sovdax snart !






snart blir de att sova, jag är sjukt trött och längtar efter att få lägga mej i sängen och bara slappna av och försöka tänka på annat.

försöker att plugga lite NO men de går absolut inge bra. vi har prov imorron och de kommer säkert gå skit men jag hoppas att de kommer gå bra, och sen glömde jag juh såklart fysik boken i skolan så nu kan jag inte läsa allt om ögat för de är de vi har prov på. men hoppas de går rätt så bra ialla fall :)

idag efter skolan så åkte jag till danderyds talklinik och de gick jätte bra och sen åkte jag och pappa till robban och efter de så åkte vi och tränade , och träningen gick väl ganska bra.

pratade med tiffa för några minuter sen och då fick jag veta massa nya saker, men asso de är så jävla töntigt de jag fick veta, jag blir så jävla arg, för hon är inte världens ängel (pratar inte om tiffa nu) ...

nej men nu lägger jag upp bilder från NO lektionen sen igår som robert tog :)


jag , tiffa och wille :D


asso fyfan vilken bild xD


skrattar gänget xD


man ser bara tiffa och wille, men tiffa ville inte vara med på bilden så hon gömde sig med sina händer medans jag gömer mej nästan helt xD


nej men nu blir de att sova !
GODNATT !!



byxmyndig nu :D






ja som sagt rubriken säger allt :D fyller 15 idag och de innebär att jag blir byxmyndig så nu behöver man inte göra de olagligt längre :D <3

tack till alla som har gratat mej , de är ungefär 120 st som har sagt grattis på facebook, och sen är de några som har skickats sms eller ringt :)


har haft en ganska bra dag förutom efter skolan då jag började bråka med erik igen :( och jag visste inte vad jag skulle göra så jag började gråta men som tur va så va tiffa där som kunde trösta mej och jag just då tänkte jag att jag inte kan vara tsm med honom längre, för jag fick inte svar på mina frågor och så va han bara tyst och sen andra gången jag ringde honom så klickade han och de kanske inte va de smartaste gjort men sen ringde jag honom igen och då pratade vi ett tag och då frågade jag om vi skulle fortsätta eller inte men han va bara tyst och sen berättade jag hur jag ville ha de och sen frågade jag igen om han ville fortsätta och då sa han "klart" så vi lämnade bara allt bakom oss då.
men vi behövde inte bråka men eftersom de är nån som har förstört halva mitt liv så blev de som de blev och tanke på vad den hära personen har gjort så kommer jag aldrig kunna förlåta henne...
men annars har den varit bra.
dom sjöng för meh både på musiken och i matsalen :)

och sen efter skolan eller efter vi hade varit på haket ett tag så följde tiffa med mej hem och sen åkte hon hem typ vid 8 och sen kom mina kusiner förbi och sa grattis och sådära och sen satte jag mej här och snart blir de att sova tror jag :)

imorron efter skolan ska jag till danderyd igen på uppföljnings sak :)


men nu ska jag borsta tänderna och så och sen blir de nog att sova !


hatar dej !






nu tyckte tiffa att jag skulle blogga och de kan jag ändå hålla med om, men de är nog de sista jag gör innan jag går och lägger mej. sängen börjar roppa nu att de är dax att sova och känner mej rätt trött också och de är ifrån helgen...

aja rubriken säger så j*vla mycke ! men de behöver vi inte prata om , men de är bara en person som jag verkligen inte gillar och som typ försöker förstöra mellan mej och erik :( men de kommer den personen aldrig lyckas med... !

den här kvällen har inte varit så bra har haft ett bråk mellan mej och 3 personer till , men jag och tiffa äger som vanligt och dej erik har jag sagt till vad du ska göra och jag hoppas verkligen att du gör de nu också för annars som jag sa i telefon när vi pratade att de inte kommer sluta så bra mellan oss och de lät inte så på dej att du ville att de ska hända så. men jag är bara trött på alla människor som aldrig kan hålla sig till sitt liv och skita i andras...
asso du ska ge fan i att snacka med honom, vi vet hur du är men han vill ändå inte ha dej !

och de finns 3 personer som betyder så grymt mycke för mej och som alltid finns vid min sida och dom 3 känner jag att jag kan prata med allt om och speciellt 2 av dom pratade jag med ikväll.

men nu kommer personerna :


Tiffany tillenius, älskar dej bästavän ! du finns alltid för mej och finns alltid där när man behöver dej. du är en äkta vän som jag kan lita på till hundra procent och vet att utav dej kommer jag aldrig bli sviken. du kommer alltid att vara min syster ! <3 hand i hand livet ut !


Erik sandberg, tog bara nån bild. jag älskar dej över hela mitt hjärta och de vet du. jag vill verkligen inte förlora dej, då jag tänker hur de skulle vara utan dej då mår jag bara dåligt och vet inte enns varför jag tänker den tanken eller "/ . jag vet att du alltid finns vid min sida fast de inte verkar så, och sen vet jag att jag kan lita på dej till hundra procent. och jag säger till att du inte får prata med henne och de är bara för att annars kommer de sluta dåligt mellan oss och de vill nog ingen av oss eller jag vill ialla fall inte de men sen vet inte jag vad du tycker och känner för de men tror vi tycker och känner samma. bästa dagen i mitt liv va när de blev du och jag <3 de va bara de som saknades då tills allt skulle vara helt perfekt.<3 älskar dej gubben !


