har tråkigt ...

Hellu alla glada ! :D <3

Min dag idag har väl varit bra, de hände inte så mycke i skolan idag inte som igår. men jag och lisa hade tänkt att ha vattenkrig idag med men de va inte lika varmt så vi hade aldrig de, men imorron får se hur de blir. och sen idag fick vi veta att vår SO och HKK lärare ska sluta och börja jobba i en annan skola i Norrtälje, på ett sätt är de bra för då slipper jag honom för han är dryg men de dåliga är att då har jag ingen att dryga mej mot och kaxa imot så de kommer bli lite tråkigt, och sen va han ändå en bra lärare.
skulle ha haft träning idag också men de blev inte så för att vår tränare kunde inte komma så vi skulle träna själva hemma, men de kan jag erkänna att de har jag inte gjort, men jag har gjort massa annat istället som är med skolan så jag pluggade faktiskt lite, känner mej ganska stolt nu. juste och sen efter jag hade slutat kom mamma oxh hämtade och vi åkte till täby och shoppade lite och köpte 2 linnen, ett par tights och en rutig skjorta är jätte nöjd med köpen .

imorron så vet jag inte vad som händer, antagligen hem efter skolan eller nått .
tror inte att jag kommer blogga på ett tag nu för från och med fredag har jag fullt upp för jag ska vara med Lisa typ hela helgen och de kommer bli skit kul, fast vi har alltid kul när vi är.
men nu orkar jag inte blogga mera, men innan jag säger hejdå så lägger jag upp en bild på de som jag köpte idag.


kläderna jag köpte idag :)





P.S saknar min älskade pappa mest !!


puss på er ! <3


rolig dag xD

Hellu alla glada ! :D <3

dagen idag har varit skit rolig och smärtsam ....
men de roliga idag va att jag, tiffa och lisa hade vattenkrig för att de va så varmt, men de va jag och tiffa som började för vi tycte de va sjukt varmt men sen efter tag kommer lisa och vill vara med men de slutar med att de är bara jag och lisa. och ni kan juh gissa vem som blev mest blött... jo jag såklart xD , men de va ändå sjukt kul, och sen fast de hära hände innan vatten kriget men ialla fall, när vi skulle gå in efter lunch då smäller tiffa igen dörren på mej så jag får den precis onvanför ögat så nuär jag svullen där (tack tiffa xD) och sen när jag skulle gå och kolla de så när jag ska gå in igenom dörren igen så smäller tiffa igen den på min armbåge så jag fick ont i den, så man kan säga att de inte har varit min dag idag.
men annars har den varit hur bra som helst.
och sen på fördjupningen så hade vi inte den läraren som vi brukar vi hade en annan och man kan juh säga att vi inte jobbade ett skit, men jag och lisa va på flams humör fast de är vi typ alltid men ialla fall.


jag vet att jag dålig på att blogga men ibland orkar jag verkligen inte göra de, men jag ska försöka att bli bättre.


nu kommer de en bild på min nya klänning och koftan som jag köpte i söndags :)








och sen en bild på min saknade pappa som åkte till thailand i söndags :( <3 (bilden är från österrike)
älskar dej !






de va allt för idag, kan juh hoppas på de bästa att jag bloggar imorron oxå ! <3


puss på er ! <3

halv bra dag idag...

Hellu alla glada ! <3


min dag idag har väl varit okej, eller hela skoladagen va bra ända till efter skolan. jag orkar tyvärr inte berätta vad som hände, men jag trodde de skulle ta slut mellan mej och min älskling... :(
de va inte menningen att de skulle hända på din födelsedag älskling... <3

men nu ska jag nog ta och gå och lägga mej.

men innan kommer du en bild på födelsedags barnet  :) <3




Grattis sötis ! <333
älskar dej mest ! <3


puss på er !


Länge sen jag skrev :)

Hellu alla glada ! :D <3


idag har min dag varit bra men lite dryg också, men så är de alltid på fredagar.
lite senare ikväll kommer min älsklings lisa och hon ska antagligen sova här hela helgen :) <3

efter skolan idag så va jag och lisa först hos marie-louise och sen drog jag förre lisa för jag skulle egentligen till vallentuna och sen kom erik i typ sista sekunden som vanligt och frågade om jag kunde stanna kvar så jag stannade kvar med min älskling , och sen kom jenny men sen åkte hon hem och sen kom lisa och då satt vi vid buss hålsplatsen tills vi skulle hem. de är alltid lika roligt att träffa dej älskling <3


Älskling, de är bara dej jag älskar, älskar ingen annan. jag trodde verkligen inte att de skulle bli vi igen, men sen den 25/3-10 blev de vi igen. jag älskar dej över hela mitt hjärta om jag förlorar dej kommer de kännas som om jag förlorar allt och de vill inte jag. varje gång jag ser dej blir jag glad, och jag går till skolan bland annat för att du är där.
jag älskar dej mest ! <3

 

Puss på er !! <3


RSS 2.0