va söt man va när man va liten...





nu tycker jag att de är dax att blogga igen, har inte gjort de på hela dagen :)

efter skolan så följde tiffa med mej hem för vi skulle ner till centrum och sola så vi åkte först hem till mej och lämna våra väskor och så sen gick vi ner till centrumet och solade i 10 min och de räkte faktiskt, och de är alltid lika skönt efter så nu blir de inge mer sola på den hära veckan men nästa vecka blir de igen och hoppas de blir med tiffa då igen eller med mamma , de får jag se då :)

nej nu ska jag berätta om min rubrik faktiskt för de brukar aldrig hända att jag gör de.
men ialla fall efter vi hade ätit klart så hade pappa tagit upp lite lådor som vi inte hade packat upp än och då hittade han massa skolfoton på mej och madde men tror de va mest på mej, de är skolfoton sen dagsi och de senaste va ifrån 8:an så jag har några skolfoton kan man juh säga och då menar jag att jag har ifrån alla år, men de är ganska kul att ha de faktiskt. men jag måste juh säga att man va grymt mycke sötare när man va liten, jag borde ha varit stolt över mej själv när jag va liten, för så söt va jag :D
bilder kanske kommer nån gång :) <3

imorron blir de att ta flex med tiffa på morgonen, vi tänkte först ta sov morgon men de är lika bra att ta flexen så man redan har gjort den.

innan jag lägger upp de hära inlägget så bjuder jag på en bild på Kribbe xD <3


haha, perfekt bild asso xD


de fick bli ett avslut med en bild.




ny duschad :)





ny duschad och klar, de känns alltid skönt :)

träningen gick jätte bra idag. de va skönt att börja träna igen eftersom jag typ inte tränade hela förra veckan pågrund av att jag va sjuk .

asso jag trodde att jag skulle frysa ihjäl när jag och madde gick ifrån bussen, de va sjukt kallt, men ändå va de bara 8 grader, men tänk då imorron när de ska typ vara 6 grader när jag ska till skolan :O . jag sa de till tiffa så vi bestämde att de blir dunjackorna imorron annars lär man juh frysa ihjäl :O hahaha ! nej men de lär juh bli riktigt kallt annars xD

skönt nu blir de ingen träning på 2 dagar så nu är de bara att vila ut och sen göra träningen på torsdag rikigt bra :D

och imorron blir de nog att vara med tiffa och sola ! wiie !

juste vi fick nya scheman idag och dom suger för vi började typ 5 över 8 varje dag och de va jätte bra för då kommer inte jag försent men nu har dom ändrat till 8 istället så jävla onödigt -.-



snart dax att åka och träna :D




min dag har vari lite halv galen asso xD linus är ett damp barn han slog mej flera gånger idag, men han får sina anfall ibland xD hahaha ! nej men sen idag på SOn så skulle vi göra ett grupp arbete och då skulle vi jobba med vår borsgranne alltså den man sitter brevid, jag och tiffa sitter brevid varandra så vi håller på att göra ett arbete eller man skulle välja mellan några partier , och man skulle välja en så jag och tiffa fick miljöpatriet och vi lbev inte klara idag men vi ska förtsätta nästa lektion :) och dagen har ändå varit ganskan lugn :)

och snart blir de att åka till träningen och träna, är fett taggad faktiskt :D



svar på kommentar. och de är juh såklart tiffas.  inlägget heter "ÄLSKAR DEJ POJKVÄN!"


Tiffas kommentar: O så lägger du in just den där bilden! Hahahahaha!<33

Svar: haha , ja för jag hittade ingen annan , finns juh inte så mycke bilder på honom juh :O <33



skriver mer sen när jag har kommit hem ! <3



ÄLSKAR DEJ POJKVÄN !





JAG ÄLSKAR ERIK SANDBERG MEST !
UTAN HONOM VET JAG INTE VAD JAG SKULLE GÖRA !




JAG HAR FAKTISKT VÄRLDENS UNDERBARSTE POJKVÄN ! <3


pallar snart inte mer !



okej de här inlägget kanske inte kommer vara så roligt att läsa men ni gör som ni vill om ni vill läsa de här eller inte men jag känner att jag mpste skriva av lite och skriva vad jag känner och tänker innan hela jag försvinner.

asso jag vet inte varför jag känner mej så som jag gör, känner att jag är helt världelös och bara ställer till med massa saker, vafan ska man göra om man känner så?
tror jag har kommit tillbaka till den perioden jag känner mej deppig och allt är bara skit, för grejen är att de är så jag känner mej och så känner nu, ingeting är längre bra. jag försöker varje dag att göra allt bra men jag lyckas inte, och jag försöker att ändra på allt men som sagt lyckas inte med heller, är så trött på de.
jag har en underbar kille men jag känner att vi inte direkt har de bäst just eller vi kanske har de, men nästan varje gång vi är så är de alltid nått som gör satt vi börjar små bråka och jag vill helst slippa de. och oftast när jag blir sur för de så är de alltid nått annat också som gör mej på dåligt humör, men de är inte så lätt att parat med honom... jag älskar honom mer än någon annan gör ! <3

jag vet att de bara finns en här i världen som får mej på fötterna igen när jag har varit nere och de är Tiffany Tillenius, jag älskar dej vännen, älskar dej för den du är och att du alltid finns för en när man har de som jobbigast.