Niclas sandqvist, dej vet jag att du alltid kommer finnas för mej. när du ser någonstans att jag inte mår bra så frågar du alltid om de är nått som har hänt och de kallas för att bry sig , och så länge di bryr dej om mej så kommer jag bry mej om dej. på vintern då vi träffas som mest så är du som en lillebror för mej men sen när sommaren kommer träffas vi inte lika ofta. men så länge du finns för mej kommer jag finnas för dej. och med dej kan jag verkligen prata allt med, de spelar ingen roll om de är om kärlek eller vänner du lyssnar vilket som och de är jag glad över. älskar dej lillebror ! <3


de va dom 3 som jag verkligen bryr mej om och som jag vet kommer finns för mej. tack för att ni finns ! <3




haha och sen i skolan så kom tiffa på nått helt sjukt hon kom på "schlaff" och de va bara för att hon tog på min rumpa och sen sa hon "vilken schlaff rumpa du har xD" sjukt? jo tack de vet jag redan att hon är men och nu har vi de som mellan namn på facebook, vi är jätte normala verkligen xD :D <3


nej men nu ska jag nog sova, de är en stor dag imorron :D

godnatt ! <3






USM i helgen :D






nu känner jag att de är dax att blogga igen efter en underbar helg med tjejerna :)

i fredags va jag på gården med tiffa och några andra och sen åkte jag hem typ vid 20 över 10 och sen i lördags så spelade jag med damerna , fick spela klunghlav där och de va fan de jobbigaste jag någonsin har gjort, men ändå fick jag bara spela 12 minuter men de va ändå sjukt jobbigt så vart jag trött efter de och sen åkte vi tjejer som spelade med damerna till enköping för att spela USM på söndagen så på lördag kväll eller vi kom typ dit vid halv 6 eller nått sånt och sen åt vi sen kom robin och vicktor till oss eller där vi tjejer satt och åt och sen va jag typ med viktor och nån som hette dennis typ hela kvällen, men vi hade roligt ialla fall och sen åkte vi tillbaka till skolan där vi skulle sova och sen skulle vi vara helt tysta klockan halv 11 för att killarna skulle vara de så vi fick också vara de då. på söndagen så spelade vi typ alla våra matcher, men och vi förlorade dom 2 första men sen när vi skulle spela mot enköping vann vi och i den matchen så gjorde nästan alla illa sig, berättar mer om de sen men sen hade vi typ inga spelare till sista matchen som va på enköping igen men då skulle vi spela om fjärde och tredje plats så vi spelade 6 mot 6 och såklart vann vi också :D älskar er tjejer ! ni spelade så grymt bra den sista matchen :)
och killarna vann så klart SM guld :D

men min helg har varit helt underbar !

men nu kommer de lite bilder :)


första bilden är på amanda när hon fick en smäll mot huvudet så fick hon ligga och vila i sjukvårds tältet ett tag.


ja som sagt , jag gjorde illa knät eller jag fick en spark där så jag kunde inte gå på benet och på bilden så höll jag på satt jag kunde röra foten för de stack som sjutton och de gjorde de ett bra tag efter också.


en till bild på amanda när hon hade vaknat till lite :)


en bild på sara också när hon kom till tältet med en hjärnskaning ... :(


hihi vilken minn jag gör, men de vara bara för att de gjorde så jävla ont...


tack för bilderna Trine ! :D de va trine (eriks mamma) som tog bilderna för hon va med oss där.
för första så gick eller sandra fick bära mej dit och sen när jag sitter där ser jag amanda kom in och då hade hon typ slagit o huvudet och sen när vi båda låg där kommer sara dit så sara fick lägga sig där jag jag låg ifrån början och fick sätta mej på upp, så de va ändå lite roligt att alla vi 3 låg där samtidigt också, men nu är de ialla fall helt okej med oss tjejer.


SAKNAR REDAN HELGEN !!


ÄLSKAR ER TJEJER ! (sara och katharina saknas, men dom låg på sjukhuset)


nu är de dax att gå och lägga sig efter en såna hära helg !

godnatt !


