej hur man gjorde så man kan blogga via mobilen :) Svenskan är snart slut och då ska jag ha slöjd men jag bloggar mer sen när jag kommer hem istället för de är lite halv jobbigt att blogga från mobilen.

sleep time

nu har jag precis duschat och ska sova nu. är sjukt trött.
träningen gick väl sådär, sträckte mej typ början av träningen inte så lyckat men men.
har inte så mycket mer att skriva faktiskt. men bloggar mer imorron.
och juste en sak bara, är skit glad nu för nu är erik hemma igen! :D
GODNATT!

skönt att vara hemma

nu är jag och nellie äntligen hemma efter en sjukt seg dag i skolan. nellie följde ju med mej till skolan idag och de va ganska kul att hon va med mej :) haha men de roligaste va att hon fick bitch blick av en person, haha! men annars gick väl skolan bra. JUSTE nu har jag gjort mina gymnasieval eller jag kan fortfarande ändra dom och de tror jag att jag ska göra men jag ska först prata med mamma och pappa och sen blir de nog att ändra något val till någon annan linje men men sånt é livet.
snart ska jag och nellie kolla på film som vanligt tror jag men vet inte vad de blir för någon.
och senare blir de träning :D längtar faktiskt.
bloggar mer sen.

skolan snart

jag och nellie är nu helt klara och vi ska typ gå om 15 minuter så jag tänkte att jag hinner slänga in ett inlägg nu :)
somnade typ inte förän vid 12 eller något sånt igår så de va lite jobbigt att gå upp imorse men nellie bad mamma tända i taket och då vaknade man verkligen till.
har typ varit klar sen 7 typ så nu är de bara att vänta tills vi ska gå till bussen.
har inte så mycket mer att skriva nu så jag bloggar mer sen när jag kommer hem.


bed time

rubriken säger ganska mycket. nu blir de bed time.
börjar bli ganska trött nu faktiskt. har typ precis tvättat bort sminket och borstat tänderna.
men jag borde snart stänga ner datan för vi ska juh upp vid 6 så att vi hinner göra allt de vi ska innan vi drar oss mot skolan... och jag hoppas verkligen inte att bussen är så mycket försenad som den brukar vara, men de är bara att hoppas på de bästa men den borde vara i tid för nu är inte så mycket snö på vägen men de visar sig imorron.
jag tycker också att helgen ändå gått ganska fort, men jag längtar ändå tills imorron för då kommer erik äntligen hem, saknar honom så sjukt mycket!
men ska sova nu faktiskt.
GODNATT!



filmen är slut

nu har jag och nellie precis kollat klart på filmen som började kolla på förut men sen somnade båda men sen vaknade jag igen då hjälpte jag mamma med maten och sen åt vi och sen kollade vi klart på den och då tog vi typ allt godis med oss också haha, vi är så busiga vi.
snart blir de att ta bort sminket och borsta tänderna... de är juh skolan imorron blää! jag orkar inte men de är ändå inte så jobbiga lektioner men ialla fall.
men lägger nog in ett inlägg sen innan jag går och lägger mej.

hemma igen

nu är vi hemma igen efter att ha varit hos familjen Winther på en fika.
de andra inlägget blev lite sådär för att jag fick ganska brottom men ni fick ialla fall lite att läsa. nu blir de nog som vanligt och de är att kolla på film, men måste nog gå och ta någoting att äta snart för jag är ganska hungrig och vi ska vänta på pappa tills vi ska äta och han kommer hem om typ 1 timme.
imorron är de skolan också... usch orkar verkligen inte att gå dit men jag måste tyvärr. har inte så mycket mer att skriva faktiskt, men jag uppdaterar nog lite senare.


brukar inte lägga upp bilder så ofta så nu fick de bli en bild.


färdig fixat


nu har jag inte så mycket tid på mej.
nellie fixar mitt hår just nu och sen ska jag bara fixat hennes sen ska vi börja röra oss till familjen Winther :) de ska bli roligt att få komma dit igen vi ska bara dit på fika men ändå.
tidigare idag så va jag och nellie nere och solade och jag brände min näsan... bla bla bla
har inte tid nu, bloggar mer sen.


ligger fortfarande i sängen


som sagt ligger fortfarande kvar i sängen. jag och nellie vaknade för ett tag sen men vi har inte orkat att gå upp än men vi ska väl göra de snart tror jag bara att vi orkar.
idag ska vi ialla fall sola när vi orkar gå ner till centrum och sen vet jag inte vad vi mer ska hitta på men de lär juh visa sig sen.
har inget mer att skriva men skriver mer sen. jag ska bli bättre på att uppdatera ialla fall att skriva minst 3 inlägg om dagen.

godnatt alla!


nu har vi kollat klart filmen eller aa, men jag somnade i slutet som vanligt typ, men jag är sjukt trött nu faktiskt.
imorron eller aa senare idag vet jag inte vad vi ska göra men de lär juh visa sig då.