förlåt för att jag skriver sånt här just här, men jag vet inte annars vart jag ska skriva de och de är min blogg och jag bestämmer själv vad jag ska skriva.


trevlig eftermiddag/kväll igår :)





dax att blogga igen känner jag .... jag har inte haft ork tidigare.


igår så fyllde pappa år så då kommer de massa folk hit tror att vi blev ungefär 30 styckna men kul va de ialla fall :D så på dagen så va de bara att städa rummet och fixa lite och sätta upp ett tält och lite andra saker, och sen gick jag ner och möte erik nere vid bussen vid 20 över 4 och sen efter de så började folk komma :) och sen hade vi de trevligt , och sen vid 8 så gick jag och erik för vi skulle hem till honom och sova där för de blev lättast så eftersom de va massa andra som skulle sova kvar här så då gjorde vi de. fast när vi va på väg hem till honom så stannade vi vid väsby centrum för vi skulle köpa godis och så men sen åkte vi hem till honom och kollade på film och hade de "jätte" mysigt nej men vi hade de ialla fall lite mysigt... och sen idag så gjorde vi inte så mycke, vi gick inte upp förän vid 11 typ och sen vid 12 fick jag veta att han skulle träffa sin gamla klass vid 2 de va juh kul att få veta de då och inte typ igår eller nått så jag visste, men som sagt killar är såna eller ialla fall erik han säger gärna saker samma dag men men, och nu sitter jag här hemma och inte gör ett skit men ska kanske följa med pappa sen upp till ishallen om jag inte har nått annat för mej men de tror jag inte att jag kommer ha så de kommer nog bli så.

och juste de va sjukt kul att träffa niclas igen :D <3

orkar inte skriva mer nu på de här inlägget, men ska skriva ett till men de kommer inte vara lika roligt.


hatar killar ibland asso...





asso ibland vill jag bara inte att killar ska finnas, för ibland tröttnar man på dom så man inte vet vad man ska göra, okej killar tycker väl lika dant om oss tjejer men ialla fall, nu är de inte tjejerna vi pratar om utan er killar.

när man har en kille så är de väl så att han ska stötta än när man har de lite jobbigt med något eller hur? för en kille som gör de är juh helt perfekta men tänk dej då en kille som inte stöttar än lika mycke som han borde göra, utan bara typ låtsas om att bry sig om inte äns de och bara är helt oinresserad, och de är inte direkt en sån kille man vill ha, och man kan juh inte dumpa honom för de , för om man älskar honom så ska man vara tsm med honom. men de är bara att bita ihop och göra de bästa av saken...
som sagt, kärlek är inte lätt och de kommer de aldrig vara när man va liten så såg man fram emot de, men nu när man är äldre så är de inte lika roligt så som tyckte när man va liten.
tänk om de bara fanns killar som va perfekt och ibland möter man massa idioter och de har jag bland annat gjort under några år. om man bara kunde träffa nån perfekt kille. jag har haft en ända kille som har varit helt perfekt som har brytt sig om en och en som alltid funnits vid ens sida när man har de jobbigt och som man kunde prata med allt om.

men som sagt killar kan vara underbar och så , men de finns vissa tillfällen man bara vill strypa dom eller nått liknande...



nu är de dax att blogga igen :)





nu är de faktiskt dax att blogga lite för nu har jag inte bloggat sen i måndags och de är rikigt dåligt gjort av mej faktiskt...

skolan har faktiskt varit ganska rolig idag, eller de va mest för att jag och tiffa har fått tillbaka vår roliga humor igen, och den går verkligen inte att hata de går bara att älska den xD haha ! ringde henne nys för att fråga vad hon skulle ha på sig imorron för vi har skolfoto imorron och jag visste verkligen inte vad jag skulle ha på mej men nu tror jag att jag vet vad de blir för nått :) och allt är tack vare tiffa, älskar den tjejen enormt mycke !

aa som sagt imorron har vi skolfoto och jag är inte alls sugen på de nu, kunde de inte ha varit nästa vecka istället, aja men de är ändå skönt att ha gjort de sen, och de blir sista skolfoto i krabyskolan :´( inge kul ...

skriver ett annat inlägg nu efter jag har lagt upp de hära :D <3



första riktiga skoldagen + 3 månader med....