dax igen :D






sitter just nu här och tänkte blogga lite för jag har inte så mycke annat att göra eller borde läsa lite SO men jag orkar inte men ska väl göra de snart ialla fall.
har pluggat lite nu, eller har gjort klart en sak till i svenskan och de va att jag skulle skriva om min åsik om otrohet och de va ganska roligt att skriva om faktiskt :D

skolan idag har väl varit bra, men lite deppig bara och några vet varför eller alla brode veta om ni har läst mina inlägg som jag skrev igår... men annars har den varit ganska bra. fick tillbaka matten läxan idag också och alla rätt igen !! är så j*vla stolt över mej själv ! :D och de är mamma och pappa med , wiie !
men sen efter skolan så åkte jag hem och bytte om och sen åkte jag in till träningen och först va de träning med tjejerna inför helgen och sen blev de att träna med damerna och båda träningarna gick skit bra faktiskt, de va kul att träna idag :) för nästan vecka lär de inte bli så mycke att träna för min del för nästa tisdag så kommer jag inte träna för jag kan inte träna på tisdag för jag måste stanna kvar i skolan och göra lite engelska om jag ska klara den och sen på torsdag tror inte jag att jag kommer hinna för då ska jag till danderyd igen för uppföljningsmöte klockan 15:00, men men så kan de vara ibland.
och imorron ska vi vara i skolan till typ 11 för sen ska alla vi 9:or åka till vallentuna gymnasium och lyssna på massa grejer om gymnasuimet och sen ska vi typ gå runt och kolla på dom olika programen, de ska bli skojigt för då slipper man ialla fall skolan :D


4 månader med erik också ! <3

älskar dej erik , du är mitt allt utan dej är jag ingenting <3
du är den första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och den sista jag tänker på innan jag somnar.
kommer älskar dej nu och för alltid ! <3

 

 


upp till dej






okej om de såhär du vill ha de så visst, men säg de isåna fall de istället för att jag ska behöva lista ut allt.
om du inte tänker prata med mej eller svara när jag skriver till dej så är de helt upp till dej.
men jag hoppas att du förstår att om inte du svarar när jag skriver så kanske jag kommer vara likadan sen och göra exakt samma sak...
tycker bara att de hära är onödigt, men jag försöker ialla fall ta tag i dehära men de är inte så lätt när inte du svarar...
men räkna inte med att jag kommer höra av längre !



nej nu ska jag nog försöka sova. godnatt för andra gången !



seriöst ?!





asso helt seriöst vad är de jag gör så att jag förkännar den hära skiten?
ingen har väl svar på de, men vet inte vad jag gör för att må så här jävla dåligt.

jag ska här och nu erkänna att jag absolut inte mer nå bra, jag mår skit dåligt. jag säger till alla att de är bra men inerst inne mår jag så dåligt så jag vet inte vad jag ska göra...
förlåt till alla som jag har ljugit för och de är väl typ till alla. jag orkar inte längre hålla inne med att jag mår dåligt, jag mår inte alls bra. men jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att få stopp på allt.

just nu vill jag bara försvinna och sen efter några år komma tillbaka igen och så om de är lika förjävligt som de är nu.
jag är verkligen trött på allt som händer just nu... bråkar alltid med nån om de inte är vänner så är de med pojkvännen, asso vafan håller jag på med... jag vet inte ens vem jag har blivit är inte alls samma person som förut... och dessutom orkar jag inte bråka med nån heller, för de förstör bara mina dagar, de ända jag tänker på de är hur allt kommer gå och hur allt kommer lösas...

orkar inte bråka med dej erik förlåt för allt ! älskar dej och de vet du !


de finns vissa jag verkligen kan lita på och ni vet vilka ni är <3

Tiffany Tillenius, är en av dom som alltid finns för mej. jag älskar dej bästavän !! <3
utan dej kommer jag inte klara de hära...

nu orkar jag inte blogga mera, ska snart logga ut, godnatt!


bla bla bla...






jag kom inte på nån annan rubrik , de där va de första som kom upp så de fick bli min rubrik för de hära inlägget.

skolan idag va väl bra . haha jag failade på NO:n idag xD haha, jag skulle smälla till robert för han va jobbig och sen står de en liten glas flaska på bordet med vatten i som Alice hade ställt där, och sen när jag ska smälla till honom så hade jag ner flaskan så den gick sönder och sen vart de massa vatten på golvet så d eva bara att torka upp, men de faktiskt fail xD men roligt va de ändå...

och sen efter skolan så åkte jag hem och bytte om och sen åkte jag in till träningen och träningen gick väl ganska bra, är så jävla taggad inför helgen :D
men på lördag ska jag först spela med damerna och sen åker vi till enköping, för de va meningen att vi skulle åka dit på fredag men sen kom vi på att de skulle bara bli jobbigt att åka till enköping då för vi ska juh tillbaka till stockholm sen igen och sen har vi ändå inga matcher på lördagen typ. och då blir de också att sova hos sara :D

de va juh tur att jag bloggade nu för tiffa sa nys till mej att jag skulle göra de. tänk att hon aldrig kan nöja sig med att jag la upp 3 inlägg igår, men idag har hon ialla fall inte sagt att jag måste göra de och de är ganska skönt, och om hon säger att jag måste de kommer jag inte göra de ialla fall, för orkar inte göra de idag.

juste har prao vecka 43 också och då ska jag praoa på PSS här i vallentuna och dom hade sagt att om dom inte har nått att göra till mej så får jag åka hem, och de bästa är att pappa känner dom som jobbar där , men de känns skönt att veta att man har en prao plats för då behöver man inte oroa sig för de nåmera.


hatar rubriker !!






