nu kommer bilderna från vaxholm :)


de va dom bilderna.

orkar inte skriva så de blir ett bild inlägg :)

bilder från midsommar.


lägger upp bilderna från vaxholm i ett annat inlägg.

Mot Vaxholm :)

Sitter i bilen på väg mor Vaxholm med familjen :) först ska vi äta där och sen ska vi äta glass också. Idag har jag och Nellie varit inne i stan för andra gången och jag köpte en tröja från MQ som va på rea och den hade kostat 249 kronor men jag fick den för halva priset och sen en poncho typ från H&M som kostade först 249 men den va också på rea så fick den för 75 kronor så jag har verkligen hittat saker billigt vilket jag är glad över. Jag skulle ha köpt en ny piercing men jag visste inte vad jag ville ha så de blev ingen. När vi kom hem så la vi oss och solade ett tag. Men nu orkar jag inte skriva mera, kanske bloggar mer när jag kommer hem.

ont i hela kroppen...

ligger i min yber sköna säng, de finns ingen skönare säng än den!
idag har jag och nellie legat ute i solen hela dagen vilket va skönt men tillslut blev de jätte varmt så vi gick in och duschade och lite så, och senare åkte vi till min och pappas träning. träningen gick väl sådär, gjorde illa smalbenet igen behöver bara få en smäll och sen började svullna upp och göra skit ont, sen fick jag en lårkaka av daphne och sen fick jag hennes knä i magen men förutom allt de så gick den rätt så bra ialla fall :)
vi skulle ja åkt till täby idag men vi gjorde aldrig de eftersom de va så fint väder, men imorron blir de först stan och sen senare på eftermiddagen ska vi ta en tur till Vaxholm och äta glass, hihi :)
har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt inte mer än att jag snart ska sova tror jag, för jag är skit trött. juste hittade lite bilder från Rånäs när vi alla nior va där men dom laddar jag upp en annan dag.
sov gott alla!

tänker tillbaka...

orkar egentligen inte blogga men tänkte att jag slänger in ett inlägg lite snabbt :)
rubriken har inget med de här och göra visste inte bara vad jag skulle skriva. men jag satt och tänkte tillbaka till grundskolan och allt där men de orkar jag inte ta upp nu.
idag har vi inte gjort mycket alls, vi gick typ upp halv 12 och sen åt vi frukost sen la vi oss i soffan och kollade på tv så vi har typ bara kollar på tv och film. jag såg nu "A walk to remember" den va skit bra de är verkligen en film ni borde se och snart ska jag kolla på en till men de vet jag inte vilken de blir men först ska jag nog gå och borsta mina tänder så att allt sånt är klart.
imorron så blir de nog först täby och sen på kvällen blir de träning. men nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, men ska försöka blogga mer imorron och sen ladda upp bilderna som jag sa förut, men jag orkar inte göra de nu så de får bli kanske nästan gång jag bloggar.
ha de bra så länge!

Dagen efter midsommar.

Idag är den sån seg dag eftersom man va uppe sent igår och så. Igår va de ju midsommar som alla vet och de kom lite folk hit så de va trevligt, vi grillade och så och Inge kub blev de heller för middag blev så sent så vi hann inte med de och sen till efterrätt blev de jordgubbstårta som jag och Nellie gjorde igår morse, jag och Nellie hjälpte till med maten också så vi gjorde ganska mycket. Har inte så mycket mer att skriva nu, tog lite bilder på de jag hade på mej igår och lite så men de laddar jag upp sen för nu skriver jag från iphonen. Men hoppas ni har haft en bra midsommar!

Inlägg från iphonen

Hihi ligger som vanligt i sängen och kollar på Eva och Adam men de är så roligt. Idag har jag och Nellie inte gjort så mycket eftersom de har regnat hela dagen så då finns de inte så mycket att göra, fast när mamma kom hem så åkte vi och handlade de som saknas till imorron eftersom de är midsommar imorron och de innebär att de kommer folk hit :) väntar bara nu på att mamma ska bli klar i köket för sen ska jag och Nellie hjälpa henne med maten till imorron. Imorron ska jag och Nellie upp hyfstat för att vi ska baka en tårta som vi gjorde förra året också, men nu ska jag kolla på Eva och Adam så bloggar kanske mer sen om jag hinner och orkar.

you and me.