då va första riktiga skoldagen avklarad med massa äckel lektioner, jag hatar redan dom och ändå har jag bara haft So och svenska, lite sjukt asso, aja men de är bara att bita ihop :)

och sen är de 3 månader med världens bästa pojvän som är Erik sandberg, jag älskar dej över hela mitt hjärta älskling, utan dej hade inte jag varit hel. okej men typ de första vi gjorde när vi pratade idag va och bråkade eller de va typ efter vi hade pratat men nu är allt lugnt. och sen blir de nog att sova hos honom på lördag om jag inte är jätte förskyld, men de hoppas jag verkligen inte. <3

som dagt börjar bli förkyld men tror de är för att jag har öppna fönster på natten när jag sover så ska nog börja sova med dom stängda tror jag, för då kanske de blir bättre. för just nu känner jag mej häning och inge alls bra men de blir nog bättre

men orkar inte skriva mera nu, skriver mer imorron ! <3



snart dax att duscha






tiffa tvingade mej att blogga så får väl ta och göra de då. jag har typ inget att skriva men får väl komma på nått.

imorron är de skola igen, och jag pallar verkligen inte med den, ändå då har jag bara gått där i 2 dagar och de är ungefär 9 veckor kvar tills man är leding, men de är ingen idé att börja räkna ner nu för de kommer bara bli jobbigt och sen kommer de gå jätte långsamt, så de skiter jag i :D


jag funderar på att duscha snart och sen gå och lägga mej, för de blir upp rätt så tidigt imorron för bussen går 07:40 att man pallar. för en vecka sen va de lov de känns så konstigt att gå till skolan igen.


jag saknar min erik så sjukt mycke ! kul att våra schema är helt olika, han slutar typ mega sent varje dag, men men sånt é livet.


nej och sen saknar jag Tiffany Tillenius sjukt mycke också !! men vi ses juh imorron ! juste jag fick skåp brevid henne också :D Wiie !  jag älskar dej sjukt mycke bästavän ! <3


ska duscha nu !


har inte skrivit sen typ fredags...





har inte skrivit nått sen i fredags typ, dåligt ? jag vet , men ska bli bättre men jag har ändå varit ganska bra på att blogga förra veckan tycker jag (:

orkar inte skriva nått men tänkte säga att jag har världens bästa föräldrar och farfar, för igår när mamm och pappa kom hem så hade dom med sig 2 ....


iphones en till mej och en till madde, gissa om man blev glad :D

 

skriver mera sen ! <3

 

 


mobil förbud ! -.-




asso skolan är så jävla tönitg. nu på sommarlovet hade dom disskuterat om mobiler. lärarna tycker att vi använder dom för mycke, men dom kan bara gå och pilla sig. och sen idag så fick vi veta de och sen sa dom att dom hade bestämmt att vecka 35 så ska de vara en mobil förbud vecka, så de innebär att vi inte får ha med oss dom till lektionen och de är faktiskt ganska fånigt. men sen när jag och tiffa fick höra de, asso vilka reaktioner vi fick båda bah : VAH!! :O de ba faktiskt ganska roligt och alla kollade typ på oss xD men de kommer ialla fall säkert finnas nån som har på sig den, men jag och tiffa sa att de är bara att ha den i bhn för där kan dom inte kolla. och jag har nog blivit lite bättre på att inte messa på lektionerna eller jag tror de men jag vet inte, de lär juh vissa sig nästa vecka xD

har 2 exempel här, dom 2 har svårt att låta bli att messa på lektionerna och överhuvudtaget.


exempel 1, tiffa älskar sin mobil . hade ingen annan bild där man ser henne messa så jenny kom också med men hon är ingen som messar


exempel 2, och de är juh såklart jag :)

jag och tiffa är fan sms nördar xD haha men vi gillar de xD


nej men skolan går lite långt med de faktiskt. bajs på skolan !



första skoldagen avklarad



första skoldagen avklarad och jag överlevde den :D haha, nej men så jobbig va den faktiskt inte, vi gjorde typ ingenting faktiskt . men de va sjukt kul att få träffa alla igen :D speciellt Tiffany Tillenius som jag inte har träffat på hela lovet och som jag tycker är bajs dåligt att vi inte gjorde de...
hihi, precis när jag skulle blogga så sa tiffa till mej att jag skulle göra de. juste gjorde rekord igår med 7 inlägg på en och samma dag *stolt* haha fast tiffa har skrvit 7 inlägg nu så nu blir de att läsa hennes blogg efter jag är klar.

tränade idag också och de va nog den jobbigaste träningen på länge, fy va den va jobbig. men sen efter träningen fick jag jätte ont i ryggen så nu ligger jag här i sängen med ryggsmärtor, och de gillar jag verkligen inte.