jag hatar verkligen rubriker, de är de värsta som finns ibland när man ska skriva i bloggen.


okej, de här sista inlägget jag verkligen måste skriva, men grejen är att jag verkligen inte har nått mer att skriva nu, ahhh får damp !! haha nejdå men bara nästan ;)

imorron är de en ganska skön dag för vi slutar 2 typ och de är ganska skönt... och sen träning och då får jag träffa alla tjejer igen :D och sen kanske de blir att bada efter man har kommit hem men jag får se.

och imorron kommer vår städerska för första gången så nu kommer hela huset vara rent , när man kommer hem. och de skönaste är att man får en ny bäddad säng och fint rum :D hon kommer komma 2 gånger i månaden :)

juste när morfar och dom kom idag så fick jag och madde 40 kr var av morfar, men jag vet inte varför xD men fick bara de xD

jag saknar min erik så sjukt mycke !
har tänkt på honom jätte mycke nu, men de kommer nog dröja ett tag till innan vi kan träffas igen eller i helgen blir väl att vi träffas, men som sagt de är med rugbyn och då vet jag hur de är men ialla fall.
jag vet att du har de jätte jobbigt nu för de som har hänt, men du vet att jag alltid finns här vid din sidan.
älskar dej nu och för alltid ! <3
har verkligen världens bästa pojkvän !


okej men nu vet jag allvarligt inte vad jag ska skriva, för de är helt tomt i mitt huvud just nu...

nej men nu får faktiskt tiffa vara nöjd , för nu har jag skrivit 3 inlägg xD
kanske skrivet ett till sen men de är bara kanske.


lite allt möjligt :)






de här blir ett inlägg med lite olika saker .

skolan idag har varit ganska bra ialla fall... asso jag fattar mej inte på dej, vi bråkade sist och sen pratar du med mej i skolan och så, hur ska vi egentligen ha de?
du kommer säkert bara säga att de är upp till mej och de kanske de är för jag vet juh vad du vill, men jag är fortfarande osäker på hur jag vill ha de... men de är nog på tiden att jag bestämmer mej nu faktiskt.

och juste tiffa va i skolan idag :D <3
och sen på svenskan höll jag på att dampa på skolans datorer för när alla loggar in samtidigt så tar de evigheter innan man kommer in, de tog typ 20 minuter och alice va tvungen att stänga av sin data 3 gånger innan den funkade som den skulle, och de va inte bara jag som nästan fick damp de va andra också xD

har träning imorron och sen har jag de på torsdag också, och snart är de SM också :D *happyface*
längtar som fan !! sista ungdoms tuneringen forever :( tråkigt, men sen blir de att spela med damerna och de är också ganska kul :D


och snart ska jag följa med mamma och gå ut med hundarna så duktig som jag är xD haha !
nej men jag brukar faktiskt göra de.

Tiffa är lite dum mot mej nu faktiskt, för hon sa att hon skulle gå och äta och när hon kommer tillbaka så ska jag ha skrivit 3 inlägg och efter de hära så har jag 1 kvar, men ialla fall. och ibland har man verkligen ingenting att skriva typ som nu, och jag har ett helt inlägg kvar, aja men jag kommer väl på nått som man skriva om. aja men nu ska jag göra de här för att vara snäll mot henne xD <3



Pluggat klart nu :D





nu har jag äntligen pluggat klar :D de känns skönt, eller har lite svenska att göra men de gör jag snart. och då ska jag skriva om otrohet och såna saker på de till hör ett arbete i svenska som vi håller på med i skolan :) och sen har jag skrivit om min dröm kille, min första kärlek, att göra slut och skriva "jag älskar dig" på olika språk , känner mej ganska duktig faktiskt :D
och jag har pluggat glosor nu i engelskan och jag kan alla som förra veckan, men nu hoppas jag bara på att jag kommer ihåg dom tills imorron men de borde jag göra :)


morfar, Getrud och Cillan va här för ett tag sen på en liten fika eller dom skulle hämta lite piller och sånt ifrån mamma, och sen bestämde vi också att vi ska fira mej nästa söndag :D eftersom jag fyller år nästa onsdag :D wiie!


mitt första inlägg ;) har några kvar nu...


Första doppet :D






nu ska jag bara skriva de hära och sen blir de nog att gå och lägga sig.

först idag va de skola och den gick väl bra och sen efter skolan så åkte jag och tränade och de va sjukt skönt att träna faktiskt . och sen åkte vi hem och då hade man blivit jätte kall så de va bara att äta och sen gick hela familjen ut och badade i vår nya bubbelpool och de va så skönt för de +37 :)
längtar bara till vintern då man kan rulla sig i snön och sen går man i poolen :D

juste imorron kommer tiffa till skolan :D <3
saknar henne så j*vla mycke !


orkar inte skriva mera nu.



