måste skriva lite...

Hellu alla glada ! :D <3


Igår för de är faktiskt söndag nu men ialla fall igår så hände de en sak som jag inte trodde skulle hända, men grät typ hela dagen , om jag inte vissade de så va jag ledsen inombords :( jag hatar att vara ledsen, jag va nästan alltid ledsen förut och sen började jag bli en glad person igen, men igår så kom den dagen jag inte trodde skulle komma, för de tog slut mellan mej och erik, men vi ska prata mer om de idag för vi sa igår att vi skulle ta de idag, och prata mera om de så vi får se vad som händer.
jag ringde till jenny vid 11 i morse och då svarade hon fast jag råkade väcka henne men sen berättade jag för henne vad som hade hänt och då förstog hon, och sen pratade vi lite och sen bestämde vi att hon skulle komma till mej så då kom hon, och sen pratade vi lite om de och så, för vi båda har varit med om samma saker nu på sista tiden :(

men tack till alla som fanns för mej när jag ledsen <3

men speciellt victor, skrev en text om honom på bdb.
va bara tvungen att ladda upp en bild på honom oxå.



jag älskar dej för den du är, och att du alltid finns
för mej när jag behöver prata med nån och
du förstår mej ganska bra oxå och de är
jag glad över att du gör. du kommer alltid
att betyda nåt för mej , för du är en speciell
person för mej. alla andra får säga och tycka
vad dom vill om dej men för mej är du en av
dom bästa för mej. du är snäll, söt, rolig och underbar.
jag saknar dej !
jag älskar dej bror och de kommer jag alltid att göra ! <3


nu orkar jag inte skriva mera, men skriver nog lite mera senare skulle jag kunna tro :)



puss på er så länge ! <3

har inte så mycke att göra...

Hellu alla glada ! :D <3


hihi va i skolan idag / igår man kan se de hur man vill, men ialla fall. Va i skolan i måndags och sen i tisdags så va jag och pappa hos doktorn och då vissade de sig att jag hade halsfluss så då fick jag pencillin och sen va de bara att åka hem och ta de lungt och sen har jag varit hemma tills igår, för idag kännde jag att jag började bli rastlös och uttråkad så då fick jag gå till skolan.
aja men fick veta sen också att vi har sjukt mycke att göra tills nästa vecka, jag vet inte om jag kommer palla allt vi har typ jätte många prov känns de som och sen har vi jätte mycke läxor, men de kanske är bara för att vecka 7 och 8 har vi prao och sen vecka 9 har vi juh sportlov så vi 8:os är borta ifrån skolan 3 veckor. FAN VA SKÖNT ! :D  

Nästan alla lärare i skolan är så jävla patetiska, och så jävla dum i hela huvuderna ! asso ni fattar verkligen inte att ni sårar oss när ni håller på som ni gör , ni fattar verkligen inte de, jag skiter i om nån säger till att jag har skrivit de hära, men de får skylla er själva för ni har fan förstört typ mitt och jennys liv, ni fattar inte vad ni har gjort ! ni är så äckliga , förlåt för er som läser de hära, men om ni skulle veta allt som har hänt elr hänt och hänt, men ialla fall så skulle ni förstå mej varför dom är så äckliga och massa skit. men ni ska få se vad som händer på måndag! .

aja men nu har jag inte så mycke mer att skriva, men bara för att jag inte har skrivit så mycke förut så kan jag bjuda på 2 bilder från idag / igår (:

            

Tröjan som jag hade på mej idag fast de är
maddes men ialla fall (: <3







hihi de va Tiffa som tog bilden på mej med min
mobil i skolan idag / igår, hon hade tråkigt på
lektionen så då tog hon kort på mej och som
vanligt så blev de inge bra (: <3


aja men nu ska inte jag skriva mer.


puss på er ! <3










sjuk...

Hellu alla glada ! :D  <3

hoppas att alla ni är friska ialla fall, för de kan säga att de är inte jag.

Har varit sjuk hela helgen medans jag va hemma hos jenny, de började med att jag började få lite ont i halsen på fredagen och sen kände inte jag mer av de, men sen på lördagen så kände jag att jag hade rikigt ont så jag kunde typ inte svälja för de gjorde så ont, och sen när vi hade bastat så skulle vi duscha och sen när jag skulle duscha så hade jag så ont i ryggen att jag inte kunde stå upp de gjorde så ont, och då hade jag både ont i halsen och i ryggen, och sen på söndagen så kände jag av båda sakerna hela dagen, men sen tyckte jenny och hennes mamma att jag såg alldels häning ut så då tog jag tämpen och den vissade 38,2 och då hade jag feber och sen när jag kom hem så tog jag tämpen igen och då hade jag inte feber längre, men de kanske va bara för att jag hade vilat lite. och sen igår så kom mamma in och tog tämpen på mej och då hade jag ingen, men jag hade fortfarande jätte ont i halsen , men sen när jag va i skolan så gick jag och Tiffa ner till skolsyster och då sa hon att jag borde åka till doktorn och kolla, och sen idag så åkte jag och pappa till doktorn och kollade och då fick jag ta ett halsprov och de vissade sig att jag har halsfluss så nu blir de ingen skola förän på fredag för min del.

men jag saknar några personer jätte mycke, och de är :





Emil Vikman <33




Lisa Wendelmark <33




Nellie Hedström <33




Tiffany Tillienus <33



Erik Peterson <33




SAKNAR ER JÄTTE MYCKET !


men nu ska jag gå ner och kolla på Paradise hotel.





puss på er ! <3


RSS 2.0