sen när madde höll på att laga mat när hon skulle ta upp vitlökspressaren så va de en kackelacka där och gissa om hon blev rädd, för jag duschade eller va precis klar så hör jag henne svära och då frågar jag vad de är och då säger hon att de är en kackelacka där så jag fick torka mej ganska fort och sen fick jag gå ut och hjälpa henne men vi fick ut den till slut ialla fall och de va juh bra de :)

jag vet inte vad jag mer ska skrva, men har inget mer nu faktiskt, bloggar kanske mer senare de beror på om jag har får jätte tråkigt.

bjuder på en bild på mej och tiffa också :D <3


vem har sagt att vi är normala xD älskar dej bästavän ! <3



skola imorron ... -.-



så börjar skolan imorron då... fast dom första dagarna är inge fara med för då gör vi ialla fall typ inget, utan de är värre sen efter typ 1 vecka då börjar dom riktiga letionerna.
pratar med tiffa på msn och hon säger att dom har gjort skåphallen jätte ful och de tror jag säkert att dom har gjort, men fattar inte varför och sen har dom tagit bort massa skåp också... och sen har dom säkert gjort nått mer...
men ska försöka sova snart. men skriver mer imorron när jag har kommit hem ...


fan !!



asso vafan håller jag på med... jag gör bara allt jobbigt för mej just nu, hur fan lyckas man!
varför kan jag inte bara tänka posetivit för, bara för att skolan börjar så börjar jag tänka negativt om allt. fattar verkligen inte vad jag håller på med. jag tänker negativit om skolan att jag inte kommer klara den bara för att jag börjar i 9:an nu och alla nationelle prov och sånt kommer, och tänker till och med att jag inte kommer klara dom men de är klart som fan att jag kommer klara dom ! jag har lovat mej själv att jag ska ta tag i skolan nu och sköta den och fixa mina betyg, de va de om skolan men sen tänker jag negativit om annat också. förhållandet mellan mej och erik,  asso jag fattar inte vad jag tänker med. klart som fan att vi kommer hålla ihop fast skolan börjar och att hans hockey snart börjar, men de är bara jag som inte vill inse att vi kommer kunna träffas ialla fall. jag vet inte varför jag tänker så, men jag älskar dej över allt och annat här på jorden !!



kul att man kommer kunna sova sen, eller inte... kommer fan inte kunna sova !!!
hatar dehära !!




saknar dej :´(



jag saknar dej knäppt mycke älskling ! <3

älskar dej !!





  


erik sandberg <3 caroline jansson




längtar !!! :D




nu har jag bestämt mej och jag har pratat med både mamma och pappa om de. så nu är de bestämt att jag ska pierca navlen :D längtar så sjukt mycke. men måste först vänta tills rugby säsongen är slut och sen ska jag boka en dag jag ska göra de. så nu gäller de också stt spara pengar till de :D brukar ha svårt att göra de men nu när jag ska spara pengar till en sak jag velat gjort länge så kommer man lyckas :)



och då kommer de bli nån sånhära tror jag :D


ensam hemma ...





är helt ensam hemma och jag vet inte vad jag ska göra, eller jag väntar bara på att lisa ska ringa eller svara i sin mobil, för vi ska vara idag och hon ska sova här imorron också eftersom de är skola imorron... men jag kommer väl på nått snart, funderar på att gå och ta nått att äta men jag orkar inte för jag sitter så bra här i soffan.

tiffa räddade verkligen mitt liv för typ 1 timme sen eller nått sånt, för de va verkligen typ inga roliga inne på msn och sen loggar hon in och då kunde jag prata med henne och pratar fortfarande med henne.
båda v är skit trötta, jag somnade inte förän halv 5 typ och sen vaknde jag halv 10 och tiffa somnade typ 6 och vaknde typ för 40 min sen. de är faktiskt synd om oss xD

idag så åkte mamma och pappa till vemdalen och tog med sig hundarna och sen kommer dom typ hem på lördag, så nu får jag och madde klara oss själva i några dagar men de kommer gå så bra så. och imorron så börjar äckel skolan , jag pallar verkligen inte med den, jag vill ha längre sommarlov... jag kommer allvarligt talat bryta ihop nästa vecka eller så fort våra rikigta äckel lektioner börjar. nu längtar jag till nästa lov men vi går typ 5-6 veckor sen är de typ höstlov :D längtar redan till de !

de är verkligen inte kul att vara helt ensam hemma, madde började  i skolan idag så hon är där och sen mamma och pappa är juh på väg till vemdalen så nu är de bara jag hemma...

har inge mer att skriva nu, skriver mera sen !