R.I.P emmie :´(



R.I.P Emmie :(
du va en av mina favorit hundar ...
fick sms av erik i morse eller vid 11 där han skrev "hej..." och redan då visste jag att de va nått som va fel, eller min första tanke va att de va nån annan som skickade för egentligen skulle erik ha akademi träning idag så jag trodde att han tränade och att de va nån annan som skickade, men sen skrev jag "hej?" tillbaka men sen fick jag inge svar och då skrev jag "varför 3 punkter?" så fick jag till svar "jag mår inte så bra..." och då frågade jag varför och då berättade han att dom va tvungna att avliva henne :´(
när jag läste de så gick ut till mamma och berättade och då började jag också gråta.
en av världens finaste hundar har lämnat världen...
men en sak har jag fått lärt mej och de är att hon alltid kommer att finnas där uppe ! <3

Erik du vet att jag alltid finns här för dej ! jag förstår om du är helt förströd nu och de får man vara när ens egna hund har dött. tänker på dej hela tiden nu, jag mår dåligt av att jag vet att du absolut inte mår nå bra och att en av mina favorit hundar har gått bort... :´( <3
men ialla fall erik , jag finns för dej vad än som händer.
älskar dej gubben ! <3






Emmie till vänster :( och Eros till höger <3
sista och första bilden jag fick på dom tillsammans...


vila i frid gumman ! <3



mycke har hänt...






kom hem igår kväll efter att ha varit i trelleborg och spelat med damerna. fick börja spela första halvlek och de första gången jag fick börja på en dam match, men tyvärr så förlorade vi med 8-0 men vi spelade ändå bra så de är ialla fall nått positivt.
jag och pappa åkte bil ner för jag slutade inte i skolan förän vid 4 och bussen gick 5 så jag skulle ha hunnit med bussen och jag va juh tvungen att spela så jag och pappa åkte efter jag hade slutat typ, eller vi åkte hem för pappa skulle duscha och jag skulle bara äta nått men sen åkte vi.
vi stannade i helsingborg och bode på hotell där men jag och pappa kom fram vid 11 och sen resten av alla tjejerna som åkte bussen kom vid 1 så då hade vi redan gått och lagt oss. men de bästa va att de fanns hockey killar på hotellet, fast ingen av dom va så speciellt snygga faktiskt.


och sen på vägen hem så stannade vi hos sysslingarna och va hos dom i 1 timme ungefär och sen åkte vi hem. och de va ganska skönt att komma hem faktiskt. och idag har jag inte gjort så mycke varit på IKEA med mamma och köpte lite nya saker :) och sen har de hänt en sorlig sak också men de skriver jag om i nästa inlägg som jag kommer göra efter de hära :)

och imorron blir de nog att träffa Tiffa efter skolan :D <3
saknar dej syster ! <3



plugg ...





träningen idag gick som den gick.

nu sitter jag och ska plugga lite faktiskt, de är inte likt mej men om jag ska klara skolan så måste jag göra mina läxor som jag får :)
idag på engelskan så klarade jag alla glosor 20/20 fick jag *stolt* :D och sen fick jag tillbaka mina saker från matten och de va diagnosen och den fick jag alla rätt på och samma sak gäller de läxan från förra veckan där fick jag också typ alla rätt :D är så stolt över mej själv :D

kommer inte kunna blogga nått från och med imorron och sen över hela helgen för jag åker till trelleborg imorron och ska spela match på lördag med damerna och sen kommer jag hem lördag kväll , ganska sent och sen på söndagen kommer jag nog blogga men bara så ni vet.

nu ska jag plugga lite engelska.


sitter i skolan...




sitter nu i skolan och har haft hemkunskaps prov.
har också tränat på glosorna till engelskan och jag kan alla så nu kommer jag få alla rätt :)

kan inte skriva mer nu, ska logga ut.

skriver mer sen när jag kommer hem :D <3


mhm...






du verkar ha svårt att säga/skriva såna saker till mej men till andra går de jätte bra.
de är inte så kul att läsa såna saker, fast du kanske inte menar så men man kan
faktiskt tänka så... du borde tänka dej för lite...
blir så irreterad när man ser såna saker, om själv får man typ aldrig några
såna ord...

tänk om jag också skulle börja skriva såna saker till folk nästan hela tiden
tror inte att du skulle tycka att de va så kul heller.
jag tänker ialla fall mej för innan jag skriver nått sånt liknande till folk !


skoljoggen...






hade skoljoggen idag, jobbigt som fan eftersom de regnade lite då och då och att de va blött och äckligt.

men de roligast på hela dagen va när vi gick förbi några kossor och ena börja gå/springa och då blev amanda skit rädd och började gråta , haha xD de va lite kul, men hon skrattade själv också så ;)

när jag kom tillbaka till skolan så va jag alldeles blött och lerig så jag bytte byxor och så, sen vid 2 åkte jag hem sen satte jag mej här och snart ska jag åka och möta mamma på hennes jobb för vi ska åka och handla :)

juste niclas de finns också kossor i västerås så du ska inte säga nått ! ;)

skriver mer sen !