GODNATT!




amanda


de finns en tjej jag verkligen saknar skit mycket och de är amanda :(
vi måste verkligen träffas snart, de känns som om de va tusen år sen vi träffades sist.
våra minnen vi har tillsammans är så sjukt roliga och de finns inget som slår dom faktiskt.
jag hoppas verkligen att vi kommer vänner för livet för du är en sån bra människa.
och de som jag tycker är så roligt är att du började spela rugby och om du inte hade gjort de så hade vi aldrig lärt känna varandra så de va tur att du började med de.
jag älskar dej hjärtat!


förlåt för att jag tog den bilden men den va så söt!

puss på dej gumman!


movie time


tänkte bara skriva ett kort inlägg nu eller de blir väldigt kort...
nu ska jag och nellie kolla på film igen och vi ska nu se "låt den rätte komma in" tycker att den är lite äckligt men den är ändå bra så de gör inget att jag ser den igen. men ska sluta blogga nu så vi kan kolla på filmen :)

kanske bloggar efter filmen de beror på hur mycket klockan blir och hur trött jag blir men annars bloggar jag mera imorron.


precis kollat på film


nu har jag och nellie precis kollar på film och de blev "tusen gånger starkare" den va ganska bra men vi kollade mest på den för att Paow hade kollat på den och skrivit om sitt liv och då skulle vi kolla på den och se om den va så. men jag tycker att ni också kan ta och kolla på den.
vi va juh i täby tidigare idag och jag köpte nya byxor på vero moda och sen köpte jag en ny mys tröja från gina den är hur skön som helst men bilder kommer sen, och sen nellie köpte ett par nya byxor som är jätte fina :)

ikväll vet jag inte vad vi ska göra men vi hade planerat att sola men jag vet inte om de blir så för klockan blev så mycket nu och vi har inte äns ätit men vi får se vad vi gör.
och sen tycker jag att de kan bli måndag för då kommer erik hem. förlåt om jag skriver mycket om honom men ni fattar inte hur mycket jag saknar honom.



täby nästa


nu sitter jag och nellie och väntar på att mamma ska komma tillbaka med hundarna för sen ska vi till täby och handla lite. jag ska köpa nya byxor och nellie ska köpa nya skor :) bilder kanske kommer sen.
igår när vi skulle åka och hämta så va planet typ 1 timme för senat så jag och mamma fick vänta på flygplatsen i 1 timme men till slut kom hon ialla fall men vi va inte hemma förän vid halv 11 kanske.

nej men nu ska jag se till satt jag har med mej allt. bloggar mer sen.


bjuder på en gamal bild på mej och nellie som är ifrån i sommras :)


skolan


sitter just nu i skolan och väntar på att tekniken ska börja.
men min teknik lärare är så snäll så han låter mej blogga innan vi ska börja skriva utvärderingen... *suck*
jag hatar verkligen att skriva utvärderingar de är så sjukt tråkigt. har snart gjort typ hälften av alla.
och sen idag eller imorse så åkte erik till england, han sa att han skulle messa innan flyget men gjorde han NEJ, men jag hoppas att han sen har en bra andledning till varför han inte gjorde de... men saknar honom ändå :(

min lektion börjar typ snart, så nu ska jag sluta skriva och logga ut men jag bloggar mera sen eller asso när jag kommer hem.

en sak till... JAG ÄLSKAR DEJ ALICE, DU ÄR MIN BÄSTAVÄN<3


nu blir de att sova.



ny duschad och klar.
nu blir de dax för sängen. och jag hoppas att jag kan sova inatt för 2 nätter i rad nu har jag typ vaknat hela tiden men nu hoppas jag att jag kan sova hela natten.