Porrsnacket xD




haha ja, jag och tiffa kanske inte är så normala men vad ska man snacka om då om man har tråkigt. rubriken säger ganska mycke faktiskt.
jag och tiffa hade tråkigt för ett tag sen och sen kom vi in på porr, men fråga mej inte varför men vi gjorde de ialla fall, så vi satt och snackade om porr i säkert 30-40 min eller nått sånt xD.
och vi kom fram till att de är mest killar som kollar på porr och de är inte lika många tjejer som gör de. visst de finns tjejer som kollar på de men de är oftare att man hör att killar har kollat på de. och de är lixom killarnas grej att göra de, de är dom som är mest porr intresserade. och sen sa hon helt plötsligt att hon ser en bild framför sig när jag sitter och kollar på de, men hon är lite sjuk, men sen sa hon att hon bara "nej usch, bättre att se en kille me de faktiskt xD" och de är juh faktiskt sant, för om man hör att en tjej har kollat på de så blir man lite förvånnad men sen när man hör att en kille har gjort de då blir man inte alls förvånnad. och de roligaste med killar är att om man kommer på dom att dom har kollat på de så tycker vissa att de är pinsamt och de är ganska roligt att se faktiskt... xD

haha , sa sen till tiffa att jag va tvungen att skriva dehära på bloggen och de tyckte hon att jag skulle göra xD

hihi de va typ de vi snackade om ett tag, vi är ganska sjuka xD men roligt hade vi ialla fall.
jag älskar vår humor tiffa, och sknart börjar den i skolan också :D


happ så va de onsdag då...




har ingen bra rubrik så skrev bara nått. nu är de faktiskt onsdag för klockan är över 12.

haha, nu va de ett tag sen men tiffa sa nyss till mej att jag skulle blogga, och de va de jag höll på med också för jag har inget annat att göra.

kan juh inte skriva igår nu hur kvällen slutade för igår va de juh tisdag xD
nej men min måndags kväll slutade ialla fall med att jag åkte hem erik , men de blev rätt sent kom inte hem till honom förän vid halv 10 typ, men de va bara för att han hade varit på grönan med sina kusiner och sen åt vi ialla fall inte förän vid 8 och bussen gick 20:44, men sen när jag kom till honom så kollade vi på tv och sen gick vi ut med deras hundar och sen gick vi och la oss och sen blev de lite mys och sen igår så vaknde vi typ vid 10 och sen gick vi upp och skulle äta frukost men de va bara erik som gjorde de för jag va inge hungrig, och sen gick vi ner igen och la oss i sängen och sen vid 12:30 så åkte han och emil till gymmet för dom hade PT klockan 13:00 och då passade jag på att sova, fast jag somnade inte förän 13:40 och sen vaknde jag 14:10 av att dom kom hem och de erik gör först när han kommer in i rummet är att tända lampan som va ganska taskigt gjort och sen kommer han och ska krama mej när han är svettig och äcklig, hihi. sen tvingade han upp mej för att vi skulle äta lunch och då gjorde vi de och sen tog vi de lugnt och sen åkte vi till träningen och träningen gick jätte bra, fast fick typ 3 rivmärken från cissi och ett av dom svider så jag vet inte vad jag ska göra, och sen blev de ganska blöt eftersom de regnade och sen åkte vi hem, och sen när jag kom hem åt jag, duschade och sen satte jag mej här vi datan och sitter här fortfarande.

eftersom de är onsdag nu så blir de juh imorron att skolan börjar, jag vill verkligen inte de. tycker att de har varit förkort sommarlov, vill ha längre. jag säger som erik sa  "har ångäst över att mitt älskade sommarlov är över" och håller verkligen med om de. men nu blir de verkligen att ta tag i skolan och sköta den och jag ska satsa allt på att förbättra mina betyg :D
fast jag vill ändå börja skolan för jag vill träffa Tiffany Tillenius, jag saknar henne jätte jätte mycke, har inte träffat henne på hela lovet :( <3

men nu orkar jag inte skriva mera, skriver mera senare !


har inget att göra så de blir att blogga igen...


har tråkigt och måste göra nått, orkar inte skriva men kommer lägga upp bilder från när vi va i fankrike och italien :D



madde i tyskland efter vi hade sovit där, och de här är början på vår resa.


madde, mamma och jag (:


pappa, utan honom hade vi aldrig kommit iväg för de va han som körde :)


hihi nämen titta där , de är juh lilla jag :)


mamma när vi hade stannat och ätit


bilden är tagen när vi stannade i sweich och skulle sova


nu kom de är bild på de hotellet vi bode på.


flumiga jag xD


jag älskar min syster mest !


lika söt som vanligt (:


bilden är nog tagen när vi typ hade precis kommit in i italien (:


de är aldrig dåligt att se en ferari, och en av maddes dröm bilar


jaa , när vi kom fram till hotellet i frankrike som låg i menton så va de bara att byta till bikin och sen lägga sig vid poolen (:


pappa i poolen, eller känd för kungen eller tuffingen xD


pappa och madde i poolen.