Niclas sandqvist





- jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men hade lust att skriva nått om dej.
vi har så sjukt roliga minnen tillsammans och de är jag glad över att vi har och fler kommer förhoppningsvis. längtar till höstlovet om jag nu ska upp för då får vi träffas igen , fast de va typ inte äns 1 månad sen vi träffades men de känns som om de va längesen. vi har våra roliga stunder på msn och så. och speciellt idag eller du hade roligt ialla fall för du skrev baklänges och sen vill du också att jag ska lära mej massa saker om crossar men nej de tror inte jag är min grej, men får väl se om jag vill och orkar göra de, men isåna fall får du lära mej de om jag ska lära mej de.
förut pratade inte vi så mycke men nu pratar vi typ varje dag.
jag vet inte vad jag mer ska skriva. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
och du kommer alltid att vara min bror, en gång bror alltid bror ! <3
du finns alltid där om man behöver prata, du är en person jag kan lita på och som jag vet att du lyssnar på än. vi har haft våra bråk , men dom har jag bara lagt åt sidan.

och sen har vi också kommit överens om att du är coolast, bäst och häftigast och att jag är sötast, snyggast och hetast ;) jag har juh lätt dom bästa sakerna juh ;) <3

loven kommer bli bäst, när vi får köra skoter igen, de är typ de vi längtar mest till förutom att du också längtar till lördag när du ska få din fiddy.


självklart måste jag lägga upp en bild på coolingen också ! <3

älskar dej bror ! <3


:D <3




hatar verkligen rubriker asso...


skolan va ganska chill idag faktiskt. efter skolan så åkte jag hem och alice följde med sen vid 5 så skjusade jag henne till ishallen för att hon hade träning sen åkte jag och mamma till arnige och handlade lite och jag köpte ett naglack och sen köpte jag en korsät (stavining) bild kommer i slutet av inlägget :) och nu sitter jag här igen och niclas bara flumar på msn och skriver allt typ baklänges men han är som han är lixom xD <3


igår hade jag en underbar kväll med älskling :D de va skönt att få träffa honom igen faktiskt, och nu dröjer de nog ett tag till innan jag träffar honom igen tror jag men hoppas inte de men får se hur de blir <3


nu kommer bilden :D


älskar den !! den är så snygg :)


nu ska jag hjälpa mamma med maten :D



framme :D




nu är jag äntligen hos erik :D
väntar bara på att han och trine ska komma hemma så ska sen prata med henne och sen vara lite med erik :)

de blev ett kort inlägg nu :) <3



är superduper glad :D





missade att säga en sak men säger den nu :D

VÅR BUBBELPOOL KOM IDAG :D är jäte glad. så nu kan man också bada på vintern :D

bild kommer senare :D



Vänner ?





vänner, ja de är vi nu.
jag håller helt med dej tiffa att de va onödigt av mej och lisa att bråka och de va dåligt att vi båda snackade skit om varandra. jag vet också att vi behöver ha varandra. vi kan vara värsta bitcharna när vi är tsm med jag är ändå glad att vi är kompisar igen lisa. jag mådde dåligt när vi bråkade och jag trodde verkligen inte att vi skulle bli kompisar igen. jag hade bestämmt mej för att inte bli kompis med dej igen, men inerst inne så visste jag att de nått som saknades i mitt liv och de va du. alla andra får säga vad dom vill att vi är töntiga att vi bråkade och så men då får dom tycka de, men nu har vi sagt att vi glömmer de som hände och går vidare. de va i fredags vi började prata igen och sen pratade vi på msn igår tror jag att de va och då bestämde vi oss för att bli kompisar igen. jag vet att vi båda har haft de jobbigt med lite saker så de kan nog vara de också som har gjort satt vi har bråkat.



jag älskar dej lisa ! systrar sviker aldrig varandra ! <3


hoppas bara på en sak och de är att vi inte bråkar igen ! <3



ledig idag :D







då börjar den hära dagen gå mot sit slut. har varit ledig idag och de va sjukt skönt, för jag sov typ till 10 eller nått sånt. sen har jag inte gjort så mycke. har pluggat lite och sen har jag inte gjort så mycke faktiskt.
ska snart börja göra mej i ordning eller ialla fall hitta kläder som jag ska ha på mej för om typ 1 timme åker jag till erik och sen åker jag hem ikväll igen :) saknar honom enormt mycke !<3

och imorron är de skola igen, jag orkar inte. men jag måste verkligen. jag har inte varit borta en ända dag ifrån skolan eller juste men de va när jag skulle till talkliniken men de är den ända gången faktiskt och de är bra gjort.


Tiffany Tillenius & Lisa Wendelmark , jag saknar er tjejer ! <3

har inte så mycke mer att skriva nu faktiskt.


fullt upp hela helgen...






orkar inte skriva nu men känner ändå att jag måste göra de.


åkte till göteborg igår och spelade. va tvungen att gå upp 04:00 men jag gick upp 04:50 och sen åkte vi 05:10 typ för de va samling inne i stan vid 05:45 så vi fick lite brottom för vi skulle också hämta upp sandra, men vi hann ialla fall och sen sov jag, madde och sandra typ hela bussresan och de va ganska skönt faktiskt och sen spelade vi sen åkte vi hem och vi kom hem till stockholm vid 22:00 typ och sen va jag hemma vid 23:00 så vi kom ändå hem rätt tidigt.


och idag har jag varit i täby med madde och hon köpte lite klädder men inte jag för jag har typ inga pengar men snart får jag mitt barnbidrag och sen fyller jag år om 2 och en halv vecka så då får jag säkert mycke pengar:)

men orkar inte skriva mera nu.


färdig för att sova nu...