ligger just nu i sängen och funerar på att gå och lägga mej faktiskt men innan lägger jag upp ett inlägg om dagen.
idag har jag och nellie bara varit hemma och solat och tagit de lugnt och sen på eftermiddagen åkte vi till mammas jobb för att möta upp henne för efter hennes jobb så skulle vi handla men medans vi väntade på mamma så satt jag och nellie i deras massage stolar som dom har på jobbet, vilket va jätte skönt mamma tog en bild på oss också men den lägger jag upp sen, och sen åkte vi och handla till midsommar allt som behövdes och sen när vi kom hem så plockade vi upp alla våra grejer från rummet så de inte är så stökigt och sen åt vi och efter ett tag fick vi tårta för anthon fyller år idag och sen har vi bara legat i min säng och kollat på eva och adam avsnitt, hihi. men nu ska jag nog logga ut och sen borsta tänderna och sen kanske kolla på ett till avsnitt men jag får se om jag orkar, men bloggar mer imorron.
godnatt!


jag och nellie på mammas jobb :)

4 timmar.

haha jag och nellie kom in för ett tag sen för vi har badat i 4 timmar räcknade vi ut de till men kul hade vi men senare kom simon också, men ialla fall jag och nellie trodde inte att vi skulle bada så länge men så blev de ialla fall och nu halv sitter vi i min säng som vanligt med en varsin data, hihi! har inte så mycket mer att skriva faktiskt eftersom de inte har hänt så mycket ikväll för vi har bara badat :)
men bloggar mer imorron. ska göra någpt annat nu.
godnatt!

lite nya saker :)

kom hem från stan för ett tag sen, de fick bli lite nya saker men jag vissar upp de i slutet av inlägget. skulle ha bloggat igår men jag orkade inte så jag får skriva lite nu istället.
igår så va vi först i täby och kollade lite men jag köpte inget för jag hittade inget jag ville och sen hade jag typ inga pengar heller så men sen va vi typ där några timmar för sen skulle vi hem för jag hade träning igår och den gick ganska bra och den va rolig också. idag så åkte vi in till stan vid halv 1 typ och sen har varit inne i stan som jag skrev i början av inlägget och sen har vi typ varit där hela dagen eller vi kom hem för typ 1 timme sen kanske och nu sitter vi båda i sängen med varsin dator men nellie kollar på One Tree Hill men vi ska nog snart upp och köpa kyckling för vi ska äta kycklingsallad har vi bestämt. imorron har vi planerat att vi ska sola om vädret tillåter de vilket vi hoppas. igår så fixade jag min iphone också eftersom vi va tvungna att återställa den och sen hade min data virus så anthon fixade datan igår så på kvällen när jag kom hem från träningen så ladda jag över allt igen :)
men nu har jag inge mer att säga faktiskt så nu kommer bilderna på de jag köpte idag.


nöjd med allt ialla fall.
bloggar mer ikväll.

Bara massa regn...

Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera men härom dagen så fick jag virus i datan så den är inte fixad än men maddes kille Anthon ska hjälpa mej att fixa den ikväll eller imorron, så de innebär att jag inte Ian använda den men jag får försöka blogga mer från min iphone istället så kanske vi får lite mer uppdateringar. Och juste de här har inte varit min vecka asso först får jag ju virus i datan och sen i torsdags så låste sig min iphone och då fixade pappa den men sen när jag skulle gå in på meddelanden så stängdes de bara ner och sen bad jag Madde skicka ett sms till mej och när hon gjorde de så låste den sig igen så till slut fick pappa helt enkelt återställa hela telefonen så allt försvann och jag kan ju inte lägga in allt igen eftersom de är på datan men jag hade ialla fall kvar dom viktigaste kontakterna på ett papper så jag klara mej ialla fall. Men nu tycker jag att mamma, pappa och Nellie ska komma hem för de börjar bli lite tråkigt nu, som jag sa så är ju Nellie på väg hit, mamma och pappa va i Tyskland så dom hämtade henne på vägen hem så nu ska hon vara här i 2 veckor ungefär :) men nu har jag inte så mycket mer att berätta faktiskt kanske bloggar mer ikväll om jag orkar. Ni får ha de så bra så länge!

hemma hos lisa :)

så skönt att de är sommarlov nu! :D
skolavslutningen gick bra men mycket tårar blev de och när vi skulle sjunga jag, alice och emma då va jag skit nervös men de gick bra ialla fall och sen fick jag massa rosor av olika person.
och ikväll eller i eftermiddag åker vi till john för grillning och bad :)
men nu ska jag inte skriva mera men vi hörs!
SOMMARLOV!! :D

skolavslutning idag...

jag vet att de va ett bra tag sen jag bloggade sist men har inte haft ork och sen har jag nappt varit hemma sen förra fredagen. men jag kanske kommer bli bättre på att uppdatera nu när de blir sommarlov.
kommer sakna vissa personer så enormt mycket...
aja ska inte skriva så mycket för jag måste börja göra mej i ordning.


min klänning som jag köpte igår som jag ska ha idag :)

men hinner inte skriva mera nu!
puss!

RSS 2.0