jag och madde, saknar att ligga vid poolen


mamma trivdes lika bra i poolen som alla vi andra (:


lilla jag i poolen (:


hotellet i menton (frankrike)


en mys kväll ute vid hotellet (:


visst är de ändå rätt likt madde ? ;)


tror de va första dagen på stranden (:


pappa fixar med handdukarna på stranden (:


madde när vi skulle gå en shopping runda med mamma (:


mamma när vi skulle gå en liten shopping runda tror jag att de va (:


såna här finns inte så många kvar här i stockholm eller i hela sverige, men i frankrike så fanns hur många såna här som helst xD


en fin bild över havet (:


och sen fanns de ett casino ganska nära där vi bode :D


jag när vi skulle äta middag på hotellet (:


va glad man kan se ut, haha ^^

de fick bli sista bilden för den hära gången, men jag har många flera bilder men dom lägger jag upp nån annan dag. :D





har alltid lika roligt med jenny och lisa




lisa och jenny åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag här. vi hade ganska roligt faktiskt eller vi åkte på jennys moppe men de va ändå roligt. bilder kommer upp nån dag :)

jag hatar killar ibland asso, dom planerar och tänker som... aa jag vet inte vad, men dom kan ialla fall inte göra de. men de är bara att lära sig de. fast alla killar är inte så men många är så ialla fall.


jag vet inte rikigt vad jag ska göra nu men jag kommer väl på nått snart :)


kort inlägg.



väntar på 2 underbara personer :D




sitter nu och väntar på lisa och jenny som kommer snart tror jag :)
har inte träffat dom på hur länge som helst. jag saknar er tjejer ! <3


ikväll vet jag inte ännu hur de blir, eftersom erik ska till grönan med sin kusin och dom öppnar inte förän 3 så de kommer nog bli sent, men får veta runt 6 hur de blir för om dom stanna där efter 6 eller till hlav 7 så blir de inte att åka till honom för då blir de försent och då ska jag kolla om jenny vill göra nått eller nått sånt, men jag hoppas att jag kan åka till erik. men får se sen, men de är jobbigt att behöva vänta på ett svar , för annars kunnde jag lika gärna bestämma nått nu med jenny eller lisa , men jag bloggar mer om de sen och säger hur de blev.


de fick bli ett kort inlägg nu.

skriver mer sen ! :D <3



har tråkigt. undrar just vad som händer ikväll




vet att jag har varit dålig på att blogga men jag har mina andledningar, har juh faktiskt varit borta i 2 veckor så de är min andledning :)

jag orkar verkligen inte blogga så de här kommer bli ett kort inlägg, men kommer säkert skriva mera under kvällen.

men vi kom hem i fredags eftermiddag , de va ganska skönt att komma hem faktiskt. igår så spelade jag min tredje match med damerna de va rikigt kul faktiskt efter de åkte jag hem till erik och sen va jag där, men sen skulle vi kolla bussar men han orkarde inte kolla de och sen sa han att han tyckte att jag skulle sova där så då gjorde jag de, men de va inte kul imorse för han skulle ha akademi träning så han ställde klockan på halv 8 för vi skulle typ gå halv 9, men sen när han hade gått upp så orkade inte jag så han fick väcka mej 8 för de tog inte så lång tid för mej att fixa mej, och han kunde ha varit lika snäll som sin bror och sagt att jag kunde sova vidare och sen åka hem när jag vaknde, men nej nej så snäll är han inte... men han ska få igen ... men sen när dom åkte så åkte jag också, och sen när jag kom hem så byte jag kläder för sen skulle jag,madde och pappa till årstafältet för pappa skulle spela, och där borta träffade jag min saknade sara , och så va jag med henne för dom hade akademi träning på årstafältet och sen åkte vi hem och då¨kollade vi på film, och nu sitter jag här och väntar tills maten blir klar.

imorron blir de att vara med syster lisa :D och sen kanske med erik de beror på när han kommer hem ifrån grönan och de får jag vet imorron rätt så tidigt för annars om jag inte är med honom så får jag planera om min kväll men de hoppas jag att jag inte behöver göra :)

de blev ändå rätt så långt, eller de blev ett längre inlägg än vad jag trodde :)

skriver kanske mera sen, ska sova tidigt idag för jag är jätte trött.