är redo för att sova nu , så ska bara skriva dehära och sen blir de sängen faktiskt.

idag har varit på danderyds talklinik, och de gick väl bra. men jag har dexlysi men bara när de gäller att läsa, förstå och matte, så de innebär att jag inte kan få in massa information på en och samma gång utan att jag måste få lite i taget för annars fastnar inte allt, men när de gäller skrivandet så har jag inte de, men de ändå några ord och så som jag inte är så bra på. men annars tycker jag att de gick bra. jag va där från 08:40 till ungefär 13:00 och då hade jag 2 raster som va unge 15 min långa, men resten av tiden så satt jag och gjorde massa tester av olika slag. och juste sen när vi hade ätit frukost på ett fik så när vi skulle gå tillbaka till klinkien så såg jag och pappa Hasse aro tvärs över vägen :D *stolt*
sen blev de träning och de gick väl bra eller vi pratade mest och sen kollade jag på när erikslund och exiles spelade små matcher mot varandra med sara och de va roligt :)

sen åkte vi hem och jag tog en dusch och sen åt jag och nu sitter jag här.
nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir de att sova.
Godnatt !! <3


saknar dej erik !!



då va de dax imorron då...





jaha då va de dax imorron att åka till danderyds sjukhus för att gå på utredning för dexlesi. jag hoppas verkligen att de kommer gå bra och de tror jag också att de kommer. men de innebär att jag är ledig ifrån skolan imorron, ganska skönt ändå. men de är ändå lite jobbigt att gå dit imorron asso till danderyd, men de är bättre att jag går dit och gör allt jag behöver göra och sen åka där ifrån och sen ska jag dit igen den 30 september för uppföljnings möte typ och de är då jag antagligen får mina svar.

idag så gick jag och mamma ner till centrum och solade :D


asso allrvarligt de är fan inge kul längre, lägg bara ner innan du gör allt värre bara !!!
kommer snart sluta bry mej om allt ! för jag pallar inte mer snart ! och då blir de så som de blir...



nej men ska nog plugga lite NO nu för har prov på fredag.


Bilder



här kommer de 3 bilder från helgen hemma hos erik :)


mina andra favorit hundar :D <3


älskar eriks kofta, bode typ i den i helgen :) den är så mysig <3



en till bild på mej och de va sista bilden. de är så bra att ha en pojkvän för då kan man låna hans kläder ibland, eller typ tjocktröjor och sånt :) <3


skriver mer imorron.




wiie :D






skolan idag har varit grymt jobbig, men de gick. fick göra andra saker på svenskan för att jag bröt ihop tåtalt på första svenska lektionen så jag berättade på ann-sofie vad som hade hänt och då sa hon att jag skulle skriva ner massa saker om de om hur jag kände mej och så, så då gjorde jag de istället och de kändes lite bättre att få skriva av sig lite. och mamma va så snäll och beställde en tid hos skol kuratorn så ska dit nästa tisdag efter skolan och prata om allt.
men annars har dagen varit bra :)

imorron blir de nog att sola med mamis och sen måste jag och mamma svara på massa frågor tillsammans eftersom jag ska till danderyd på torsdag och är jätte nervös kan jag juh bara säga... men de kommer nog gå jätte bra :)



lägger ut lite bilder sen helgen i ett annat inlägg :D



åå va less jag är på allt ...






varför ska de alltid vara jag som får all skit hela tiden, jag pallar inte mer snart om de ska vara såhär ! :´(
jag hade lämnat allt bakom mej men nu kommer allt upp igen, jag har skaffat en ny kille och bara lämnat allt gamalt bakom mej, men nej nu kom de upp igen och de drabbar tyvärr när jag är i skolan också men får försöka göra de bästa av allt just nu...


aja, men idag i skolan så hade vi elevens val för första gången den här terminen. jag och tiffa valde trä slöjd som första val och vi fick juh såklart de :D och adde har också de så nu har jag slöjd med världens bästa tiffa och adde i 8 veckor framåt :D <3

juste sen har erik börjat med sin hockey igen så nu va de nog sista gången vi ses på länge ialla fall... tråkigt men men... han ska fortsätta med de om han tycker att de är roligt.