GODNATT!



saknar dej sjukt!


saknar erik sjukt mycket :(
jag vet inte hur jag ska klara mej i 3 veckor utan honom. men jag hoppas att de kommer gå bra. man måste hoppas på de bästa lixom. vi kommer inte träffas på 3 veckor för att nu i helgen åker han till england med U18 landslaget och ska spela sen nästa helg åker jag till Österrike och helgen efter de är jag typ på väg hem och sen helgen efter den då kommer vi typ kunna träffas. men egentligen är de inte jätte långt men de känns som om de är jätte långt kvar när man tänker på att de är så många dagar.
men de som är mindre kul är att han är åker imorron... men han sa att han skulle messa mej innan han flyget men tyvärr kommer jag nog inte se de förän jag vaknar för deras plan går jätte tidigt på morgonen...

jag älskar verkligen dej erik, du är de bästa som har hänt mej. de är du som gör min dag.
jag kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades och den dagen går inte riktigt att glömma heller. första dagen vi träffades va helt underbar, redan då kände jag att du skulle vara den rätta för mej. de finns så mycket mer jag vill skriva men vet inte bara hur jag ska skriva allt...
jag hoppas verkligen att de blir du och jag för alltid. just nu, om jag skulle förlora dej så skulle jag verkligen förlora allt. och jag hoppas verkligen att du vet hur mycket du betyder för mej.


älskar dej gubben!<3


orkar ingeting


känner att jag inte har ork att blogga, men måste ändå göra de känner jag.

va typ i skolan i 2 timmar kanske sen åkte jag hem för jag hade ont i huvudet eller igår på träningen fick jag sandras knä i huvudet och sen dess har jag haft ont i huvudet men så jag åkte hem och tog de lugnt och sen följde jag med mamma och handlade och jag köpte en tröja men orkar inte lägga upp bild på den.
imorron blir de skolan och sen hem och städa rummet och sen vid 8 så ska jag och mamma åka och hämta nellie i bromma för den underbara ungen kommer upp imorron och sen stannar hon hela veckan typ. hennes plan landar 21:30. är sjukt glad att hon kommer upp, saknar henne sjukt mycket!

lägger upp en bild på henne också! :D




engelska


sitter just nu på engelskan och skriver utvärdering men de är så sjukt tråkigt så jag bloggar lite också :)

sen har jag musik och efter de har jag SO i 25 min sen lunch och sen SO igen men då har vi prov men jag hoppas att de kommer gå bra.

men nu ska jag fortsätta att skriva på utvärderingen. bloggar mer när jag kommer hem.


älskar att ha pojkvän


jag älskar verkligen att ha en pojkvän.

hihi, jag älskar verkligen erik just nu eller de gör jag annars också men vi skulle skriva en "crime story" i engelska förstås och då sa jag till honom igår att jag måste göra den men då sa han 200 kr och jag fixar den men de gick inte jag med på men sen idag så när han skulle plugga så sa jag att kunde göra mitt när han ändå höll på med sitt eget coh då sa han 200 kr men då sa jag mindre men då höjer han till 300 kr istället men sen sa jag till honom att han kanske skulle fråga vad de va han skulle göra då när jag hade sagt de så sa han att kunde hjälpa mej men att jag fick skriva den på svenska och sen att han kunde hjälpa mej med att översätta den och självklart så gör han de också. han är verkligen bäst! så nu har jag blivit klar med en sak ialla fall eller de som jag skulle göra idag. men han ska få något ialla fall bara för att han hjälpte mej.

sen glömde jag säga en sak till i förra inlägget...
erik åkte aldrig till gymmet men han tränade hemma istället och medans han tränade låg jag i hans säng och kollade på när han tränade och sen tog jag 2 kort på honom också.


inte så bra bilder men... är så stolt över honom att han orkar träna hela tiden. och kan faktiskt erkänna att han är duktigare än mej , eftersom jag bara låg i hans säng och inte gjorde ett skit medans han tränade för fullt.
erik sandberg<3


helgen har varit super...


förlåt för att jag inte har bloggat något i helgen men jag har haft annat för mej.

