hatar killar ibland asso...





asso ibland vill jag bara inte att killar ska finnas, för ibland tröttnar man på dom så man inte vet vad man ska göra, okej killar tycker väl lika dant om oss tjejer men ialla fall, nu är de inte tjejerna vi pratar om utan er killar.

när man har en kille så är de väl så att han ska stötta än när man har de lite jobbigt med något eller hur? för en kille som gör de är juh helt perfekta men tänk dej då en kille som inte stöttar än lika mycke som han borde göra, utan bara typ låtsas om att bry sig om inte äns de och bara är helt oinresserad, och de är inte direkt en sån kille man vill ha, och man kan juh inte dumpa honom för de , för om man älskar honom så ska man vara tsm med honom. men de är bara att bita ihop och göra de bästa av saken...
som sagt, kärlek är inte lätt och de kommer de aldrig vara när man va liten så såg man fram emot de, men nu när man är äldre så är de inte lika roligt så som tyckte när man va liten.
tänk om de bara fanns killar som va perfekt och ibland möter man massa idioter och de har jag bland annat gjort under några år. om man bara kunde träffa nån perfekt kille. jag har haft en ända kille som har varit helt perfekt som har brytt sig om en och en som alltid funnits vid ens sida när man har de jobbigt och som man kunde prata med allt om.

men som sagt killar kan vara underbar och så , men de finns vissa tillfällen man bara vill strypa dom eller nått liknande...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0