Tiffa, jag lovar att jag ska försöka hitta en bra kille till dej som inte bor i brottby, men jag vet inte om jag kommer lyckas men ska försöka. men du ska också veta att dom inte är bra hela tiden men dom kan vara helt underbara också. men jag ska göra mitt bästa, för jag vet att du verkligen vill ha en. men sen tänk på att han inte ska hålla på med typ hockey för då kommer han typ inte ha tid på vinter typ som jag har. älskar dej tiffa ! <3


ska nog hjälpa mamma nu med att duscha hundarna :D



problem ?!





asso vad är problemet !
du kan fan inte anklaga mej för allt hela jävla tiden. tänk på att han inte heller är värsta ängeln !
sluta bara anklaga mej och mina vänner för massa skit... de är jävlit jobbigt !
och man behöver fan inte ta allt så jävla långt, du ska bata veta vad han har gjort mot mrj ovh mina kompisar. tänk om han bara kunde lära sig att sluta kommentera allt , jag ovh tiffa sa till honom om han inte vill få in de så är de fan inte våra problem ! -.-

har fan värsta stora klumpen i magen nu... tack så jävla mycke !

... !






LIVET SUGER !!! </3



MEN LIVET KAN INTE ALLTID VARA BRA HELA TIDEN !!

en runda i kista :D




har precis kommit hem ifrån en shopping runda med trine, erik och emil :) fast de va mest emil som skulle ha saker så, men jag kollade lite men jag orkade inte köpa nått så slö som jag är xD haha nej men jag är inte på sånt humör idag, men sen när jag får mer pengar kommer jag shoppa lite nytt till garderoben ialla fall :D


jag vet inte vad jag ska göra när jag har typ har förlorat en av mina kompisar som jag verkligen aldrig ville förlora, men allt är mitt fel och de kan stå för, och de jag gjorde de ångrar jag så jävla mycke, skulle kunna göra exakt vad som helst för att de ska bli ialla fall lite bättre. vafan har jag gjort ?! jag fattar inte att jag är så jävla korkad... men allt jag vill är att vi ska bli vänner igen !! :´(



orkar inte skriva mer. skriver mer sen om jag pallar och om jag äns finns kvar !!!




lika skönt att gå en liten sväng





så nu har jag kommit in igen efter att ha varit ute med hundarna, eftersom erik fortfarande va tjur så pallade inte jag med att han skulle följa med så han fick stanna hemma så gick jag ut helt själv, men de va också ganska skönt att gå ut ensam och bara vara ... :)

nu blir de nog att plugga lite tror jag, för jag ska verkligen satsa på skolan :)



saknar alice ! <3



ska man vara snäll eller inte ?





fick sova länge idag och de va lika skönt som vanligt.

ikväll blir de bio med familjen sandberg :) wiie ! fast erik är så töntig så han kan inte bara bjuda till sig lite och sa ja utan då ska han börja tjura istället, och de blir verkligen saken bättre... aja men de ska ialla fall bli kul tycker jag och resten av familjen sandberg :)

nej men nu kanske man ska ta och gå ut med hundarna eftersom inte erik gör de och dom måste ut så då får väl jag ta på mej de att gå ut med dom :)

bloggar mer sen !



äntligen helg !! :D





ÄNTLIGEN HELG !! :D
jag älskar verkligen fredagar för de är sista dagen på veckan :D
de blir att vara hemma hos erik hela helgen tror jag. imorron ska dom först på dop sen ska vi typ hitta på nått roligt att göra :D och eftersom dom ska på dop betyder de att jag får sovmorgon typ jätte länge.

jag orkar inte blogga mera, skriver mer imorron eller nått.



hatar de hära !





asso de har gått ungefär 2 veckor och jag är redan trött på skolan och hatar alla lärare typ. hur fan ska jag klara typ 8 veckor till ?! de är fan sjukt att man redan börja känna så.
jag håller seriöst på att bryta ihop, de kanske inte är så mycke i skolan men de känns som de och de är massa saker som händer mej på en och samma gång, jag klarar inte av de här, ska till danderyd om 1 veckan ungefär på en utredning och sen 3 veckor senare ungefär eller nått sånt så ska jag tillbaka dit på uppföljnings utredning och sen va de nån till sak som jag skulle till om typ 1 vecka. de känns som om jag har värsta stora präsen över mej... och sen hjälper de inte att de är halv jobbigt i skolan och allt... varför måste allt vara så jävla svårt ocj jobbigt?! de är tyvärr ingen som har svar på de. men jag får försöka lösa allt på ett bra sätt, vet inget nu men får tänka på de.

skolan idag va väl helt okej... och sen är de bara imorron och fredag kvar sen är de äntligen helg igen ! :D längtar sjukt mycke faktiskt och bara på ta en paus från skolan i några dagar !


Tiffan Tillenius, jag finns alltid för dej, du vet att de är bara att ringa mej vilken tid på dygnet som helst kommer alltid svara om de är du! och lova mej att alltid säga till om de är nått som du vill prata om.
jag älskar dej bästavän ! <3


okej, kanske tar åt mej lite väl nu, men erik sa till mej att jag va fjorre för att jag skrev juh med h på slutet och jag kanske tog åt mej, men när man har fel vecka så tar mej nästan åt sig allt och blir irreterad på allt som man egentligen inte ska bli irretrad på... men de är bara att ta smällarna ! okej de kanskie va ett skämt för dej och de skulle de säkert vara för mej med om de inte vore fel vecka... HATAR DE !!!



RSS 2.0