i helgen så har jag varit med erik :) i fredags fick jag och pappa åka och hämta honom hemma hos honom för att vi visste inte hur de va med tågen och bussarna så vi tog de säkra förre de osäkra. men i fredags så gjorde vi inte mycket alls, efter middagen (som vi lagade) gick vi in på mitt rum och kollade på film fast de slutade med att vi kollade på 3 filmer, först kollade vi på "I rymden finns inga känslor" och de va mest för att erik inte hade sätt den och efter den kollade vi på "Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fjasko" och sen kollade vi på "I taket lyser stjärnorna" fast vi såg inte slutet av den filmen för då hade båda somnat. och sen igår gick vi typ upp vid 12 eller något sånt och sen åt vi frukost och sen gjorde vi inte så mycket, men de va meningen att erik skulle åka hem och träna men de blev så att vi båda tog bussen som gick 20 över 4 hem till honom och sen sov vi där och vi hade mys framför melodifestivalen. vi hade köpt både godis, chips och glass så där satt vi och hade de bra och sen idag så åkte jag hem typ vid 12 för att han skulle träna och sen skulle han kolla på hans match och sen skulle vi båda ändå plugga så. men när jag kom hem så åkte jag och mamma till arninge och handlade lite och sen har jag inte gjort så mycke mer faktiskt. eller jag har precis blivit klar med pluggandet :) och snart blir de SOLSIDAN! :D

och imorron är de skolan igen.. blää!
bloggar mer sen!


trött i armarna


är helt slut i armarna eller ialla fall höger arm...
kom nyss in från först en promenad med hundarna och sen passade jag på att skotta bort all snö och jag lyckades faktiskt med de och nu väntar bara duschen för man blev sjukt varm.
och nu hoppas jag att de inte kommer mera snö!

bloggar mer sen!

ingen skola


happ då blir de ingen skolan idag då.
mamma ringde mej i morse och sa att jag skulle kolla om bussarna går och då gick jag in och kollade och då va de inga bussarna i stockholms län som gick alla bussar är inställad, de är fan sjukt. men de skadar aldrig att vara hemma heller, men ialla fall när man hade klät på sig och så, och sen ringer hon och säger de, men jaja de är som de är nu :)

sitter just nu i soffan och kollar på SF kanalen, älskar den kanalen! :) och sen pratar jag med jenny på fb eftersom hon också är hemma :)
annars idag blir de inte att göra så mycket, ska väl plocka upp här hemma och städa lite och fixa i mitt rum, och sen senare kommer erik hit, eller vi får se om han kommer hit själv eller om vi måste åka och hämta honom de beror på om bussarna går eller inte men de märker vi sen :) och sen sover han här och sen får vi se hur de blir imorron :)
men jag borde snart gå och äta frukost men orkar inte resa mej upp i soffan.

men jag bloggar mera senare!


säng dax!


nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mej nu.
men bloggar mera imorron!

GOD NATT!




är han inte snygg?! :O


asso allvarligt, de är fan olagligt att vara så snygg som han är! :O
plus att han har en sån bil som är min dröm bil! de är fan inte rättvist!
Ryack sheckler<3




andra nationella prov


idag hade vi hade vi del C i nationella i svenska. de va inte så jobbigt som jag trodde att de skulle vara, jag satt typ bara 1,5 timme och sen va jag klar och max tiden va typ 2,5 timme och eftersom man är bäst så blir man juh klar tidigare :D och sen hade vi hade lunch från halv 12:00 till 13:00 ganska soft och sen hade vi matte i 30 min sen fick vi sluta halv 2 :) så hade en chill dag faktiskt.

imorron så är de vanlig dag igen med massa tråkiga lektioner :( orkar inte de.
och sen får jag se vad jag ska göra i helgen, antingen är jag med erik vilket jag hoppas men om jag inte är med honom så vet jag inte vad jag ska göra men får väl hitta på något då.

hihi och nu sitter jag och pratar med jenny i telefon medans jag väntar på att erik (tröga ungen) ska höra av sig.

men orkar inte blogga mera nu.
kanske skriver ett inlägg lite senare.


nu kommer de lite bilder


nu blir de lite bilder.





glad tjej!


kommer inte skriva så mycke i dehära inlägget, för jag orkar inte skriva idag men jag måste ändå berätta en sak... fick veta idag att jag blev godkännd på nationella på del A och imorron är de del C... jag orkar inte!
aja men lägger upp lite bilder sen tror jag. men nu ska jag hjälpa mamma med maten.
de blev ett väldigt kort inlägg, men de skiter jag i.

puss

skolan imorron...