är i italien nu :D




har inte kunnat blogga nu på ungefär 2 veckor, eftersom vi intehar haft nått internet. så nu lånar jag pappas dator och de finns juh såklart internet på hotellet *happyface* hihi. för er som inte vet de så kommer vi hem på lördag nån gång. men vi ska försöka komma hem innan 12 på lördagen för damerna har match då men vi får se om vi hinner hem till de,men så somvi har räknat med och så , såska vi hinna men sen vet man aldrig med köer och sånt, och jag kan juh säga att jag inte är så taggad på att spela eftersom då har man typ sutit i en bil ungefär i 2 dagar, men men, får ta och ställa upp för dom. för vi börjar åka hem på torsdag.

jag har haft de jätte bra hittils, de har varit mycke sol och bad kan man juh säga. jag vet att ni där hemma är avis på mej,förvi har haft de jätte varmt och skönt,men jag vet att där hemma i sverige har de varit regnit och inge bra väder alls. vi har bara haft en dålig dag och de va när vi va i frankrike då började de spöregna och oska, blixtra och efter ett tag började de att hagla också och då kan jag säga att jag blev skit rädd för vi satt i bilen då.men tänkte berätta lite nu vad vi har gjort förutom att solat och badat varje dag typ.
vi va först i frankrike och där hade vi de jätte bra. vi åkte till Monaco, först va de menningen att vi skulle bo där men nu bode vii Menton,men sen har vi också varit i Nice, Cannes och ett ställe till och de kommer nog vara resans höjdpunkt och stället är St Tropez ! jag vet att ni är lite avis på mej för att jag har varit där och inte ni , nej men de vajätte fint där, och sen alla deras båtar de ärfan sjukt vad stora dom är, storleken på dom är nästan som viking line och dom,fast dom båtarna i st tropez va lite míndre,men inte så mycke :O vissa hade till och med 3 våningar och pool på sina, fast vi kom fram till sen att de är några som har dom och sen att dom hyr ut dom, men nu vill jag inte prata mer om dom för då blir man bara avis eller de är jag redan men ialla fall. men de är ett ställe jag skulle vilja åka till igen.
och här i italien så har vi bara varit nere i byn och vi bor i San Remo och den´staden är ganska fin. och här har vi bara gått i stan och badat och solat.

de har blivit en hel del nya saker, 2 klänningar och 2 armband och sen får vi se om de blir nå mer innan vi åker hem. men en sak måste jag köpa innan vi åker hem och de är nått till erik men jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa så de blir nog lätt.

och sen har jag hittat mina drömbilar , lägger upp bilder på dom när jag kommer hem och sen har vi sätt 2 ferrarisar :D *stolt*


och sen när jag kommer hem så måste jag planera in massa saker, eller måste inte göra de när jag kommer hem men måste göra de ialla fall. och är lite sådär till att jag kommer hinna träffa erik :/ men hoppas jag hinner de, för på söndag kunde inte han och inte på måndag och sen  på tisfag har vi båda träning och sen är de bara onsdag kvar och sen börjar skolan igen ;( och när den börjar så kommer inte vi hinna träffas nått :( vet inte hur jag ska klara mej... och sen måste jag hinna träffa cherin också ,men de ska vi kunna fixa.

jag har saknar dej erik sjukt mycke och jag saknar dej nu me. älskar dej !<3


orkar inte skriva mera nu, för de är dax att gå och lägga sig, för imorron blir de sista dagenpå stranden så då blir de att ligga och pressa.

ha de bra så länge, så hörs vi mera när jag kommer hem till sverige !


sista natten i sverige på 2 veckor :D



nu är allt packat och klart, eller blev klar för ett tag sen. och jag är så glad för jag fick plats med allt jag ska ha med mej i den väskan som jag ville ha :)
men nu blir de nog att gå och lägga sig så man orkar gå upp imorron bitti också, för vi åker ändå rätt så tidigt så vi inte kommer fram till tyskland så sent. men som sagt de här blir nog mitt sista inlägg på ett tag nu fakitkst. får se om jag kan blogga nått medans vi är borta men de tror jag inte att jag kommer göra.
men ni får ha de så bra här hemma så hörs vi ! :D


GODNATT !!



tänker på dej då ! <3



när jag lyssnar på den hära låten så tänker jag på erik ! <3
asso jag vet inte, men gillar depp låtar , ibland är de inte så bra att lyssna på såna låtar, men grejen är att dom låtarna är bäst, men borde inte lyssna på såna, tanke på vad som har hänt i mitt liv...

http://www.youtube.com/watch?v=4uV-2gh03B8


de blev ett kort inlägg nu.



åker imorron :)



vet inte rikigt vad jag ska skriva, för som vanligt så tvingade tiffa mej att skriva.


jag skrev nog de i nått inlägg tidigare idag så åker jag juh bort imorron i 2 veckor. vi ska bila rint i europa, och vi har ett mål och de är att vi ska ta oss till monaco och typ frankrike men sen har vi inga fler planer, sen får vi bara se vart vi hamnar. men de ska ändå bli ganska skönt att få komma bort här ifrån, men ändå inte, för jag kommer sakna några jätte mycke. men dom här 2 veckorna kommer säkert gå jätte snabbt bara för de. men imorron ska vi ta oss från sverige till tyskland så de blir att åak bil hela dagen och sen på tisdag vet jag inte vart de blir att åka men från tyskland till nått land, men vet inte vilket, men jag ska ha med mej en liten bok som jag skriva i varje dag om vad jag har gjort och i vilka länder jag har varit i, tänkte göra de för skoj skull så man kan läsa de senare i livet så kan man se vad man har gjort och speciellt i vilka länder man har varit i. men ska bli kul att se lite andra länder än danmark, tyskland, österike, sweich, italien, grekland, kroatien och thailand, okej de där kanske vara några länder men ialla fall. har juh faktiskt inte varit i frankrike så jag hoppas vi åker dit en sväng och kollar. och de blir nog massa andra roliga länder, vi är juh borta i 2 veckor så vi hinner nog åka till några länder.