jag vill verkligen inte till skolan längre... de ända man får där nu är massa skit för inget jag har gjort.
de är helt sjukt, min egna mentor sitter och säger till mej att jag inte får nämna pappa eller inte föräldrar i öberhuvudtaget men asso seriöst de finns ingen lag på att man inte får säga de i skolan man ska fan kunna prata om vad som helst i skolan. fyfan hatar skolan och alla lärare där!

aja min helg har varit bra, har bara varit hemma och tagit de lugnt.
i fredags gjorde jag inget alls, i lördags så gick jag och madde upp till ishallen och kollade på när vallentunas 97 skulle spela mot djurgården, och djurgården vann med 5-2 tyvärr, eller jag vet inte vilka jag hejade på men de va ändå tråkigt att vallentuna förlorade. och idag har jag inte heller gjort mycket förutom att jag följde med mamma när hon skulle hämta pappa på arlanda och sen har jag inte gjort så mycket mer.

och förlåt för den dåliga bloggningen men har jag inte orkat att sätta mej vid datan bara för att blogga. men jag hoppas att jag kan bli bättre på de.

men ska kolla klart på Wallander nu och sen blir de att sova.


nellie hedström <3



den bästa personen i mitt liv. alltid när jag är sur eller ledsen eller något så vet jag att de är bara att ringa dej och prata med dej och sen är mycke bättre än innan. varje gång jag pratar med dej så blir jag glad, du får alltid mej på bra humör. och jag vet att jag kan lita på dej till hundra procent, för dej kan jag verkligen berätta allt för, för då vet jag också att de stannar bara mellan dej och mej.
jag saknar verkligen alla minnen med dej men dom som jag absolut inte kan släppa är sommaren 2010, de har varit den bästa sommar på länge. tänker på alla sommar kvällar vi va ute och bara satt på vägen och bara pratade massa skit och ändå hade vi kul och skrattade och så. jag saknar dej så enormt mycket!
de känns verkligen som om vi har kännt varandra hela livet för vi vet typ allt om varandra men ändå har vi inte kännt varandra mer än typ 1-2 år de är lite sjukt. men jag är så glad över att jag fick träffa dej. du och jag hand i hand livet ut! <3
jag hatar verkligen att de är så långt ifrån varandra. stockholm och helsingborg... kan de bli längre ifrån? nej de kan de verkligen inte :(
du kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta.
älskar dej nellie!


sötaste ungen!


du betyder !


de finns en person jag verkligen kan lita på och de är lisa wendelmark.
vi har haft våra bråk men de har alltis löst sig till slut. för ett tag sen så hade vi ett ganska stort bråk och vi kallade varandra för massa saker som inte va okej och dehär på gick ett tag men sen en dag i skolan så skulle vi till samma lektion och lisa frågade när vi började eller så va de vart vi skulle vara och jag vill först inte svara men till slut svarade jag och sen när vi va på väg till lektionen så sa jag till henne att jag inte orkade bråka mera och de va bara onödigt och de tyckte hon med, och ingen av oss mådde så speciellt bra när vi bråkade. och jag vet att jag hade sagt att jag aldrig skulle bli kompis med dej men man säger så mycke ibland som man kanske inte menar. men allt löste sig och vi är kompisar och har varit de ett bra tag. men de bästa med henne är att hon alltid finns för mej och att hon alltid lyssnar. jag skulle nog inte klara mej ett liv utan dej lisa, du är så underbar. jag kommer aldrig glömma alla våra minnen, vi har alltid lika roligt med varandra de går inte än ända dag i skolan utan att vi skrattar med varandra.
älskar dej syster! <3





så jävla irriterande


asso allvarligt talat, jag fattar inte varför alla tar åt sig hela jävla tiden.
nu kan man tydligen inte säga vad man vill heller utan att man ska få skit för de...

orkar inte berätta vad som hände idag i skolan, men du ska fan inte säga ett skit om mej eller min kille de kan du glömma för man snackar inte massa skit om någon man inte känner och du ska inte heller snacka skit om min kompis och hennes kille heller, jag kan lova att vi kommer få j*vligt bra liv med dom faktiskt, ingen ska säga att vi kommer få ett dåligt liv med dom, INGEN !
och de lönar inte sig att kalla andra horor eller fittor, för om man kallar en för hora då kanske man ska ta reda på de innan man säger de... och jag tänker fan inte acceptera att nån kallar mej hora en gång för den som gör de kommer få en smäll och de kan jag lova.

så nu har jag skrivit av mej om de ialla fall.
fler inlägg kommer.


RSS 2.0