jag vet att vissa hatar mej för att jag åker, men tyvärr kan jag inte göra nått åt de.
de finns vissa som jag verkligen kommer sakna så enormt mycke och de är:
Tiffany Tillenius
Erik Sandberg (älskling)
Lisa Wendelmark
Cherin Berisha

er kommer jag sakna jätte mycke ! <3

har typ inge mer att skriva nu faktiskt, har nog kanske lite mer att skriva senare men då bloggar jag då :)

ha de så bra så länge ! <3


erik sandberg <3



jag älskar dej mest av allt på hela jorden. jag vet att de inte har varit bra mellan oss. men nu ska jag ialla fall se till satt de blir de, för jag orkar inte med att vi typ små bråkar hela tiden, jag mår ialla fall inge bra av de och de tror inte jag att du heller gör faktiskt. men de är ialla fall skönt att veta nu att allt är bra för jag har ingen lust att åka bort i 2 veckor och veta att de inte är bra, men nu har du sagt att de är bra så nu tror jag dej. just för att jag skrev de här va för att jag tycker att i helgen så har de inte varit så bra mellan oss två, eller igår kväll så va de bra men de va bara för att vi va hos dej då. men de känns som om så fort vi inte är hemma hos nån men typ som nu på årstafältet så känns de som så fort vi kommer dit så är de typ som om du inte känner mej eller asso jag vet inte rikigt vad man ska säga men nått sånt känner jag ialla fall... men de är säkert inte så, men de är så jag känner. och nu vet du att jag har tänkt många gånger på att dumpa dej men de är bara för att vi har små bråkat hela tiden så jag har inte pallat med de och grejen är att jag tänkte också på om jag skulle dumpa dej så vet jag bara att jag kommer ångra de som fan sen, så därför väntade jag se hur de blev. men hoppas de blir bättre nu, och de va ändå ganska skönt att säga de till dej så du vet om de. jag vet inte riktifr vad jag mer ska skriva, för jag kan inte skriva allt jag tycker och känner för dej för då kommer jag få sitta här i några timmar till. kommer sakna dej jätte mycke nu när jag kommer bort, de är sjukt vad jag kommer sakna dej men de kommer säkert gå bra och de kommer säkert gå fort också. men vi får träffas så fort jag kommer igen... eller jag hoppas de ialla fall. för om jag flörorar dej kommer jag förlora allt, så är de bara så därför vill jag aldrig förlora dej älskling ! för du är de bästa som har hänt mej ! jag är glad över att just jag har dej. du har varit den bästa pojkvännen hittils förutom dom stunderna vi har bråkat, men om man inte tänker på dom så är du de och du är helt underbar och perfekt också ! <3




jag älskar dej gubben ! <3
23/5-10 den bästa dagen i mitt liv ! <3



dålig uppdatering...




förlåt för den dåliga uppdateringen som har varit, men har haft fullt upp faktist. för i fredags så sov jag juh hos cherin och sen igår så va vi på årstafältet typ hela dagen för de har varit stockholm 10´s hela helgen men sen så va jag hos mormor igår också och firade henne eller hon och mamma fyllde år i torsdags men i torsdags så firade vi mamma och mormor igår, men sen åkte jag och madde tillbaka till årstafältet och sen satt vi där och väntade på cherin och alla andra, men sen bestämde jag och erik att jag skulle följa med honom hem och sen sov jag där, så de va egentligen bara igår jag inte bloggade. men jag har ialla fall haft en ganska bra helg måste jag säga förutom idag när jag blev geting stucken för de gjorde skit ont...

och sen så kan ni juh inte räkna med att jag kommer blogga på typ 2 veckor för imorron åker vi ut i europa, så de kommer bli mycke att åka bil ialla fall, men jag och madde får försöka göra de roligt. men så då kommer jag inte ha tillgång till en data , men bara så ni vet, så får passa på att blogga lite idag. men jag borde packa men jag orkar inte, men måste samla lite krafter först, hihi ! och juste kommer juh såklart lagom hem till skolan börjar :( de är dåligt, för då hinner jag inte träffa dom som jag ville träffa nu på lovet men så kan de vara ibland.



men nu ska nog skriva ett annat inlägg och de får ni se ¨då vad de handlar om :)



RSS 2.0